• Twitter
  • Instagram
  • Youtube
  • Telegram
الان هستیم بزن بریم
بایننس فارسی
  • الگوریتم معاملاتی فیوچرز
    • آموزش بایننس اسپات
    • آموزش رایگان فیوچرز
    • وریفای بایننس
  • آموزش پیشرفته فیوچرز
    • آموزش تحلیل تکنیکال حرفه‌ای
  • خدمات ویژه
    • کسب درآمد از ایردراپ
    • وبینار ارز دیجیتال
  • سیگنال ارز دیجیتال
  • آموزش ارز دیجیتال
  • شروع کن
  • جستجو
  • منو منو
  • 0سبد خرید فروشگاه
وام گرفتن‌ در حوزه دیفای؛ توضیحی به زبان سادهوام گرفتن‌ در حوزه دیفای؛ توضیحی به زبان ساده

وام گرفتن‌ در حوزه دیفای؛ توضیحی به زبان ساده

جولای 18, 2021/0 نظرات/در ارز دیجیتال/توسط بایننس فارسی
زمان مطالعه: 8 دقیقه

وام گرفتن در حوزه دیفای؛ توضیحی به زبان ساده. حتماً با دیفای (DeFi) آشنا هستید، اگر از این حوزه اطلاعات کمی دارید پس مقاله جامع‌ ترین آموزش دیفای؛ از سیر تا پیاز پلتفرم‌ های غیرمتمرکز مطالعه کنید. شاید وام گرفتن از دیفای یا همان امور مالی (Decentralized financial) غیرمتمرکز کمی گیج‌کننده و عجیب باشد، اما قراردادهای هوشمند و بلاک چین این امکان را فراهم کرده‌اند که بتوانید با پرداخت وثیقه وام خود را دریافت کنید. به دنبال آن زمانی که بازپرداخت وام را پرداخت می‌کنید، وثیقه‌ای که در ابتدا برای گرفتن وام گذاشته‌اید، قابل برداشت خواهد بود. برای همه این امور لازم نیست به خارج از منزل بروید و کلی انرژی مصرف کنید؛ هم اکنون می‌توانید به‌راحتی و با خیالی آسوده در منزل باشید و وام خود را دریافت کنید. پس اگر قصد دارید از پلتفرم‌های دیفای وام دریافت کنید و یا وام بدهید، پس این مقاله را تا انتها مطالعه کنید.

محتوا پنهان
توضیحی مختصر در مورد وام گرفتن در حوزه دیفای
وام دادن و وام گرفتن چگونه است؟
وام دادن و وام گرفتن در حوزه ارزهای دیجیتال چگونه است؟
وام دادن و وام گرفتن در پلتفرم‌ های دیفای (DeFi) چگونه است؟
نحوه توزیع سود در دیفای (DeFi)
وام‌های دیفای چه خطراتی دارند؟

توضیحی مختصر در مورد وام گرفتن در حوزه دیفای

پروژه‌های دیفای از سال 2020 رشد بسیار خوبی داشته‌اند که به لطف آن وام‌دهی و وام گرفتن ارزهای دیجیتال محقق شده است. در سال‌های اخیر پلتفرم‌های وام‌دهی که به‌صورت غیرمتمرکز فعالیت می‌کنند، به رتبه‌های خوبی در این زمینه دست یافته‌اند. در مقاله به طریقه وام دادن و گرفتن در این حوزه‌ها اشاره می‌کنیم.

وام دادن و وام گرفتن چگونه است؟

وام گرفتن از صرافی‌های دیجیتال و حوزه امور مالی سنتی، یک نقشه کلی دارد؛ یعنی دارایی از یک سمت به سمت دیگر در ازای دریافت سود و درآمدی ثابت منتقل می‌شود که این سرمایه ممکن است ارز دیجیتال یا پول رایج آن کشور باشد. وام‌دهی و وام گرفتن یکی از رکن‌های اصلی در بانکداری‌های جهانی و سیستم‌های مالی است که بر پایه سیستم ” بانک‌داری کسری ” (Fractional banking) بوده و بسیار با ارزش است.

