• Twitter
  • Instagram
  • Youtube
  • Telegram
الان هستیم بزن بریم
بایننس فارسی
  • الگوریتم معاملاتی فیوچرز
    • آموزش بایننس اسپات
    • آموزش رایگان فیوچرز
    • وریفای بایننس
  • آموزش پیشرفته فیوچرز
    • آموزش تحلیل تکنیکال حرفه‌ای
  • خدمات ویژه
    • کسب درآمد از ایردراپ
    • وبینار ارز دیجیتال
  • سیگنال ارز دیجیتال
  • آموزش ارز دیجیتال
  • شروع کن
  • جستجو
  • منو منو
  • 0سبد خرید فروشگاه
فیوچرز چیست؟ چگونه می توانیم در بازارهای دو طرفه سود کسب کنیم؟ (1)فیوچرز چیست؟ چگونه می توانیم در بازارهای دو طرفه سود کسب کنیم؟ (1)

فیوچرز چیست؟ چگونه می توانیم در بازارهای دو طرفه سود کسب کنیم؟ (1)

نوامبر 25, 2021/0 نظرات/در آموزش رایگان و عملی معاملات فیوچرز صرافی بایننس گوشی موبایل در سال 2023/توسط بایننس فارسی
زمان مطالعه: 11 دقیقه
محتوا پنهان
فیوچرز چیست؟
آموزش ثبت نام و فعالسازی بخش فیوچرز صرافی بایننس
معرفی ابزارها و بخش فیوچرز
آموزش طریقه انجام معاملات بایننس فیوچرز

فیوچرز چیست؟

فیوچرز یا معاملات آتی به نوعی از معاملات گفته می شود که تریدر به پیش بینی تغییرات قیمت یک ارز دیجیتال می پردازد. پس بالا یا پایین رفتن قیمت مهم نیست؛ زیرا می توانید در هر دو حالت سود کنید. ویژگی مهم فیوچرز در صرافی بایننس این است که شما می توانید برای معاملات فیوچرز از بایننس وام دریافت کنید و سرمایه خود را چند برابر کنید. در ادامه به صورت تصویری آموزش رایگان معاملات فیوچرز با موبایل را قرار داده‌ایم.

معاملات فیوچرز بایننس چگونه انجام می شود؟

در نظر بگیرید که می خواهید در صرافی بایننس روی ارز دیجیتال بیت کوین معامله فیوچرز ثبت کنید. با تحلیل تکنیکال و بررسی BTC پیش بینی کرده اید که بیت کوین کاهش قیمت خواهد داشت؛ پس معامله شورت (short) خود را باز می کنید. چطور سرمایه خود را برای این معامله بیشتر کنیم؟ در بخش فیوچرز بایننس این امکان وجود دارد که بتوانید اهرم یا لوریج 125 برابر را انتخاب کنید و سرمایه خود را افزایش دهید. فرض کنید که سرمایه خود را 20 برابر میکنیم. پس باتوجه به پیش بینی قیمت و کاهش قیمت بیت کوین به مقدار فقط 5 درصد، سرمایه شما 2 برابر خواهد شد.

انواع قراردادهای فیوچرز بایننس

قراردادهای فیوچرز در بایننس به دو دسته تقسیم میشود. دسته اول از نظر زمانی و دسته دوم از نظر رمزارز وثیقه تقسیم بندی می شود. از محبوب ترین و بهترین نوع معاملات فیوچرز، معامله پرپچوال فیوچرز (Perpetual Futuers) است. بیشترین حجم معاملات نیز مربوط به این بخش است. همراه ما باشید تا در ادامه آموزش بایننس فیوچرز را بعد از بررسی تفاوت انواع قراردادها، به آموزش جامع معاملات پرپچوال فیوچرز (Perpetual futures) میپردازیم. اگر فکر می کنید توانایی استفاده از قراردادهای فیوچرز را دارید، آموزش پیشرفته فیوچرز بایننس فارسی را از دست ندهید.

