ایاس (EOS) چیست؟ مروری بر داستان الماس های بدتراش
ایاس (EOS) چیست؟ مروری بر داستان الماسهای بدتراش را در این مقاله میخوانیم. چطور ارز دیجیتال ایاس (EOS) را بخریم؟ کارکرد شبکه ایاس چگونه است؟ بهترین کیف پول های نگهداری رمزارز ایاس کدام اند؟ در این مقاله قصد داریم مطالب را بهصورت کلی در مورد ایاس و شبکه آن توضیح دهیم. ایاس شبکهای مبتنی بر بلاک چین است که با هدف انتقال ارزش، ساخت برنامههای غیرمتمرکز و ایجاد قراردادهای هوشمند، پایهگذاری شده است. ایاس در ابتدا رقیبی جدی برای اتریوم بود که تاکنون شبکههای دیگری به این بازار ورود پیدا کردهاند که ادعای بزرگتری نسبت به ایاس دارند و رقبای سرسختی برای ایاس هستند.
بیشتر بخوانید: قرارداد هوشمند چیست؟
هدف ایاس (EOS) چیست؟ (ویژگی های مهم بلاک چین ایاس)
ایاس در اوایل کار خود دشمن قدرتمندی برای اتریوم و شبکه آن بود که از این جهت صفتهای مختلفی را به ایاس نسبت میدادند. یکی از این صفتها یا بهنوعی تعبیر مردم از ایاس، «قاتل اتریوم» (Ethereum killer) بود. شاید این نامگذاری به این دلیل باشد که بلاک چین آن این قدرت را دارد که از هر نوع قرارداد هوشمند و برنامهها و اپلیکیشنهای غیرمتمرکز پشتیبانی کند و در همین شرایط بهترین بازدهی و عملکرد را داشته باشد.
در این شرایط اتریوم جایگاه خود را بهخوبی حفظ کرده است و به فعالیت خود ادامه میدهد؛ هرچند که کارمزدهای آن مبالغ هنگفتی هستند. همانطور که در ابتدای مقاله اشاره کردیم، ایاس با این هدف ایجاد شد که بتواند بستری امن برای اجرای قراردادهای هوشمند و اپلیکیشنهای غیرمتمرکز (DAPP) ایجاد کند که سرعت انتقال اطلاعات در این شبکه را افزایش دهد و کارمزد آن را تا جای ممکن کاهش دهد.
در ادامه مقاله ویژگی های مهم ایاس را بررسی میکنیم و به این موضوع پی میبریم که چطور رقیبی سرسخت برای اتریوم است. این ویژگیها در وایت پیپر پروژه ایاس ذکر شدهاند:
1. پشتیبانی از میلیونها کاربر
شبکههای بلاک چینی که امروزه در دنیای ارزهای دیجیتال فعالیت میکنند باید پتانسیل و قدرت مدیریت کاربران بسیار زیادی را در شبکه خود داشته باشند؛ چون در هر لحظه ممکن است هزاران تراکنش ثبت شود که همه این تراکنشها باید بررسی و در بلاک مخصوص بلاک چین قرار بگیرند. شبکه بلاک چین که توسط تیم توسعهدهنده آنها ایجاد شده است، بر این اصل معتقدند که این شبکه با استفاده از «راهکارهای مقیاسپذیری» میتواند میلیونها کاربر را روزانه در سیستم خود مدیریت کند.
2. سهولت در استفاده
توسعهدهندگان ایاس مانعی در برابر پذیرش فناوری بلاک چین میدانند که این مانع، هزینههای بالا برای راهاندازی اپلیکیشنهای بلاک چین و استفاده از آنها است. تیم EOS برای انعطافپذیری بیشتر برای توسعه دهندگان برنامههای Dapp و سهولت استفاده کاربران از آنها، کارمزد تراکنشهایی که انجام میشود را به کمترین مقدار ممکن کاهش داده است تا تنها هزینهای که کاربران پرداخت کنند، برای تبادلات بین افراد باشد که باید با پرداخت توکن انجام شود.
3. آپدیت و رفع ایرادات فنی
تمام برنامهها و نرمافزارهایی که پا به دنیای وب و یا بلاک چین و… میگذارند، هرچند بدون ایراد و مشکلی باشند، اما در حین اجرای کار دچار مشکل و ایرادات فنی میشوند و ممکن است تحت تأثیر عوامل بیرونی قرار بگیرند؛ به این ترتیب بلاک چینی مورد رضایت کاربران قرار میگیرد که امکان ارتقا و بهروزرسانی آن وجود داشته باشد و مشکلات فنی آن در کمترین زمان ممکن رفع شود.