روند کار به این صورت است که افرادی که وام می‌دهند، در ازای دریافت نرخ بهره منظم، سرمایه و دارایی معینی را در اختیار افرادی قرار می‌دهند که به آن وام نیاز دارند. اگر از روش‌های سنتی به بیان موضوع بپردازیم، باید گفت که مؤسسات مالی مانند بانک‌ها و نهادهای وابسته به آن مثل وام دهندگان همتا به همتا مسئول انجام امور وام‌ها هستند که این عملکرد در بازار ارزهای دیجیتال با تفاوت‌هایی همراه است.

وام دادن و وام گرفتن در حوزه ارزهای دیجیتال چگونه است؟

وام دادن و وام گرفتن در حوزه ارزهای دیجیتال چگونه است؟

وام دادن و وام گرفتن در حوزه ارزهای دیجیتال چگونه است؟

به طور کلی وام دادن و وام گرفتن در خصوص دنیای ارزهای دیجیتال به 2 روش اصلی صورت می‌گیرد که عبارت‌اند از:

1. مؤسسه‌های مالی متمرکز (مانند: بلاک فای “BlockFi” و سلسیوس “Celsius”)

2. پروتکل‌های غیرمتمرکز (مانند: کامپاند “Compound.finance” و آوی ” Aave.com” و میکر ” Makerdao.com”)

برای دریافت وام از پروتکل‌هایی که غیرمتمرکز هستند، تنها به یک کیف پول (Wallet) نیاز دارید که معمولاً از کیف پول متامسک (Metamask) استفاده می‌شود که انحصاری شبکه اتریوم است. برای اینکه بتوانید به کیف پول خود دسترسی داشته باشید می‌توانید مقاله آموزش کامل کیف پول متامسک (MetaMask) را مطالعه کنید تا به‌راحتی والت خود را روی مرورگر نصب کنید. همچنین باید مقداری ارز دیجیتالی مانند تتر یا اتریوم داشته باشید که به‌عنوان وثیقه از آنها استفاده کنید. با ورود به یکی از وب‌سایت‌هایی که در روش بالا قرار داده‌ایم، می‌توانید بعد از بررسی مقدار سود و وثیقه، مقدار موردنیاز را به‌عنوان وثیقه قرار دهید و وام خود را دریافت کنید.

مؤسسات مالی که به‌صورت متمرکز در حوزه ارزهای دیجیتال فعالیت می‌کنند، زیرمجموعه‌ای از صنعت مالی متمرکز هستند که به آنها Centralized Finance که به‌اختصار CeFi گفته می‌شوند. این مؤسسات همانند سیستمی همانند بانکداری سنتی دارند اما تا حدودی غیرمتمرکز هستند. اما از حق نگذریم فناوری جدیدی نسبت به بانکداری معمولی به‌حساب می‌آیند.

روش کار این پلتفرم‌ها به این شکل است که شما دارایی خود را به آنها می‌دهید و این سیستم‌ها سرمایه و دارایی شما را افراد دیگری مانند بازارسازها، صندوق های پوشش ریسک و کاربران وام می‌دهند و در این بین سود ثابتی به فردی که دارایی خود را سپرده گذاری کرده است پرداخت می‌شود. این روش از خطراتی مانند هک و… مصون نیست.

رقیب سرسخت و قدرتمند CeFi، همان صنعت مالی غیرمتمرکز (DeFi) است که از جوانب زیادی با نوع متمرکز تفاوت دارد. پروژه‌های غیرمتمرکز این امکان را به کاربران خود می‌دهند تا بتوانند به‌صورت غیرمتمرکز از خدماتی همچون وام‌دهی استفاده کنند. همچنین تمام دسترسی‌های لازم را برای مدیریت دارایی خود دارند. قراردادهای هوشمند این امکان را فراهم کرده‌اند. این قراردادها روی بلاک چین هایی مانند بلاک چین اتریوم اجرا می‌شوند.

برخلاف CeFi، هر کاربری از هر موقعیتی می‌تواند به پلتفرم‌های دیفای دسترسی داشته باشد؛ درضمن برای استفاده از آنها احتیاجی به احراز هویت و مسائل هویتی نیست.