تفاوت معاملات  USDT-Futures و Coin-Futures چیست؟

ارز دیجیتالی که به عنوان وام گرفتن از صرافی بایننس به عنوان وثیقه استفاده میکنید، میتواند به شکل تتر یا سایر ارزهای دیجیتال باشد. معاملاتی که با استیبل کوین ها مانند تتر (USDT) باشد، معامله فیوچرز از نوع “USDT-Futures” خواهد بود. در مقابل آن اگر از سایر رمزارزها استفاده کنید، نوع فیوچرز “Coin-Futures” است.

تفاوت معاملات پِرپچوال (Perpetual) و دِلیوری (Delivery) چیست؟

معاملات فیوچرز از نظر زمانی به 2 گروه تقسیم میشوند. معاملات نامحدود (Perpetual) و معاملات سررسید دار (Delivery) تقسیم بندی میشوند. معاملات پرپچوال فیوچرز تا زمانی معتبر هستند که معامله خود را نبندید و یا لیکویید نشوید. اما معاملات دلیوری دارای زمان معینی هستند و تریدر زمان مشخصی را برای پایان معاملات دلیوری تعیین میکند و پس از پایان زمان، به صورت خودکار آزاد میشود.

آموزش ثبت نام و فعالسازی بخش فیوچرز صرافی بایننس

برای ورود به بخش معاملات فیوچرز باید در این قسمت ثبت نام کنید. برای این منظور باید نکات مهمی را در نظر بگیرید که در ادامه به آنها میپردازیم.

ثبت نام در صرافی بایننس

اولین مرحله برای استفاده از صرافی بایننس و معاملات فیوچرز، ثبت نام در این صرافی است. مشکلاتی برای ورود کاربران ایرانی وجود دارد که تمامی آنها با احراز هویت بایننس مرتفع میشود. حتماً قبل از شروع مقاله آموزش ثبت نام در صرافی بایننس را مطالعه کنید تا بدون هیچ مشکلی امکان استفاده از بایننس را داشته باشید. اگر در گذشته در این صرافی احراز هویت کرده اید و هیچ مشکلی در استفاده از اپلیکیشن بایننس ندارید، به سراغ ادامه آموزش بروید.

ورود به قسمت فیوچرز در بایننس

بعد از ثبت نام برای کاربران جدید، برای ورود به قسمت فیوچرز باید به سراغ قسمت “Future”در نوار پایین صفحه بروید.

فیوچرز بایننس در اپلیکیشن

فیوچرز بایننس در اپلیکیشن

استفاده از کد تخفیف برای معاملات فیوچرز بایننس

باتوجه به محبوبیت معاملات فیوچرز، حجم معاملات در این بخش زیاد است و کارمزد بیشتری نسبت به معاملات اسپات پرداخت میشود. با استفاده از کد تخفیفی که در ادامه قرار دارد، میتوانید مبلغ fee یا کارمزد معاملات فیوچرز خود را 10 درصد کمتر کنید. برای استفاده از کد تخفیف بایننس در گوشی موبایل، ابتدا روی دکمه Buy/Long بزنید تا بتوانید کد تخفیف را در بخش مورد نظر وارد کنید.

کد تخفیف 10 درصدی معاملات فیوچرز: 216553442

کد تخفیف بایننس فیوچرز

کد تخفیف بایننس فیوچرز

آزمون ورود به معاملات فیوچرز

از آنجایی که معاملات فیوچرز از اهمیت بالایی برخوردار هستند، صرافی بایننس قبل از فعالیت شما در این بخش آزمونی برگزار میکند که باید به سؤالات آن پاسخ دهید. این آزمون صرفاً جنبه سنجش آگاهی شما از فیوچرز را دارد و قرار نیست با جواب اشتباه مجوز استفاده از بخش فیوچرز را نداشته باشید. در ادامه 13 سؤال از بخش فیوچرز را مشاهده میکنید که برای این منظور باید open now را انتخاب کنید. در ادامه start now  را بزنید تا به بخش سؤالات بروید. برای اطلاعات بیشتر به مقاله جواب سوالات کوییز بایننس فیوچرز + عکس (آپدیت 2021) بروید.