ایاس نیز از مکانیسم اجماع DPOS بهره میبرد که در صورت بروز مشکلی، میتواند حسابهای مربوط به برنامه موردنظر را مسدود کرده تا تداخلی در عملکرد اجرای شبکه ایجاد نشود.
بیشتر بخوانید: الگوریتم اجماع چیست؟
4. سرعت بالا
حتماً برای شما پیشآمده است که وارد وبسایتی بشوید و بعد از 10 ثانیه یا گذشت مدت زمان بیشتر صفحه برای شما باز نشود. در این شرایط قطعاً صفحه را میبندید و وارد وبسایت دیگری میشود و دیگر وارد آن وبسایت نمیشوید. شبکههای بلاک چین نیز باید از سرعت بالا و تأخیرهای بسیار کوتاهی برخوردار باشند تا رضایت کاربران جلب شده و باعث دلخوری آنها شنود.
بهعنوانمثال اگر کاربری از برنامههای غیرمتمرکز استفاده کند و از رابط کاربری و سرعت آن رضایت کافی نداشته باشد، به سراغ همان برنامههای متمرکز میرود تا نیاز خود را برطرف کند. تیم توسعهدهنده ایاس EOS.IO (سیستمعامل بلاک چین ایاس) ادعا کردهاند که شبکه آنها میتواند تراکنشها را در مدت زمان تقریبی ۰.۲۵ ثانیه و با میزان درستی 99.9% تأیید کند که این عملکرد به دلیل استفاده از الگوریتم اجماع DPoS میباشد.
علاوه بر استفاده از الگوریتم اجماع DPoS، ایاس از مکانیسم BFT (تحمل خطای بیزانس)، استفاده میکند که سبب میشود تا تراکنشها بعد از 1 ثانیه از ارسالشان، امکان بازگشت داشته باشند که این عملکرد با درستی و قطعیت 100 درصد، قابل اجرا است.
5. مقیاسپذیری عمومی و عملکرد متوالی
برخی از برنامهها و اپلیکیشنهای غیرمتمرکز همانند صرافیها، باید بدون ایجاد تداخل و قطع و وصلی به کار خود ادامه بدهند که نیازمند عملکرد متوالی آنها خواهد بود. عملکرد متوالی یعنی پردازش در سیستم باید پشت سر هم و بعد از عملیات قبلی و بهصورت متوالی انجام شود. ایاس با سیستمعامل EOS.IO میتواند با استفاده از مقیاسپذیری عمومی (منابع پردازشی بیشتری در اختیار آنها قرار میدهد)، عملکرد متوالی را در این برنامهها ایجاد کند.
6.مقیاسپذیری افقی و داشتن عملکرد موازی
برخی از اپلیکیشنهایی که غیرمتمرکز هستند و مقیاس بزرگی دارند، باید عملیات موازی روی آنها انجام شود. سیستمعامل ایاس نیز این امکان را ایجاد کرده است تا مقیاسپذیری افقی صورت بگیرد، یعنی تراکنشها و عملیات انجام شده در بین نودهای بیشتری توزیع شود. همچنین بیشتر شدن تعامل در بین نودها، سرعت اجرا شدن قرارداد هوشمند را بهصورت قابل توجهی افزایش میدهد.
مقیاس پذیری افقی و عمودی
چگونه ارز دیجیتال ایاس (EOS) بخریم؟
چگونه ارز دیجیتال ایاس (EOS) بخریم؟
خرید ایاس مانند سایر ارزهای دیجیتال است و روش خاصی برای خرید و فروش آن وجود ندارد؛ به این ترتیب میتوانید از صرافی های معتبر خارجی و داخلی استفاده کنید که البته 2 روش برای خرید آن وجود دارد:
1. خرید ایاس از صرافیهای ایرانی بهصورت مستقیم و با کارت بانکی
2. خرید سایر ارزهای دیجیتال در صرافی ایرانی و انتقال آنها به صرافی خارجی و سپس تبدیل ارز خریداری شده به ایاس (EOS)
برای آشنایی با بهترین صرافی های خارجی برای ایرانیان میتوانید مقاله بهترین صرافی ارزهای دیجیتال خارجی برای ایرانی ها کدام است؟ بخوانید و برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص بهترین صرافی های داخلی در سال 2021 مقاله معرفی بهترین صرافی های ارز دیجیتال داخلی در سال 2021 را مطالعه کنید.
