• Twitter
  • Instagram
  • LinkedIn
  • Youtube
  • Telegram
  • Telegram
الان هستیم بزن بریم
بایننس فارسی
  • قیمت ارزهای دیجیتال
    • قیمت بیت کوین
    • نمای کلی ارزهای دیجیتال
    • صرافی‌ها
  • الگوریتم معاملاتی
    • آموزش پیشرفته فیوچرز
      • آموزش تحلیل تکنیکال پیشرفته
  • خدمات ویژه
    • خرید اکانت تریدینگ ویو
    • آموزش بایننس
      • آموزش رایگان فیوچرز
      • وبینار ارز دیجیتال
  • سیگنال ارز دیجیتال
  • آموزش ارز دیجیتال
  • شروع کن
  • جستجو
  • منو منو
  • 0سبد خرید فروشگاه
تایم فریم (بازه زمانی) در تحلیل تکنیکال چیست؟+آموزشتایم فریم (بازه زمانی) در تحلیل تکنیکال چیست؟+آموزش

تایم فریم (بازه زمانی) در تحلیل تکنیکال چیست؟ + آموزش

ژوئن 25, 2021/0 نظرات/در آموزش رایگان تحلیل تکنیکال ارزهای دیجیتال /توسط بایننس فارسی
زمان مطالعه: 7 دقیقه

تایم فریم (بازه زمانی) در تحلیل تکنیکال چیست؟ سؤالی است که شما را به این صفحه از وب‌سایت بایننس فارسی رسانده و شما اینجا هستید تا با مفهوم و انواع تایم فریم آشنا بشوید و ما قصد داریم این مباحث را آموزش دهیم. تایم فریم یکی از مهم‌ترین مفاهیم در تحلیل تکنیکال است. احتمالاً در مورد تایم فریم (Time frame) نکاتی را شنیده‌اید که در این مقاله قصد داریم نکات مهم در مورد تایم فریم را ارائه کنیم. در ابتدا به توضیح تایم فریم می‌پردازیم و…

محتوا پنهان
تایم فریم چیست؟
انواع تایم فریم در تحلیل تکنیکال
کدام تایم فریم بهتر است؟ (بهترین تایم فریم برای معامله)
انواع معاملات در ارزهای دیجیتال کدام ‌اند؟

تایم فریم چیست؟

در واقع تایم فریم (Time frame) یا دوره تناوب قیمت مدت زمانی است که طی آن، میله قیمت که همان شمع (کندل) نامیده می‌شود، در نمودار قیمت تشکیل می‌شود. این بازه زمانی وابسته به اطلاعات موجود است؛ به‌عنوان مثال اگر تایم فریم 5 دقیقه را انتخاب کنید، هر کندل، نمایانگر تغییرات قیمت در همان 5 دقیقه است.

تایم فریم-بیت کوین

تایم فریم-بیت کوین

 

تصویری که در بالا قرار دارد، قیمت بیت کوین را به دلار مشاهده می‌کنیم که روی تایم فریم 1 ساعته قرار دارد؛ یعنی شمع‌ها تغییرات را در بازه زمانی 1 ساعت نمایش می‌دهند. در قسمت سمت راست یعنی شماره 2 می‌توانید زمان بسته شدن آخرین کندل را که در این نمودار 12 دقیقه و 8 ثانیه است مشاهده کنید.

با استفاده از تایم فریم یا بازه زمانی می‌توانید برشی از زمان دلخواه را مشاهده کنید و به بررسی و تحلیل بپردازید. ارزهای دیجیتال در بازار کریپتوکارنسی از محبوبیت زیادی برخوردار هستند و اگر بتوان ارزهایی مانند بیت کوین و اتریوم را در تایم فریم‌های کوتاه‌تر تحلیل کرد، می‌توانید بهترین نتیجه را بگیرید.

تایم فریم به طور کلی «مقدار ریسک در معامله» و «مدت زمانی که زمان می‌برد تا نتیجه تحلیل و معامله تریدر مشخص شود» را نمایش می‌دهد. به‌عنوان مثال اگر یک تریدر بازه زمانی هفتگی را برای تحلیل انتخاب کند، ریسک کمتری را متحمل می‌شود و برای کسب سود باید چند هفته صبر کند تا به هدف خود برسد.