شروع به کار در فیوچرز بایننس

شروع به کار در فیوچرز بایننس

برای مشاهده و پاسخ به سؤالات روی گزینه “Start Quiz” بزنید (میتوانید ویدئوی آموزشی را مشاهده کنید). اگر سؤالات برای شما به نمایش درنیامد، دکمه BUY/Long را انتخاب کنید و با مطالعه آموزش بخش فیوچرز با جواب این سؤالات آشنا میشوید.

پرسش های فیوچرز

پرسش های فیوچرز

بعد از پاسخ صحیح به سؤالات روی دکمه “trade future” بزنید. به همین سادگی وارد بخش فیوچرز بایننس شده اید. اگر به سؤالی پاسخ اشتباه داده شود، پاسخ درست به شما نمایش داده میشود تا آن را انتخاب کنید.

معرفی ابزارها و بخش فیوچرز

پس از ورود به این بخش، باید نسبت به ابزار و محیط کاربری آن آشنایی کافی داشته باشید. بیشتر ابزارها در این بخش با اسپات مشابه یکدیگر هستند.

قسمت های مشترک بایننس فیوچرز با اسپات

در این بخش مشاهده میکنید که مواردی بین بخش اسپات و فیوچرز بایننس همسان هستند و تفاوت چندانی باهم ندارند.

 چارت قیمت و نمودار کندلی قیمت

نمودار شمعی یا کندلی و چارت قیمت در هر دو بخش وجود دارند. این امکان وجود دارد که نمودارها را در تایم فریم های مختلف تنظیم و چارت را مورد بررسی قرار دهید. بهترین زمان در بخش فیوچرز، بازه زمانی یک ساعته است. برای ورود به چارت قیمت در بخش فیوچرز، طبق تصویر زیر عمل کنید.

نمودار قیمت در فیوچرز

نمودار قیمت در فیوچرز

اطلاعات چارت در بایننس فیوچرز

اطلاعات چارت در بایننس فیوچرز

بخش دفتر سفارشات و معاملات

بخش دفتر سفارشات و معاملات نیز دومین وجه مشترک در بین فیوچرز و اسپات می باشد. بخش قرمز رنگ نشان دهنده سفارشات فروش، و بخش سبز رنگ نمایانگر سفارشات خرید است. در همان صفحه اصلی فیوچرز قرار دارد.

سفارشات خرید و فروش

سفارشات خرید و فروش

انتخاب نوع معاملات فیوچرز

اولین کاری که باید انجام دهید، انتخاب نوع سفارش شما است. در ابتدا توضیح دادیم که معاملات بر اساس نوع وثیقه و زمان انقضا متفاوت هستند. پیشنهاد میشود برای شروع کار خود از بخش معاملات، BTCUSDT Perpetual ر ا انتخاب کنید که ساده ترین نوع قرارداد می باشد.

انتخاب نوع فیوچر

انتخاب نوع فیوچر

معاملات USD-M Perpetual

در معامله USD-M Perpetual ارز وثیقه تتر یا BUSD وجود دارد. پرپچوال به این معنی است که این دسته از معاملات سررسیدی ندارند و همیشه معتبر خواهند بود. در این نوع از معاملات از شاخصی به نام فاندینگ ریت استفاده میشود که برای جلوگیری از فاصله گرفتن قیمت اسپات با فیوچرز است.

مارک پرایس (Mark price): مبنایی برای لیکویید شدن و محاسبه قیمت برای سود و ضرر معاملات است.

ایندکس پرایس (Index price): به شکلی میتوان گفت که تقریباً با قیما ارز دیجیتال در بخش اسپات برابر است

بخش مارجین (Margin) و نحوه وام گرفتن از بایننس به کمک لِوریج (Leverage)

اشاره کردیم که میتوانید از صرافی بایننس وام دریافت کنید؛ به طوری که سرمایه شما را نهایتاً 125 برابر میکند. یعنی اگر 10 دلار داشته باشید، بایننس وامی معادل 1250 دلار به شما خواهد داد. چند برابر کردن دارایی شما با استفاده از اهرم یا لوریج (Leverage) انجام میشود. در تصویر زیر نحوه دسترسی برای شما به نمایش درآمده است.