برای خرید این رمزارز میتوانید جمله «خرید ایاس» را در گوگل جستوجو کنید تا سایتها و صرافیهای معتبر برای خرید آن به شما نمایش داده شوند. بعد از ورود به صرافی (ایرانی) موردنظر باید احراز هویت کنید که پروسهای نسبتاً زمانبر است و در آن باید اطلاعات شخصی و عکس از کارت ولی و… را در اختیار صرافی قرار دهید تا هویت شما مشخص شود. برای مشاهده قیمت ایاس (EOS) کلیک کنید.
توجه داشته باشید که خرید از صرافیهایی با نقدینگی پایین ممکن است قیمت تمام شده برای خرید رمزارز بیشتر باشد؛ به همین دلیل بهتر است از روش دوم استفاده کنید. همچنین این نکته را فراموش نکنید که برخی از صرافیهای خارجی کاربران ایرانی و برخی کشورها را تحریم کرده و اجازه استفاده به آنها را نمیدهند، بنابراین باید نکات امنیتی مانند آی پی را رعایت کنید تا مشکلی برای مدیریت سرمایه خود نداشته باشید.
بهترین کیف پول های ایاس (EOS) کدام اند؟
بهترین کیف پول های ایاس (EOS) کدام اند؟
کیف پولهای سخت افزاری ایاس
اولین مورد کیف پول های سخت افزاری هستند که از امنیت بسیار بالایی برخوردار بوده و در زیرمجموعهای از کیف پول های سرد محسوب میشوند. شما نیز میتوانید از این نوع والتها برای نگهداری و مدیریت ایاس بپردازید. در ادامه مقاله به بررسی بهترین کیف پولهای سختافزاری میپردازیم که برای ارزهای دیجیتال، بهخصوص رمزارز ایاس مناسب هستند.
1. کیف پول لجر نانو اس (Ledger nano S):
کیف پول لجر نانو اس (Ledger nano S)
اولین والت سختافزاری که قصد معرفی آن را داریم، لجر نانو اس است که کلیدهای خصوصی را بهصورت آفلاین ذخیره میکند. برای استفاده از این والت باید از کابل مخصوص استفاده کنید که دارای درگاه USB باشد تا به گوشی موبایل یا سیستمعامل موردنظر شما متصل شود. این والت علاوه بر اینکه از ارزهای دیجیتالی بسیار پشتیبانی میکند، ارز دیجیتال ایاس را نیز در زیر چتر خود قرار داده است. ارزهای دیجیتالی مانند بیت کوین، اتریوم و سایر رمزارزها. برای خرید این والت میتوانید به فروشگاههای معتبر ایرانی مراجعه کنید.
2. کیف پول لجر نانو ایکس (Ledger nano X):
کیف پول لجر نانو اس (Ledger nano X)
حتماً متوجه تشابه اسمی این کیف پول و والت قبلی شدهاید، این نسخه (Ledger nano X) بهنوعی توسعهیافته و پیشرفتهتر از نوع S میباشد که از ارزهای دیجیتالی بیشتری پشتیبانی میکند. از دیگر تفاوتهای آن با مدل قبلی میتوان به بلوتوثی بودن آن اشاره کرد که البته اتصال از طریق کابل نیز امکانپذیر است. همچنین صفحهنمایش آن کمی بزرگتر از مدل S است.
توجه داشته باشید که رابط کاربری نرمافزاری کیف پولهای لجر (Ledger live)، هماکنون از ارز دیجیتال ایاس پشتیبانی نمیکند و برای مدیریت ایاسهای موجود در لجر، میتوانید والت لجر را با کیف پولهای آنلاین مانند Blocks.Io و Fairy-wallet همگامسازی کنید.
3. کیف پول ترزور مدل تی (Trezor model T):
کیف پول ترزور مدل تی (Trezor model T)
سازنده این والتهای سخت افزاری، شرکت ساتوشی لبز (SatoshiLabs) است که این نسخه، دومین نسل از کیف پول های این شرکت میباشد. این والت نیز امکان مدیریت و ذخیرهسازی ارزهای دیجیتالی را به شما میدهد که میتوانید ایاس موردنظر خود را نیز در آن نگهداری کنید.