وام دادن و وام گرفتن در پلتفرم‌ های دیفای (DeFi) چگونه است؟

اگر شما قصد داشته باشید که در پلتفرم‌های دیفای وام بدهید، در مرحله اول باید از یک قرارداد هوشمند استفاده کنید تا توکن‌هایی که مدنظر دارید به‌عنوان وام بدهید را به فضایی به نام ” بازار پول” بفرستد. سود شما نیز در بازار پول قرار می‌گیرد و به شکل توکن بومی همان پلتفرم در اختیار شما خواهد بود. به‌عنوان مثال توکن‌های پلتفرم آوی، آ توکن (aToken) نام دارد.

وام دادن و وام گرفتن در پلتفرم‌ های دیفای (DeFi) چگونه است؟

وام دادن و وام گرفتن در پلتفرم‌ های دیفای (DeFi) چگونه است؟

درواقع قرارداد هوشمند حکم واسطه را دارد. این قراردادها دارایی کاربران را به کوین‌هایی تبدیل می‌کنند که در اختیار افرادی باشد که قصد دارند وام دریافت کنند. این قراردادها به‌صورت کاملاً خودکار توکن‌هایی را به‌عنوان سود و بهره به شخصی ارسال می‌کنند که وام‌دهنده بوده است. فردی که به‌عنوان وام‌دهنده در شبکه بوده است می‌توان توکن‌های دریافتی را پس از مدتی با دارایی اصلی خود جایگزین کند.

کاربرانی که احتیاج به وام دارند، باید مبلغی را به‌عنوان وثیقه و ضمانت قرار دهند که به شکل ارز دیجیتال باشد و ارزش مادی آن بیشتر از وامی باشد که دریافت خواهند کرد. شاید این موضوع کمی گیج‌کننده به نظر برسد؛ چون وام‌گیرنده می‌توان در ابتدا وام را بفروشد تا مبلغ موردنیاز خود را دریافت کند، اما اجازه بدهید کمی بیشتر با سازوکار دیفای آشنا شویم.

یکی از دلایلی که می‌توان برای این شرایط ذکر کرد این است که شاید کاربران در هنگام روبه‌روشدن با هزینه‌های پیش‌بینی‌نشده، میلی به فروش سرمایه خود نداشته باشند؛ زیرا کسی از آینده خبر ندارد و ممکن است قیمت دارایی فرد رشد بسیاری زیادی داشته باشد. همچنین افرادی که از پروتکل‌های دیفای وام دریافت می‌کنند، می‌توانند به‌صورت بالقوه از هزینه‌ای که باید برای مالیاتی که به سود سرمایه توکن‌های آنها تعلق می‌گیرد، خودداری کرده و یا آن را به زمان دیگری موکول کنند.

کاربران می‌توانند از میزان دارایی که از این طریق (پلتفرم‌های دیفای) به‌صورت وام دریافت کرده‌اند، استفاده کنند تا مقدار اهرم یا لوریج خود را در برخی شرایط معاملاتی، افزایش دهند. توجه داشته باشید که میزان وام‌دهی آزاد نیست و هر کاربر در محدودیتی قرار دارد. این محدودیت ایجاد شده، به 2 عامل اصلی بستگی دارد که توجه شما را به توضیحات زیر جلب می‌کنم:

1. اولین مورد به میزان سرمایه موجود در پلتفرم برای وام‌دهی دیفای مرتبط است. به طور کلی ممکن است کاربری بخواهد مقدار زیادی از یک توکن خاص را به‌عنوان وام دریافت کند که شاید در پلتفرم موردنظر مشکل ایجاد کند.

2. دومین مورد وابسته به «عامل وثیقه» یا Collateral factor توکن‌هایی است که فرد وام‌گیرنده به پلتفرم ارائه می‌دهد. عامل وثیقه به همه مقداری اشاره دارد که می‌توان در ازای میزان وثیقه ارسال شده، دریافت کرد. برای درک بهتر به مثال زیر توجه کنید:

فرض کنید Collateral factor (عامل وثیقه) توکن‌های دای و اتر که روی پلتفرم وام‌دهی کامپاند قرار دارند، 75 درصد است. این درصد به این معنا است که کاربران تا سقف 75 درصد از ارزش توکن دای یا اتر که ارائه کرده‌اند، وام دریافت می‌کنند.