در مقابل اگر معامله‌گری تایم فریم 1 دقیقه را برای تحلیل انتخاب کند، می‌تواند نتیجه معامله خود را در چند دقیقه بعد مشاهده کند؛ تحلیل در این بازه زمانی و معامله در آن ریسک بسیار بالایی را می‌طلبد؛ بنابراین هرچه در تایم فریم‌های کمتر معامله کنید ریسک بیشتری را به جان خریده‌اید.

با استفاده از تایم فریم‌ها امکان شناسایی سطح‌های مهم ازجمله حمایت و مقاومت در نمودار وجود دارد. همچنین می‌توان از آنها برای تأیید روندها استفاده کرد. سطوحی مقاومتی که در تایم فریم یک‌ساله قابل مشاهده است، بسیار بهتر و مهم‌تر از تایم فریم 1 دقیقه‌ای است، چون تنها برای چند ساعت یا چند دقیقه اعتبار خواهد داشت.

تریدری موفق خواهد بود که بتواند در اوج سود و معاملات خود، تمرکز کافی داشته و با منطق تصمیمی بگیرد و بتواند ریسک خود را مدیریت کند. استفاده از چند بازه یا تایم فریم می‌تواند بهترین انتخاب باشد؛ زیرا احتمال موفقیت شما بیشتر خواهد بود و از معاملات بی‌فایده و در خلاف بازار دور خواهید ماند

احتمالاً طبق توضیحات متوجه این موضوع شده‌اید که تریدری که در تایم فریم‌های پایین کار می‌کند، باید از قدرت تصمیم‌گیری سریع‌تری برخوردار باشد. اما اشخاصی که در بازه زمانی بالاتر اقدام به تحلیل می‌کنند، فرصت بیشتری برای بررسی داده‌ها خواهند داشت. یکی دیگر از مواردی که باید به آن توجه داشته باشید، رعایت کردن تناسب میان حرکت بازه‌های زمانی و تطابق دادن پیش‌بینی‌ها از حرکت‌ها در تایم فریم است.

انواع تایم فریم در تحلیل تکنیکال

با مفهوم تایم فریم آشنا شدید و در این قسمت قصد داریم انواع تایم فریم‌ها را معرفی کنیم تا بتوانید بر اساس خصوصیت معامله‌گری خود، در بازه زمانی مورد نظر اقدام به خرید و فروش ارز دیجیتال کنید. طبق برنامه تریدی که برای خود در نظر گرفته‌اید باید تایم فریم را نیز مشخص کنید. بیشتر تریدرها معاملات خود را به 3 دسته اصلی تقسیم می‌کنند که در ادامه توضیحاتی در مورد آنها ارائه شده است:

انواع تایم فریم در تحلیل تکنیکال

انواع تایم فریم در تحلیل تکنیکال

1. کوتاه‌مدت: همان طور که نام آن مشخص است، معاملات در یک روز ایجاد و در همان روز پایان بسته می‌شوند. در این استراتژی، تریدر تنها چند ساعت از زمان خود را به معامله مشغول می‌شود و بقیه روز را می‌تواند به تحلیل تکنیکال و تحلیل فاندامنتال بپردازد. اگر قصد دارید در این نوع تایم فریم فعالیت کنید، پیشنهاد می‌شود از بازه‌های زمانی 1 و 4 ساعته و 15 دقیقه‌ای استفاده کنید.

2. میان‌مدت: به تریدرهایی که از تایم فریم‌های میان‌مدت استفاده می‌کنند، Swing گفته می‌شود که به معنای تاب خوردن است. این استراتژی زمان بیشتری را از تریدر می‌گیرد. حدوداً چند روز تا 2 هفته. در این بازه زمانی انتظار می‌رود که 10 تا 15 درصد بازه نوسانی داشته باشند. برای این دسته از افراد تایم فریم‌های هفتگی، روزانه و 4 ساعته پیشنهاد می‌شود که در بدترین شرایط نیز می‌توانند از بازه زمانی 1 ساعته استفاده کنند.

3. طولانی‌مدت: معامله‌گرانی که از این تایم فریم استفاده می‌کنند، معمولاً معاملات خود را حداقل تا 15 روز باز می‌گذارند که این روند می‌تواند تا چند ماه طول بکشد. این افراد باید از بازه‌های زمانی ماهانه، هفتگی، روزانه استفاده کنند که هر معامله حداقل بازدهی مالی را که نصیب تریدر می‌کند، 30 درصد خواهد بود.