انتخاب اهرم برای معامله

انتخاب اهرم برای معامله

نکات مهم قبل از استفاده از اهرم ها در بخش فیوچرز

باتوجه به اینکه اهرم ها میتوانند سرمایه شما را چند برابر کنند، به همان اندازه نیز میتوانند برای شما مضر باشند.

* پیشنهاد میکنیم از انتخاب اهرم های بالاتر از 20 پرهیز کنید.

* همیشه فرمان مدیریت سرمایه خود را در دست داشته باشید.

فرق Cross با Isolated در قسمت مارجین چیست؟

در بایننس فیوچرز و در قست لوریج ها دکمه دیگری به نام Cross وجود دارد که کاربرد آن زمانی است که قصد دارید چند پوزیشن را همزمان باز کنید. کراس (Cross) همه معاملات شما را به هم پیوند میزند، در صورتی که Isolated معاملات را تفکیک میکند. فرض کنید چند معامله در Cross باز کرده اید. در حال حاضر نیز جمع ضررهای شما در یکی از معاملات به حدی میرسد که از جمع وثیقه و سودهایتان در بقیه پوزیشن ها بیشتر میشود. اگر Cross را انتخاب کرده باشید، تمام پوزیشن های شما به صورت همزمان لیکویید میشود. همه در Isolated تنها یک پوزیشن در معرض لیکویید شدن قرار میگیرد.

نحوه شارژ کردن و انتقال رمزارز به حساب بایننس فیوچرز

برای معاملات فیوچرز باید رمزارزهای مورد نظر خود را به به بخش فیوچرز منتقل کنید. درواقع مقداری ارز دیجیتال برای تأمین وثیقه قرار داده میشود. رمزارز مورد نظر باید با معاملات شما تطابق داشته باشد، یعنی همان ارزی باشد که در معاملات فیوچرز از آن استفاده میکنید. در تصویر زیر نحوه انتقال را مشاهده میکنید.

افزایش موجودی والت

افزایش موجودی والت

بعد از انتخاب کردن گزینه transfer صفحه انتقال نمایش داده میشود که در ابتدا باید نوع کیف پول خود مبدأ (Spot Wallet) و مقصد (Futures) را انتخاب کنید. در قسمت بعدی مقدار مورد نظر را وارد کنید.

والت بایننس فیوچرز

چه نوع ارزی به والت فیوچرز انتقال دهیم؟

پاسخ این سؤال بستگی به نوع معاملات فیوچرز شما دارد. از Coin-M استفاده میکنید یا USD-M؟ اگر با نوع دوم یعنی USDT Perpetual Futures کار میکنید، تنها میتوان از تتر استفاده کرد؛ اما در مورد اول از همه رمزارزها میتوانید به عنوان وثیقه استفاده کنید.

روش مارکت و لیمیت در بایننس فیوچرز

تفاوت چندانی در بین معاملات مارکت و لیمیت بخش فیوچرز و بایننس وجود ندارد و مشابه به یکدیگر هستند. معاملات استاپ لیمیت و استاپ مارکت نیز در این بخش وجود دارند که میتوانید از آنها استفاده کنید.

نوع سفارش در بایننس فیوچرز

نوع سفارش در بایننس فیوچرز

تفاوت های زیادی بین بخش معاملات در بایننس فیوچرز و اسپات وجود دارد اصلی ترین آنها مربوط به این موضوع است که در قراردادهای فیوچرز نیازی نیست تا رمزارز مورد نظر را خریداری کنید. یعنی متوانید از بالا یا پایین رفتن نمودار قیمت نیز سود کنید.

آموزش طریقه انجام معاملات بایننس فیوچرز

هم اکنون به قسمت اصلی میرسیم که قرار است اطلاعات بیشتری در مورد فیوچرز به دست آوریم. به طور کلی معاملات بایننس فیوچرز بع دو دسته تقسیم میشوند:

1- ایجاد قرارداد

2- مدیریت قرارداد

همراه بایننس فارسی باشید تا به طور کامل با این دو بخش آشنا شوید.