ویژگی این والت سخت افزاری این است که به شما این امکان را میدهد تا کارت حافظهای برای ذخیره رمزهای عبور و دادههای خصوصی داشته باشید. توجه داشته باشید که این والت در حال حاضر از رمزارز ایاس پشتیبانی نمیکند و برای مدیریت ایاس خود باید از کیف پول آنلاین «Blocks.Io» استفاده کنید. صفحه لمسی آن را نیز موردتوجه قرار دهید؛ زیرا ویژگی منحصربهفردی برای آن محسوب میشود.
کیف پول های نرم افزاری ایاس
کیف پول های نرم افزاری نوع دیگری از کیف پولهای دیجیتال هستند که در دسته کیف پول های گرم قرار میگیرند. این والتها نسبت به والتهای سخت افزاری از امنیت کمتری برخوردار هستند که پیشنهاد ما به شما، استفاده از کیف پولهای سخت افزاری است. اما اگر تجربه کاربری برای شما در اولویت قرار دارد، پس کیف پول های نرم افزاری انتخاب مناسبی برای شما خواهد بود. تعدادی از قابلیتهای مخصوص به شبکه ایاس مانند رأی دادن به نمایندگان و مجوزهای دسترسی بهحساب برای والتهای نرمافزاری فعال نیست. در ادامه به کیف پولهای نرمافزاری ایاس اشاره میکنیم که 2 مورد اول از والتهای اختصاصی ایاس (EOS) هستند:
1. کیف پول نرم افزاری سیمپل ایاس (SimplEOS):
کیف پول نرم افزاری سیمپل ایاس (SimplEOS)
از جمله والتهای اختصاصی برای ایاس است که میتوان از نام این کیف پول به این موضوع پی برد. والت سیمپل ایاس، کیف پولی متنباز است که محصولی از شرکت «EOS Rio» میباشد. به همین دلیل میتوان از همه قابلیتها و ویژگیهای پلتفرم ایاس استفاده کرد.
اگر جزو آن دسته از افراد هستید که بیشتر با لپتاپ یا کامپیوتر کار میکنند، این والت مخصوص شما است؛ چون نسخه دسکتاپ دارد و شما میتوانید آن را در سیستم عاملهایی مانند ویندوز، لینوکس و مک استفاده کنید. با استفاده از این والت میتوانید مقدار ایاس خود را ارسال و یا دریافت کنید. همچنین قابلیتهایی مانند سهام گذاری، ارسال و دریافت توکنهای مبتنی بر EOS.IO، رأی دادن به تولیدکنندگان بلاک و خرید و فروش منابع پردازشی شبکه ایاس و… برای کاربران این کیف پول هوشمند، فعال است.
2. کیف پول نرم افزاری انکِر (Anchor Wallet):
کیف پول نرم افزاری انکِر (Anchor Wallet)
این والت نیز، کیف پول اختصاصی ایاس است که قبلتر با نام greymass آن را میشناختند که این شرکت سازنده آن بود است. کیف پول انکِر متنباز بوده و هماکنون میتوانید آن را در سیستمعامل خود یعنی ویندوز، لینوکس و مک دانلود و اجرا کنید.
والت انکر کلیدهای خصوصی شما را روی دستگاه ذخیره میکند و خود والت به آن دسترسی ندارد که مشکلی پیش بیاید و مانند والت سیمپل ایاس، از همه ویژگیها و قابلیتهای آن برخوردار است. از ویژگیهای آن میتوان به این اشاره کرد که شما میتوانید آن را به والت سخت افزاری لجر متصل کنید.
3. کیف پول اکسودوس (Exodus):
کیف پول اکسودوس (Exodus)
اگر به دنبال رابط کاربری جذاب و کاربر پسندی هستید، پس بهترین انتخاب شما کیف پول اکسودوس است. این کیف پول علاوه بر داشتن نسخههای گوشی مانند: اندروید و آیاواس، از سیستمعاملهای ویندوز، مک و لینوکس نیز پشتیبانی میکند که این ویژگی کار را برای شما راحتتر میکند؛ چرا که وقتی به گوشی موبایلتان دسترسی ندارید، میتوانید از طریق سیستم دسکتاپ خود داراییتان را مدیریت کنید.
یکی از ویژگیها و نقاط قوت آن این است که میتوانید حساب ایاس را در داخل برنامه و بهصورت کاملاً ساده راهاندازی کنید. چگونه؟ یعنی تمامی اقداماتی که باید برای فعالکردن حساب ایاس خود مانند مشخصکردن نام کاربری، واریز هزینه برای فعالسازی و… را میتوانید از طریق همین کیف پول و بهراحتی این کار را انجام دهید.