کدام تایم فریم بهتر است؟ (بهترین تایم فریم برای معامله)

یکی از اشتباهاتی که افراد تازه‌وارد در دنیای ارزهای دیجیتال و معاملات و… مرتکب می‌شوند، انتخاب اشتباه تایم فریم است. استفاده از تایم فریم‌های کوتاه‌مدت را از سر می‌گیرند و به دلیل بی‌تجربگی، شکست می‌خورند که در نهایت دست از ترید می‌کشند. بهترین و آسان‌ترین راه برای تشخیص تایم فریم مناسب این است که به این درک برسید که واقعاً چه نوع تریدری هستید و شخصیت معاملاتی شما چگونه است؟

به‌عنوان مثال فرض کنید من در تایم فریم هفتگی بهترین عملکرد را دارم و در تایمر فریم‌های پایین‌تر نمی‌توانم به خوبی کار کنم. اما دوست دیگر من از تایم فریم‌های 15 دقیقه‌ای و 1 دقیقه‌ای استفاده می‌کند و بهترین نتیجه را می‌گیرد. دلیل بر این نمی‌شود که من اگر نمی‌توان در بازه زمانی پایین کار کنم، پس ترید برای من مناسب نیست. خیر هر شخص استراتژی معاملاتی خود را دارد که باید به آن احترام گذاشت.

کدام تایم فریم بهتر است؟ (بهترین تایم فریم برای معامله)

کدام تایم فریم بهتر است؟ (بهترین تایم فریم برای معامله)

برای آنکه بتوانید خصوصیات معامله‌گری خود را کشف کنید در ابتدای کار می‌توانید انواع تایم فریم‌ها را امتحان کنید و زمانی را به این کار اختصاص دهید.

انواع معاملات در ارزهای دیجیتال کدام ‌اند؟

در این قسمت از مقاله انواع معاملات را بررسی می‌کنیم که درک بهتری از انواع مختلف داشته باشید و انتخاب درستی بکنید.

معاملات اسکالپ (Scalp Trader)

کسی که از این نوع معاملات استفاده می‌کنید، تنها چند ثانیه و یا چند دقیقه وقت او را می‌گیرد. این روش یکی از بهترین روش‌های سوددهی است که مهارت زیادی باید برای آن در نظر گرفته شود. معاملات اسکالپ زمان زیادی را از تریدر طلب می‌کند. روش کار به این شکل است که تریدر با حجم بالایی از رمزارز یا سهام و…در نقطه از بازار ورود پیدا می‌کند و فقط چند دقیقه زمان می‌برد تا از بازار خارج شود. هرچند که این روش سود بالایی را نصیب تریدر می‌کند اما ریسک بالایی نیز تریدر را تهدید می‌کند.

معاملات روزانه (Day Trading)

همان‌طور که از نام آن مشخص است، معاملات به صورت روزانه هستند. افرادی که از این نوع معامله استفاده می‌کنند، به دنبال گرفتن سود در سریع‌ترین زمان ممکن هستند. تریدهای روزانه از تایم فریم‌های ساعتی استفاده می‌کنند و ممکن است در ماه بیشتر از 10 بار معامله کنند.

انواع معاملات در ارزهای دیجیتال کدام اند؟

انواع معاملات در ارزهای دیجیتال کدام اند؟

معاملات مومنتوم (Momentum Trading) یا شتاب حرکت

تریدری که از این نوع معامله استفاده می‌کند، شروع به خرید رمزارزهایی می‌کند که قیمت آنها صعودی و در حال افزایش است. صبر می‌کند تا ارزهای به اوج قیمتی خود برسند تا آنها را بفروشد. ریسکی که ممکن است تریدر را در معرض تهدید قرار بدهد، ورود زودهنگام و خروج دیر از بازار است. مدت زمانی که این نوع معامله از تریدر می‌گیرد، تنها چند ساعت در روز می‌باشد.