به طور کلی باید گفت زمانی که ارزش وثیقه (ارائه شده توسط وام‌گیرنده) در عامل وثیقه ضرب می‌شود، باید بیشتر از ارزش کل مبلغ وامی باشد که کاربر آن را دریافت می‌کند؛ بنابراین تا زمانی که این شرایط برای وام گرفتم وجود داشته باشد، وام‌گیرنده می‌تواند به هر اندازه‌ای، وام بگیرد.

بیشتری بخوانید: لوریج در صرافی بایننس چیست؟ + راهکاری برای افزایش سود

نحوه توزیع سود در دیفای (DeFi)

اگر به‌صورت خلاصه توضیح دهیم، سازوکار توزیع سود در این حوزه به این شکل است که فرد وام‌دهنده کوین موردنظر خود را که قصد دارد به‌عنوان وام قرار دهد را به همراه پلتفرم غیرمتمرکزی که قرار است از آن استفاده کند را انتخاب می‌کند و کیف پول ارز دیجیتال خود را به پلتفرم انتخاب شده متصل می‌کند تا کوین یا توکن خود را برای وام قرار دهد. سود آن نیز از طریق کیف پولی که به پلتفرم متصل شده است، برای وام‌دهنده واریز می‌شود.

نحوه توزیع سود در دیفای (DeFi)

نحوه توزیع سود در دیفای (DeFi)

سود و بهره‌ای که واک دهندگان بابت وام دادنشان دریافت می‌کنند و مبلغی که وام‌گیرنده‌ها باید پرداخت کنند، توسط نسبتی محاسبه می‌شود که میان توکن‌های ارسال شده وام‌دهنده و وام گرفته شده در بازاری معین وجود دارد. با توجه به بازار موردنظر، مقدار درصد سود سالانه افرادی وام گرفته‌اند (Borrow APY)، بیشتر از درصد سالانه افرادی که دارایی خود ره به‌عنوان وام قرار داده‌اند (Supply APY)؛ بنابراین سودی که واک گیرنده باید پرداخت کند از سودی که وام‌دهنده دریافت می‌کند، بیشتر است.

به‌صورت تخصصی اگر به موضوع نگاه کنیم، می‌توان گفت که سود وام‌ها در ازای هر بلاک اتریوم مشخص می‌شود و به همین ترتیب مقدار هر بلاک متفاوت بوده و سود حاصل نیز متغیر است. درصد مقدار سودی که هر کاربر وابسته به میزان تقاضا برای توکنی خاص، در زمان‌های متفاوت به‌صورت قابل توجهی تغییر می‌کند. البته هم اکنون پروتکل‌هایی مانند آوی، سود ثابتی را برای افرادی که وام می‌گیرند در نظر گرفته است؛ در نتیجه هر پروتکل و هر سیستم شرایط و قوانین مخصوص به خود را دارد که قبل از هر اقدامی باید با شرایط آن آشنا باشید.

وام‌های دیفای چه خطراتی دارند؟

در هر کاری ریسک و خطراتی وجود دارد که در این حوزه نیز این ریسک‌ها در کمین هستند. در ادامه به 3 مورد از خطرات احتمالی اشاره می‌کنیم:

• افزایش نرخ سود وام‌گیرنده در بازه زمانی کوتاه

• ایجاد تغییرات در قرارداد هوشمند توسط شخص ثالث

• نابود شدن وثیقه به دلیل کاهش قیمت شدید (به‌عنوان مثال بیش از 50درصد کاهش)

البته اگر با امور مالی متمرکز آشنا باشید، این خطرات تهدید جدی برای شما محسوب نمی‌شوند اما درهرصورت هر شبکه و سیستمی دارای مشکلاتی است که این حوزه نیز خطرات خاص خود را دارد.

اگر بخواهیم مثالی در حول این موضوع داشته باشیم، باید به دوره‌ای اشاره کنیم که در سال 2020 برای دیفای رخ داد که آن زمان روش کشت سود (Yield farming) طرف‌داران زیادی داشت و نرخ بهره وام‌گیرنده در برخی از ارزهای دیجیتال به بیش از 40 درصد افزایش داشت. در چنین شرایطی، افرادی که تازه‌وارد هستند و آشنایی چندانی با عملکرد این پلتفرم‌ها ندارند و نرخ بهره وام خود را به شکل روزانه پیگیری نمی‌کنند، مجبور به پرداخت نرخ سود بیشتری خواهند بود.