• البته شاید برای استفاده از آن با کمی مانع روبهرو باشید. مثلاً این والت با آی پی کاربران ایرانی مشکل دارد و باید با آی پی ثابت وارد برنامه شوید. یکی دیگر از صحبتهایی که در رابطه با این والت شده است این است که متنباز نیست؛ اما تیم توسعهدهنده آن مدعی این هستند که کلیدهای خصوصی در دسکتاپ یا گوشی موبایل کاربر ذخیره میشود.
چگونه حساب کاربری ایاس بسازیم؟
اگر به دنبال ساخت حساب کاربری ایاس هستید، پس حتماً این قسمت از مقاله را با دقت مطالعه کنید. ساخت حساب کاربری ایاس با ساخت آدرسها و حسابهای دیگر در زمینه ارزهای دیجیتال تفاوت دارد. بهعنوانمثال در کیف پولهایی غیر از ایاس (EOS) زمانی در که قصد دارید آدرس بیت کوین خود را ایجاد کنید، باید کیف پول مربوط به آن را نصبکرده تا خود برنامه با کمکگرفتن از یک کلید خصوصی تصادفی، آدرسی برای شما بسازد. نیازی نیست تا آدرس را فعال کنید و امکان انتقال رمزارز را خواهید داشت.
چگونه حساب کاربری ایاس (EOS) بسازیم؟
بهعنوان مثال در کیف پولهایی غیر از ایاس (EOS) زمانی که میخواهید یک آدرس بیت کوین یا اتریوم ایجاد کنید، کافی است کیف پول مربوط به آن را نصب کنید تا خود نرمافزار با استفاده از یک کلید خصوصی تصادفی، آدرس (یا مجموعه آدرسهای) مربوطه را ایجاد کند. آدرس ایجادشده نیازی به فعالسازی ندارد و بهراحتی میتوانید مبلغی را به آن واریز یا از آن انتقال دهید. اما در مورد حسابهای کاربری ایاس اینگونه نیست. اما ایاس عملکردی متفاوت دارد که در ادامه به آن اشاره میکنیم.
اولین مرحله برای ساخت حساب کاربری در ایاس، نصب یک کیف پول معتبر است. شما در این مرحله هیچ مشارکت و ورودی به شبکه ایاس نداشتهاید. بهعنوانمثال کاربرانی که از ایاس استفاده میکنند، باید مدیر قسمتی از منابع زیرساختی شبکه مثل RAM و CPU و پهنای باند (NET) باشند. در ادامه به مراحل ساخت حساب کاربری در ایاس میپردازیم که با استفاده از والت اکسودوس انجامگرفته است:
۱- نصب کیف پول اکسودوس
برای نصب کیف پول پیشنهاد میشود که از وبسایت رسمی اکسودوس استفاده کنید تا از خطراتی مانند بدافزار و… به دور باشید. بعد از ورود به وبسایت لینک دانلود والت را پیدا کنید و آن را دانلود و نصب کنید.
۲- ورود به کیف پول ایاس
بعد از دانلود و نصب کیف پول لازم است تا ارز دیجیتال ایاس (EOS) را انتخاب کرده تا وارد صفحه موردنظر شوید. در ادامه روی «Receive» بزنید تا آن را دریافت کنید.
۳- ایجاد حساب کاربری ایاس
در این قسمت باید مقداری از رمزارزهای خود را به ایاس تبدیل کنید و یا آدرس یک صرافی که در آن ایاس دارید را وارد کنید و مقدار مشخص شده را برای ساخت اکانت واریز کنید که در تصویر سمت چپ این پیام به شما داده شده است.
اگر قصد دارید سایر رمزارزهای خود را به ایاس تبدیل کنید، باید از طریق سرویس مبادلهای که داخل کیف پول اکسودوس است استفاده کنید و تبادلات لازم را انجام دهید. توجه داشته باشید که حداقل مقدار، یک ایاس است. اگر مسیر دوم را انتخاب کردهاید باید روی گزینه «I already have EOS» بزنید تا وارد صفحه بعدی شوید. در این قسمت 12 حرف برای شما مشخص شده است که نام حساب شما را مشخص میکنند و در کادر بعدی تلفیقی از اعداد و حروف قرار دارد که MEMO هستند که میتوانید ایاس موردنظر را به آن واریز کنید.