معاملات سوینگ (Swing Trading)

تریدرها از این نوع معامله برای کسب سود در یک ارز دیجیتال یا سهام در مدت‌زمان کوتاه‌مدت و میان‌مدت استفاده می‌کنند. مدت زمانی که معامله‌گر ممکن است مشغول به ترید باشد، چند روز تا چند هفته است. تحلیل فاندامنتال در این نوع از معاملات نقش پر رنگی را ایفا می‌کند.

معاملات موقعیت (Position Trading)

تریدر یک دارایی را خریداری می‌کند که در مدت‌زمان چند ماه یا چند سال آن را نزد خود نگه می‌دارد. بازه‌های زمانی هفتگی و ماهانه برای این نوع معاملات مناسب است.

هودل (HODL)

احتمالاً نام آن را شنیده‌اید. هودل به معنای خرید کردن و نگهداری یک ارز دیجیتال یا دارایی می‌گویند که شما آن را به فروش نمی‌گذارید. از مهم‌ترین تحلیل‌ها یعنی تحلیل فاندامنتال و تحلیل تکنیکال روی این استراتژی تأثیر بسزایی دارند.
برای اینکه بتوانید در روز معامله سریعی را برای خود رقم بزنید، کافی است تا نمودار 5 دقیقه‌ای را مشاهده کنید. اگر از این روش استفاده کرده‌اید، پس از روش اسکالپ کمک گرفته‌اید. اگر می‌خواهید از این روش استفاده کنید به تایم فریم 15 دقیقه‌ای، نیم ساعته و یک‌ساعته مراجعه کنید. به‌طورکلی استفاده از تایم فریم‌های بالاتر نظیر 4 ساعته، روزانه و هفتگی برای سرمایه‌گذاری‌های طولانی‌تر، بهتر خواهند بود.

در این مقاله آموختیم که تایم فریم چیست و چه کاربردی در تحلیل تکنیکال دارد. استفاده از تایم فریم سلیقه‌ای است و نمی‌توان قانونی در مورد آن مطرح کرد که همه افراد باید از این تایم فریم استفاده کنند و به سود برسند. بهترین تایم فریم یا بازه زمانی را توضیح دادیم و انواع معاملات را به سمع حضورتان رساندیم. به انواع تایم فریم‌ها توجه کنید و مسیر خود را برای ترید مشخص کنید که در مسیر حرکت دچار سردرگمی نشوید. در مقاله بعدی در وب‌سایت بایننس فارسی قصد داریم در مورد نحوه تشخیص الگو در تحلیل تکنیکال مطالب بسیار ارزشمندی را تقدیم حضورتان کنیم.

برچسب ها : تحلیل
اشتراک این مطلب
  • اشتراک در Facebook
  • اشتراک در Twitter
  • اشتراک گذاری در واتس آپ
  • اشتراک در Pinterest
  • اشتراک در LinkedIn
  • اشتراک در Tumblr
  • اشتراک در Reddit
  • اشتراک با ایمیل
https://binancefa.com/wp-content/uploads/2021/06/what-is-time-frame.png 311 745 بایننس فارسی https://binancefa.com/wp-content/uploads/2021/01/binancefa-logo.png بایننس فارسی2021-06-25 00:08:002021-07-15 15:32:15تایم فریم (بازه زمانی) در تحلیل تکنیکال چیست؟ + آموزش
شاید این موارد نیز مورد علاقه شما باشد
شاخص RSI چیست و چگونه از آن در تحلیل تکنیکال استفاده کنیم؟شاخص RSI چیست و چگونه از آن در تحلیل تکنیکال استفاده کنیم؟ شاخص RSI چیست و چگونه از آن در تحلیل تکنیکال استفاده کنیم؟
پنج ارز دیجیتال بیت کوین، پالیگان، تتا، کریپتو و لئو را این هفته زیر نظر بگیرید (19 جولای)پنج ارز دیجیتال بیت کوین، پالیگان، تتا، کریپتو و لئو را این هفته زیر نظر بگیرید (19 جولای) پنج ارز دیجیتال بیت کوین، پالیگان، تتا، کریپتو و لئو را این هفته زیر نظر بگیرید (19 جولای)
مقایسه تحلیل فاندامنتال و تحلیل تکنیکال چیست؟مقایسه تحلیل فاندامنتال و تحلیل تکنیکال چیست؟ مقایسه تحلیل فاندامنتال و تحلیل تکنیکال چیست؟
تحلیل تکنیکال هفتگی قیمت ارزهای دیجیتال 19 اکتبر (27 مهر)تحلیل تکنیکال هفتگی قیمت ارزهای دیجیتال 19 اکتبر (27 مهر) تحلیل تکنیکال هفتگی ارزهای دیجیتال 19 اکتبر (27 مهر)
تحلیل تکنیکال هفتگی ارزهای دیجیتال 12 اکتبر (20 مهر)تحلیل تکنیکال هفتگی ارزهای دیجیتال 12 اکتبر (20 مهر) تحلیل تکنیکال هفتگی ارزهای دیجیتال 12 اکتبر (20 مهر)
آموزش اندیکاتور اندیکاتور شاخص میانگین جهت دار یا ADXآموزش اندیکاتور اندیکاتور شاخص میانگین جهت دار یا ADX آموزش اندیکاتور شاخص میانگین جهت‌ دار یا ADX
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دوره جامع غیرحضوری 0 تا 100 ارزهای دیجیتال آقای بیت کوین