پس به این نتیجه می‌رسیم که وام گرفتن و یا وام دادن در پلتفرم‌های دیفای کار سخت و پیچیده‌ای نیست. تفاوتی که ممکن است بین پلتفرم‌های مختلف وجود داشته باشد، نرخ بهره و … است. همچنین با پیشرفت و گسترش هر پلتفرم، نقدینگی در آن افزایش‌یافته و خطرات کمتری کاربران را تهدید خواهد کرد.

در مقاله وام گرفتن در حوزه دیفای، به مواردی مانند طریقه وام گرفتن در حوزه دیفای و به طور کلی مفهوم وام و… اشاره کردیم که امیدوارم به هدف خود رسیده باشید. از مطالبی که در اواخر مقاله گفته شد، ترسی نداشته باشید زیرا روزبه‌روز دیفای در حال پیشرفت است و برای اطمینان بیشتر می‌توانید نکاتی را که از جانب شما باید رعایت شود، انجام دهید؛ به‌عنوان مثال زمانی که آدرس کیف پول خود را تنظیم می‌کنید، از صحیح بودن آن اطمینان حاصل کنید. در مقاله بعدی به استیکینگ یا سهام‌گذاری؛ آموزش کامل + معرفی ارز دیجیتال می‌پردازیم.

اشتراک این مطلب
  • اشتراک در Facebook
  • اشتراک در Twitter
  • اشتراک گذاری در واتس آپ
  • اشتراک در LinkedIn
  • اشتراک در Reddit
  • اشتراک با ایمیل
https://binancefa.com/wp-content/uploads/2021/07/loan-in-defi.png 311 745 بایننس فارسی https://binancefa.com/wp-content/uploads/2022/09/binancefa-logo.png بایننس فارسی2021-07-18 08:00:102021-08-08 09:06:10وام گرفتن‌ در حوزه دیفای؛ توضیحی به زبان ساده
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دوره جامع غیرحضوری 0 تا 100 ارزهای دیجیتال آقای بیت کوین

دوره جامع غیرحضوری 0 تا 100 ارزهای دیجیتال آقای بیت کوین

دوره جامع غیرحضوری 0 تا 100 ارزهای دیجیتال آقای بیت کوین

آموزش وریفای حساب کاربری بایننس (سفارش iD کارت)

خرید اکانت تریدینگ ویو (تخفیف ویژه)

آخرین مطالب آموزشی

  • دفتر سفارش (Order Book) چیست؟دفتر سفارش (Order Book) چیست؟دفتر سفارش (Order Book) چیست؟ژانویه 14, 2023 - 04:00

    دفتر سفارش (order book) مجموعه ای از سفارشات برای یک ارز دیجیتال یا دارایی خاص است که شامل پیشنهادات متعدد از سوی خریداران و فروشندگان است. درواقع دفتر سفارش یا اوردر بوک نشان دهنده عرضه و تقاضای یک دارایی است. در این مقاله به ارزش دفتر سفارش، اجزای مختلف آن و مزایای استفاده از آن […]

  • اسلیپیج (slippage) چیست؟اسلیپیج (slippage) چیست؟اسلیپیج (slippage) چیست؟ژانویه 12, 2023 - 04:00

    ضرر در دنیای ارز دیجیتال بسیار سریع رخ می دهد مانند رعد و برق. این موضوع هم می تواند خطرناک و یا حتی سودمند باشید. به عبارت ساده، اسلیپیج (slippage) زمانی اتفاق می‌افتد که تریدرها مجبور می‌شوند به دلیل تغییرات در قیمت ارزهای دیجیتال، قیمتی متفاوت از آنچه در ابتدا درخواست می‌کردند را بپذیرند. به […]

  • صرافی غیرمتمرکز چیست؟ (معرفی بهترین ها)صرافی غیرمتمرکز چیست؟ (معرفی بهترین ها)صرافی غیرمتمرکز چیست؟ ( معرفی بهترین ها)ژانویه 7, 2023 - 08:00