عوامل اصلی ایجاد یک قرارداد در بایننس فیوچرز

معاملات فیوچرز به این شکل است که به جای خرید ارز دیجیتال (اسپات)، قرارداد میبندید. پس نیازی نیست تا ارزی دیجیتال را خریداری کنید. اگر از نحوه ایجاد قرارداد فیوچرز اطلاعی ندارید، حتماً ادامه مطالب را دنبال کنید. در عکس پایین بخش های مختلف Place Orders را مشاهده میکنید که با ایجاد یک معامله و قرارداد نمایش داده شده.

خرید و فروش در فیوچرز

خرید و فروش در فیوچرز

در تصویر بخش های مختلف از آموزش بخش فیوچرز بایننس را مشاهده میکنید که به طور کلی شامل موارد زیر است:

1. تنظیمات لوریج افرایش سرمایه

2. مشخص کردن شیوه انجام معاملات

3. ورود یا چک موجودی در والت فیوچرز

4. تعیین قیمت خرید و حجم معاملات

5. تعیین معاملات خرید یا فروش

(در دکمه سبز زنگ یعنی BUY/LONG خرید و در دکمه قرمز رنگ SHORT/LONG به معنای فروش است.)

تنظیمات لوریج (اهرم) افزایش سرمایه

تنظیمات لوریج یا اهرم اولین اقدام برای معاملات فیوچرز است که افزایش سرمایه و ارتباط بین وثیقه های شما را برقرار میکند. سعی کنید اهرم مناسب و معقولانه ای انتخاب کنید تا احتمال لیکویید شدن کاهش پیدا کند. اگر میخواهید معاملاه امن ترین داشته باشید، اهرم های زیر 10 را انتخاب کنید و لوریج های بالای 20 را استفاده نکنید.

Cross یا Isolated؟

پیشنهاد میکنیم تنها زمانی از گزینه کراس استفاده کنید که چندین معامله فیوچرز باز کرده اید. در غیر این صورت اگر معاملات به صورت جداگانه هستند از Isolated استفاده کنید. لیکویید شدن در گزینه کراس دیر تر رخ میدهد اما زمانی که اتفاق می افتد، کل سرمایه لیکویید خواهد شد.

تنظیمات نوع و حجم انجام قرارداد فیوچرز

از بین دو گزینه Market و Limit یکی را انتخاب کرده تا معامله مشخص شود. همچنین باید یکی از گزینه های Buy یا Sell را برای خرید یا فروش بزنید. در مرحله بعدی باتوجه به قیمت مورد نظر و حجم معامله فیوچرز را مشخص میکنیم. پس از پر کردن اطلاعات، از درستی آنها مطمئن شوید. با امتخاب یکی از گزینه های Buy/Long یا Sell/Short سفارش شما در قالب یک قرارداد فیوچرز در بایننس ثبت میشود. ثبت سفارش شما نیز به مارکت یا لیمیت بودن آن بستگی دارد. اگر لیمیت باشد، در بخش Open Orders قابل مشاهده است.

چگونگی مدیریت پوزیشن ها و تعیین حد سود و ضرر

بعد از ثبت قرارداد فیوچرز باید به فکر مدیریت سرمایه خود باشید. بخش مدیریت پوزیشن ها به این معنی است که قراردادها را به سود تبدیل کنید و جلوی ضرر و زیان را بگیرید. برای پیدا کردن این بخش باید به پایین صفحه بروید. همانطور که در تصویر میبینید معاملات و اطلاعات آنها در این بخش قرار دارد.

اطلاعات سفارش فیوچرز

اطلاعات سفارش فیوچرز

1. حجم معامله وارد شده، قیمت ورود، قیمت بازار، قیمت لیکویید شدن و نسبت مارجین

2. تعیین حد سود و ضرر برای معامله

3. کاهش یا افزایش اهرم

4. برداشتن و  غیرفعال کردن با حد سود و ضرر

5. بستن معامله

اولین بخش در تصویر مربوط به جفت ارز و اهرم معامله می باشد. در قسمت بعدی اطلاعاتی از جمله: قیمت بازار، وضعیت مارجین، قیمتی که در آن لیکویید میشوید نمایش داده میشود. pnl میزان سود و ضرر شما را به صورت زنده و لحظه ای بر اساس USDT نمایش میدهد. در بخش بعدی متوانید معامله خود را به صورت لیمیت یا مارکت به اتمام برسانید. قسمت آخر نیز مربوط به سود و زیان شما است.