دوره جامع غیرحضوری 0 تا 100 ارزهای دیجیتال آقای بیت کوین

دوره جامع غیرحضوری 0 تا 100 ارزهای دیجیتال آقای بیت کوین

 

آخرین مطالب آموزشی

  • تحلیل تکنیکال هفتگی ارزهای دیجیتال 17 می (27 اردیبهشت)تحلیل تکنیکال هفتگی ارزهای دیجیتال 17 می (27 اردیبهشت)تحلیل تکنیکال هفتگی ارزهای دیجیتال 17 می (27 اردیبهشت)می 17, 2022 - 16:52

    بازار سهام آمریکا پس از هفته‌ها فروش پی‌درپی در حال بازیابی است و تیم پلتفرم تحلیلی متریال ایندیکیتورز (Material Indicators) انتظار دارند بازار ارزهای دیجیتال هم همین روند را دنبال کند. آنها می‌گویند بیت کوین قبل از آغاز یک شکست صعودی واقعی، احتمالاً باز هم مدتی را در یک بازه نوسانی محدود می‌گذراند. میانگین متحرک حجم تراکنش‌های […]

  • الگوی پین بار (Pinbar) چیست؟الگوی پین بار (Pinbar) چیست؟الگوی پین بار (Pinbar) چیست؟می 12, 2022 - 08:00

    الگوی پین بار (Pinbar) چیست؟ چطور باید از آن استفاده کنیم؟ الگوی پین بار ادامه دهنده و برگشتی چه وظیفه ای دارند؟ بهتر است خیلی سریع به سراغ ویدیو آموزشی برویم و پاسخ سؤالات خود را با مشاهده فیلم به دست آورید.  پین بار چیست؟ الگوی پین بار یکی از کاربردی ترین الگوهای کندل استیک […]

  • الگورند (ALGO) چیست؟ + ویدیوالگورند (ALGO) چیست؟ + ویدیوالگورند (ALGO) چیست؟ + ویدیومی 11, 2022 - 08:00

    الگورند (ALGO) چیست؟ آیا پلتفرم الگورند مفید بوده و آینده ای درخشان دارد؟ چطور باید در شبکه الگورند سهام گذاری یا استیکینگ کنیم؟ برای پاسخ به این سؤالات کافی است تا ویدیوهای زیر را مشاهد کرده و با کمی تحقیق شروع به کار در شبکه الگورند کنید. الگورند مانند سایر ارزهای دیجیتال شبکه ای اختصاصی […]

  • آموزش وریفای سیف پل برای استفاده از بایننسآموزش وریفای سیف پل برای استفاده از بایننسآموزش وریفای سیف پل برای استفاده از بایننسمی 9, 2022 - 16:29

    طبق اطلاعیه رسمی تیم توسعه‌دهنده کیف پول ارز دیجیتال سیف پل (SafePal)، آن دسته از کاربرانی که پیش‌تر از طریق این کیف پول و بدون نیاز به ساخت حساب یا احراز هویت، به نسخه اپلیکیشن غیرمتمرکز (DApp) صرافی بایننس دسترسی داشتند، از روز ۱۲ مه (۲۲ اردیبهشت) ملزم به احراز هویت خواهند بود. به گزارش […]