    صرافی غیرمتمرکز (DEX) چیست؟ صرافی های غیرمتمرکز یا DEX ها برنامه های مستقل غیرمتمرکز (DApps) هستند که به خریداران یا فروشندگان ارزهای رمزپایه اجازه خرید و فروش می‌دهند، بدون اینکه قصد داشته باشند کنترل وجوه خود را به هر واسطه بدهند. این نوع از زیرساخت‌ها کاملاً متفاوت از صرافی‌های متمرکز است که در آن کاربران […]

  • آموزش ترید در معاملات دائمی پنکیک سواپآموزش ترید در معاملات دائمی پنکیک سواپآموزش ترید در معاملات دائمی پنکیک سواپ-آپدیت 2023ژانویه 1, 2023 - 08:00

    صرافی غیرمتمرکز پنکیک سواپ محبوب‌ترین دکس شبکه بایننس اسمارت چین است، که از گذشته امکانات و آپشن‌های خوبی برای کسب درآمد به کاربران ارائه می‌داد. این امکانات شامل سواپ توکن‌های Bep-20، تامین نقدینگی، ییلد فارمینگ، استیکینگ در استخرهای سیروپ، لاتاری، بازار توکن‌های بی‌همتا، کالکشن‌های NFT و عرضه اولیه فارم (IFO) هستند. چندی پیش Pancakeswap امکان سواپ توکن‌ها با سفارشات محدود (Limit) را ارائه کرد […]

  • الگوی وایکوف (Wyckoff) چیست و چه کاربردی دارد؟الگوی وایکوف (Wyckoff) چیست و چه کاربردی دارد؟الگوی وایکوف (Wyckoff) چیست و چه کاربردی دارد؟نوامبر 29, 2022 - 04:00

    امروز قرار است در مورد الگوی وایکوف صحبت کنیم و به خوبی آن را شناسایی کنیم. همانطور که در جریان هستید، چارت قیمت اطلاعات زیادی دارد و باید یادتان باشد که: “به آنچه بازار در مورد دیگران می گوید گوش دهید، نه آنچه دیگران در مورد بازار می گویند.” این نقل قول از ریچارد وایکوف […]

  • معرفی 10پروژه ارز دیجیتال در حوزه موسیقیمعرفی 10پروژه ارز دیجیتال در حوزه موسیقیمعرفی 10پروژه ارز دیجیتال در حوزه موسیقینوامبر 27, 2022 - 04:00

    صنعت موسیقی یکی از صنایعی است که وارد عرصه بلاک چین شده است که چندین مشکل مهم پیش روی فناوری بلاک چین را حل کرده است. ورود بلاک چین در این صنعت علاوه بر رفع مشکلات و محدودیت های موجود، این امکان را برای هنرمندان فراهم می کند که موسیقی و هنر خود را بدون […]

  • شورت اسکوییز (Short Squeeze) چیست؟شورت اسکوییز (Short Squeeze) چیست؟شورت اسکوییز (Short Squeeze) چیست؟نوامبر 24, 2022 - 04:00

    عبارت “شورت اسکوییز” را می توان اینگونه تفسیر کرد: در بازار ارزهای دیجیتال، زمانی که توکن تحت تاثیر افزایش شدید قیمت به دلیل ظهور یک موقعیت فروش توسط بسیاری از معامله گران قرار می گیرد، اصطلاحاً شورت اسکوییز (Short Squeeze) اتفاق افتاده است. برای ساده‌تر کردن این مشکل، ابتدا نگاهی به این می‌اندازیم که پوزیشن […]

  • انواع روش ‌های کسب درآمد بیت کوین و ارزهای دیجیتالانواع روش ‌های کسب درآمد بیت کوین و ارزهای دیجیتالانواع روش‌های کسب درآمد بیت کوین و ارزهای دیجیتالنوامبر 13, 2022 - 08:43

    انواع روش های کسب درآمد بیت کوین و ارزهای دیجیتال چیست؟ بهترین روش کسب درآمد از بیت کوین چیست؟ چگونه از طریق ارزهای دیجیتال کسب درآمد کنیم؟ در این مقاله 16 تا از بهترین روش های کسب درآمد بیت کوین و ارزهای دیجیتال را به شما معرفی می‌کنیم که بتوانید به بهترین شکل ممکن از […]

  • معرفی بهترین اهرم (Leverage) معاملاتی در ارز دیجیتالمعرفی بهترین اهرم (Leverage) معاملاتی در ارز دیجیتالمعرفی بهترین اهرم (Leverage) معاملاتی در ارز دیجیتالنوامبر 9, 2022 - 08:00