12 حرفی که برای شما تعیین شده است را خود اکسودوس در نظر میگیرد، اما سایر کیف پولها انتخاب آن را به عهده کاربر میگذارند. درهرصورت اکسودوس از این حروف برای نام موقتی شما استفاده میکند که بعد از فعالسازی حساب، آن را تغییر میدهد. این اسم برای تمامی حسابهایی که هنوز ساخته نشدهاند در نظر گرفته میشود، پس نگران این نباشید که نام حساب شما با دوستتان یکی است چون ممو هر نفر منحصربهفرد است.
ساخت اکانت ایاس (EOS)
۴- واریز ایاس (EOS) به حساب کاربری
در مرحله چهارم بعد از دریافت نام کاربری و ممو باید از طریق یک صرافی اقدام به واریز ایاس کنید. در تصویر زیر طریقه برداشت EOS از صرافی بایننس و انتقال آن به کیف پول اکسودوس نمایش داده شده است. هماکنون باید اطلاعات خود را از جمله ممو و نام حساب کاربری را وارد کنید و سپس شبکه انتقال را روی ایاس (EOS) قرار بدهید.
انتقال ایاس (EOS)
۵- فعالسازی حساب کاربری ایاس
همانطور که در تصویر پایین مشاهده میکنید، حساب کاربری شما فعال شده و امکان ارسال و دریافت ایاس در حساب شما وجود دارد. علاوه بر آن نام کاربری دیگری برای شما نمایش داده شده است که مخصوص شما است و این نام در تبادلات بعدی لازم است؛ چون دیگر نیازی به ممو نیست و آدرس حسابتان، همان نام کاربری خواهد بود.
اگر بعد از واریز 1 ایاس، موجود خود را مشاهده کردید و کمتر از میزان واریزی شما بود نگران نشوید. در تصویر سمت چپ (1) مقدار موجودی ایاس را 0.8486 نمایش میدهد که درواقع حدود 0.16 ایاس بهعنوان پرداخت هزینه برای رم و فعالشدن حساب است (3). در تصویر زیر (2) مشاهده میکنیم که هیچ هزینهای بهعنوان سهام گذاری در ایاس قرار داده نشده است که به دنبال آن CPU و NET حساب شما صفر خواهد بود (4 و 5).
توضیحاتی که توسط این شبکه داده شده است به این نکته اشاره دارد، تا زمانی که CPU و NET به حداقل نرسد، انجام تراکنش در حساب کاربری شما فعال نیست. در ادامه آن میتوانید در بخش Stake (6) مقدار ایاس موردنظر را که قصد دارید برایی سهام گذاری و دریافت CPU و NET را مشخص کنید که برای هرکدام مقدار 0.1 EOS کافی میباشد.
موجودی ایاس (EOS) در کیف پول
۶- سهام گذاری ایاس EOS
با در اختیار گذاشتن 0.1 EOS هر دو منبع CPU و NET مقدار موردنیاز خود را دریافت کردند (تصویر سمت راست). اگر قصد دارید مقدار سهام گذاری خود را بیشتر و یا کمتر کنید، باید از بخش Stake EOS و Unstake EOS اقدام به این کار کنید. تفاوتی که شاید متوجه آن شده باشید، این است که برای استفاده از شبکه ایاس باید سهام گذاری کنید و امری اجباری تلقی میشود. البته حداقل میران سهام گذاری کم و ناچیز است.
سهام ایاس (EOS)
در این مقاله چگونگی ایجاد حساب کاربری را در شبکه ایاس آموزش دادیم که بهراحتی بتوانید حساب خود را ایجاد کرده و از آن استفاده کنید. همچنین به بهترین کیف پولهایی که میتوانید ایاس (EOS) خود را در آن ذخیره و نگهداری کنید، معرفی کردیم و کیف پولهای سختافزاری را نسبت به کیف پولهای نرمافزاری ترجیح دادیم؛ زیرا از امنیت بالاتری برخوردار هستند. خرید و فروش این ارز دیجیتالی را نیز در مقاله ذکر کردیم که روشهای مختلفی برای خرید و یا فروش EOS وجود دارد که درواقع حق انتخاب با شما خواهد بود. در مقاله بعدی در مورد وام گرفتن در حوزه دیفای؛ توضیحی به زبان ساده را تقدیم شما خواهیم کرد.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.