  • کانال سیگنال پامپ (Pump) و دامپ (Dump) ارز دیجیتال چیست؟کانال سیگنال پامپ (Pump) و دامپ (Dump) ارز دیجیتال چیست؟کانال سیگنال پامپ (Pump) و دامپ (Dump) ارز دیجیتال چیست؟می 4, 2022 - 08:00

    کانال سیگنال پامپ (Pump) و دامپ (Dump) ارز دیجیتال چیست؟ یکی از معضلاتی که معامله گران مختلف درگیر آن هستند این است که آیا در کانال های سیگنال پامپ و دامپ ارز دیجیتال شرکت کنیم یا نه؟ آیا فعالیت آنها معتبر است یا قصد کلاهبرداری و خالی‌کردن جیب دیگران را دارند؟ بهتر است پرسش دوم […]

  • تحلیل تکنیکال هفتگی ارزهای دیجیتال 26 آوریل (6 اردیبهشت)تحلیل تکنیکال هفتگی ارزهای دیجیتال 26 آوریل (6 اردیبهشت)تحلیل تکنیکال هفتگی ارزهای دیجیتال 26 آوریل (6 اردیبهشت)آوریل 26, 2022 - 16:49

    قیمت بیت کوین به‌تازگی به بالای سطح ۴۰٬۰۰ دلار بازگشته است. با این حال، وضعیت فعلی شاخص دلار (DXY) که ارزش دلار آمریکا را با دیگر ارزهای مطرح جهان مقایسه می‌کند و معمولاً با قیمت بیت کوین رابطه عکس دارد، به نفع فروشندگان بازار این ارز دیجیتال است. از طرفی، همه عوامل در جهت کاهش قیمت بیت کوین نبوده و […]

  • بهترین برنامه های ساخت آواتار NFT بدون کدنویسیبهترین برنامه های ساخت آواتار NFT بدون کدنویسیبهترین برنامه های ساخت آواتار NFT بدون کدنویسیآوریل 24, 2022 - 08:00

    با توسعه فضای دیجیتال و گسترش پروژه‌های متاورس‌، استفاده از کاراکتر‌های مجازی در قالب آواتار‌های گوناگون نیز توسعه زیادی یافت. شیوع کرونا تاثیر زیادی در دیجیتالی شدن نشست‌ها و گردهمایی‌های از خود به جا گذاشت. اگر می‌خواهید با بهترین و مقرون به صرفه ترین برنامه های ساخت آواتار NFT آشنا شوید‌. بهترین برنامه های ساخت آواتار NFT […]

  • چطور با مارکت پلیس LooksRare کار کنیم؟چطور با مارکت پلیس LooksRare کار کنیم؟چطور با مارکت پلیس LooksRare کار کنیم؟آوریل 22, 2022 - 08:00

    پلتفرم LooksRare خود را اولین مارکت‌پلیس NFT کامیونیتی محور معرفی می‌کند که به تریدرها، کلکسیونرها و سازندگان توکن‌های بی‌همتا پاداش می‌دهد. توکن بومی این پلتفرم LOOKS نام دارد و کاربردهایی از جمله پاداش‌دهی به خریداران و فروشندگان دارد. از دیگر مزیت‌های این پلتفرم می‌توان به اختصاص ۱۰۰ درصد کارمزد معاملات به استیک‌کنندگان توکن Looks و […]

  • آموزش ترید در معاملات دائمی پنکیک سواپ-آپدیت 2022آموزش ترید در معاملات دائمی پنکیک سواپ-آپدیت 2022آموزش ترید در معاملات دائمی پنکیک سواپ-آپدیت 2022آوریل 16, 2022 - 08:00

    صرافی غیرمتمرکز پنکیک سواپ محبوب‌ترین دکس شبکه بایننس اسمارت چین است، که از گذشته امکانات و آپشن‌های خوبی برای کسب درآمد به کاربران ارائه می‌داد. این امکانات شامل سواپ توکن‌های Bep-20، تامین نقدینگی، ییلد فارمینگ، استیکینگ در استخرهای سیروپ، لاتاری، بازار توکن‌های بی‌همتا، کالکشن‌های NFT و عرضه اولیه فارم (IFO) هستند. چندی پیش Pancakeswap امکان سواپ توکن‌ها با سفارشات محدود (Limit) را ارائه کرد […]