    یکی از راه های رسیدن به استقلال مالی ورود به بازار هایی از جمله ارزهای دیجیتال است، اما شاید فکر کنید موفقیت در این بازار کار آسانی است. باید گفت که این تصور اشتباهی است، زیرا تسلط بر روان و استراتژی انسان مهم است. این نکات، توصیه ای است که در پایان دریافت خواهید کرد، […]

  • ترید چیست؟ تریدر کیست؟ سیر تا پیاز ترید (Trade)ترید چیست؟ تریدر کیست؟ سیر تا پیاز ترید (Trade)ترید چیست؟ تریدر کیست؟ سیر تا پیاز ترید (Trade)سپتامبر 5, 2022 - 08:00

    کلمه ترید به معنای خرید و فروش دارایی های مختلف در بازارهای مالی با هدف کسب سود است. ترید در بازار ارز دیجیتال به معنای معامله، خرید و فروش بیت کوین و سایر ارزهای دیجیتال است. معامله گران با استفاده از ابزارهای مختلفی مانند نمودار قیمت، تحلیل تکنیکال و تحلیل بنیادی، اخبار ضروری بازار ارز […]

  • کانال سیگنال رایگان فیوچرز روزانه (تا 100% سود)کانال سیگنال رایگان فیوچرز روزانه (تا 100% سود)کانال سیگنال رایگان فیوچرز روزانه (تا 100% سود)آگوست 25, 2022 - 17:00

    کانال سیگنال رایگان فیوچرز روزانه یکی از روش های کسب درآمد از بازار فیوچرز (Futures) است. اگر خیلی خلاصه بگوییم، بایننس فارسی کانال تلگرامی را ایجاد کرده است که به صورت رایگان و روزانه در آن تعدادی سیگنال فیوچرز قرار می گیرد. جالب بود نه؟! تیم بایننس فارسی با استفاده از الگوریتم استراتژیک معاملاتی خود […]

  • بهترین دوره ارز دیجیتال کدام است؟بهترین دوره ارز دیجیتال کدام است؟بهترین دوره ارز دیجیتال کدام است؟آگوست 1, 2022 - 08:00

    بهترین دوره ارز دیجیتال کدام است؟ آیا شرکت در دوره‌های ارز دیجیتال برای تبدیل‌شدن به یک معامله‌گر موفق، امکان‌پذیر است؟ چرا باید ارزهای دیجیتال را یاد بگیریم؟ بهترین دوره برای یادگیری کریپتوکارنسی چیست؟ اگر شما هم نمی‌دانید از کجا شروع کنید و چطور شروع کنید، این مقاله برای شماست. حتماً آن را مطالعه کنید تا […]

بایننس فارسی binancefa

درباره بایننس فارسی

تماس با بایننس فارسی

شرایط و قوانین بایننس فارسی

وبلاگ ارزهای دیجیتال

خرید و فروش ارز دیجیتال

پرداخت به حساب بایننس فارسی

آموزش ارز دیجیتال

آموزش پیشرفته فیوچرز

آموزش تحلیل تکنیکال حرفه‌ای

الگوریتم استراتژیک معاملاتی

سیگنال ارز دیجیتال

کسب درآمد دلاری از ایردراپ

پکیج تریدری

خرید دفترچه تحلیل تکنیکال تریدینگ

آموزش رایگان اپلیکیشن بایننس

آموزش رایگان فیوچرز بایننس

وریفای بایننس و سایر صرافی‌ها

خرید دفترچه الگوهای کلاسیک

خرید دفترچه الگوهای کندل استیکی

همکاری در فروش

طراحی و توسعه: بایننس فارسی

از توکن های لوریج دار مثل فیوچرز سود بگیراز توکن های لوریج دار مثل فیوچرز سود بگیراز توکن های لوریج دار مثل فیوچرز سود بگیرآموزش اندیکاتور اندیکاتور شاخص میانگین جهت دار یا ADXآموزش اندیکاتور اندیکاتور شاخص میانگین جهت دار یا ADXآموزش اندیکاتور شاخص میانگین جهت‌ دار یا ADX...
رفتن به بالا