  • تحلیل تکنیکال هفتگی ارزهای دیجیتال 12 آوریل (23 فروردین)تحلیل تکنیکال هفتگی ارزهای دیجیتال 12 آوریل (23 فروردین)تحلیل تکنیکال هفتگی ارزهای دیجیتال 12 آوریل (23 فروردین)آوریل 12, 2022 - 17:25

    در حال حاضر، بیت کوین و بسیاری از آلت کوین‌های بازار، حمایت‌های کلیدی خود را از دست داده‌اند. آن‌طور که پیداست، ارزهای دیجیتال از بازار سهام پیروی می‌کنند که آن هم با سقوط مواجه شده است. یکی از دلایل این سقوط این است که بسیاری از سرمایه‌گذاران به خاطر ترس از افزایش سریع‌تر نرخ بهره بانکی در […]

  • تحلیل تکنیکال هفتگی ارزهای دیجیتال 5 آوریل (16 فروردین)تحلیل تکنیکال هفتگی ارزهای دیجیتال 5 آوریل (16 فروردین)تحلیل تکنیکال هفتگی ارزهای دیجیتال 5 آوریل (16 فروردین)آوریل 5, 2022 - 19:06

    قیمت بیت کوین در طول دو روز گذشته بین ۴۵٬۵۰۰ تا ۴۷٬۵۰۰ دلار در نوسان بوده است که نشان می‌دهد میان خریداران و فروشندگان رقابت سختی وجود دارد و هر کدام از آنها برای به دست گرفتن کنترل بازار تلاش می‌کنند. داده‌های درون‌زنجیره‌ای شرکت تحلیلی گلسنود نشان می‌دهد در طول ماه مارس (اسفند) در مجموع ۱۰۰٬۰۰۰ […]

  • تحلیل تکنیکال هفتگی ارزهای دیجیتال 29 مارس (9 فروردین)تحلیل تکنیکال هفتگی ارزهای دیجیتال 29 مارس (9 فروردین)تحلیل تکنیکال هفتگی ارزهای دیجیتال 29 مارس (9 فروردین)مارس 29, 2022 - 17:06

    بیت کوین و آلت کوین‌های بازار با جهش ابتدایٔ هفته خود بسیاری از معامله‌گران را غافل‌گیر کردند. رشد روزهای اخیر بیت کوین با عبور قیمت از مقاومت ۴۵٬۹۰۰ دلاری همراه بود که طبق داده‌های گلسنود، بسیاری از معامله‌گران پس از سقوط قیمت‌ها از اوج تاریخی ماه نوامبر (آبان ۱۴۰۰)، در این سطح اقدام به خرید کرده […]

بایننس فارسی binancefa
  • ایران، تهران

  • BinanceFaCom1

  • info@BinanceFA.com

خدمات ویژه بایننس فارسی

آموزش ارز دیجیتال

آموزش پیشرفته فیوچرز

آموزش تحلیل تکنیکال حرفه‌ای

الگوریتم استراتژیک معاملاتی

سیگنال ارز دیجیتال

خرید اکانت تریدینگ ویو

خدمات عمومی بایننس فارسی

قیمت لحظه‌ای ارزهای دیجیتال

قیمت لحظه‌ای بیت کوین

صرافی‌های ارزهای دیجیتال

آموزش رایگان اپلیکیشن بایننس

آموزش رایگان فیوچرز

بایننس فارسی

وبلاگ ارزهای دیجیتال

درباره بایننس فارسی

تماس با بایننس فارسی

شرایط و قوانین بایننس فارسی

پرداخت به حساب بایننس فارسی

طراحی و توسعه: بایننس فارسی

الگوی سر و شانه در تحلیل تکنیکال چیست؟ + روش معامله... الگوی سر و شانه در تحلیل تکنیکال چیست؟ + روش معاملهالگوی سر و شانه در تحلیل تکنیکال چیست؟ + روش معامله آموزش گذاشتن حد ضرر Stop Loss در اپلیکیشن بایننسآموزش گذاشتن حد ضرر Stop Loss در اپلیکیشن بایننس آموزش رایگان گذاشتن حد ضرر Stop Loss در اپلیکیشن بایننس (11)...
رفتن به بالا