آموزش طریقه بستن معامله

زمانی که یک قرارداد باز باشد، هیچ سود و ضرری برای شما در نظر گرفته نمیشود. برای بستن پوزیشن ها میتوانید به بخش شماره 5 در تصویر قبل مراجعه کنید تا پوزیشن شما به صورت کامل بسته شود.

بستن پوزیشن در بایننس فیوچرز

بستن پوزیشن در بایننس فیوچرز

برای بستن یک معامله 3 مرحله اصلی در پیش دارید. قدم اول تعیین مقدار درصدی از پوزیشن است که قصد دارید آن را ببندید. قدم بعدی زمانی است که قصد داریم معامله در قیمت مرد نظر بسته شود که از لیمیت استفاده میکنیم. قدم سوم باید نیز باید نوع بسته شدن معامله که Market یا Limit هستند را مشخص کنید. با انتخاب گزینه مارکت، پوزیشن در همان لحظه بسته میشود.

بستن معامله در معاملات فیوچرز

بستن معامله در معاملات فیوچرز

آموزش تعیین حد سود و ضرر در بخش فیوچرز بایننس

یکی از مهم ترین اقدامات تریدر در بایننی فیوچرز مشخص کردن حد سود و ضرر است. این امر برای جلوگیری از ضرر و زیان های احتمالی انجام میشود. در این بخش میتوانید حد ضرری منطقی مشخص کنید تا از لیکویید شدن سرمایه تان جلوگیری کنید. تصویر زیر نشان دهنده تعیین حد سود و زیان را نمایش میدهد.

قراردادن حد سود و حد ضرر

قراردادن حد سود و حد ضرر

ابتدا باید روی علامتی که شکل مداد دارد بزنید. این  علامت در قسمت اصلاح معاملات بایننس فیوچرز قرار دارد. در بخش اول حد سود و در بخش دوم حد ضرر را وارد کنید. زمانی که مقادیر را وارد میکنید، مقدار سود و زیان حاصل از هر حد در پایین آن به نمایش گذاشته میشود. بعد از کسب اطمینان روی “Confirm” بزنید. فراموش نکنید در بخش اول نیز میتوانید نوع قیمتی که برای فعال شدن حد سود و زیان در نظر دارید را انتخاب کنید. یکی از موضوعاتی که میتوان از آن استفاده کرد به کاربردن فقط حد سود و یا فقط حد ضرر است.

در مقاله بعدی به سراغ تنظیمات صرافی بایننس می رویم. اینکه چگونه تنظیمات اولیه فیوچرز بایننس را انجام دهم؟ اگر شما هم تنظیمات بخش فیوچرز را تنظیم نکرده‌اید، این مقاله را از دست ندهید.

برچسب ها : Binance Futures, آموزش عملی معاملات فیوچرز در صرافی Bybit برای گوشی موبایل در سال 2023, آموزش عملی معاملات فیوچرز در صرافی DyDx برای گوشی موبایل در سال 2023, آموزش عملی معاملات فیوچرز در صرافی HotBit برای گوشی موبایل در سال 2023, آموزش عملی معاملات فیوچرز در صرافی LBank برای گوشی موبایل در سال 2023, آموزش عملی معاملات فیوچرز در صرافی MEXC برای گوشی موبایل در سال 2023, آموزش عملی معاملات فیوچرز در صرافی Okex برای گوشی موبایل در سال 2023, آموزش عملی معاملات فیوچرز در صرافی پنکیک سواپ برای گوشی موبایل در سال 2023, آموزش عملی معاملات فیوچرز در صرافی سیف پال SafePal برای گوشی موبایل در سال 2023, آموزش عملی معاملات فیوچرز در صرافی کوکوین Kucoin برای گوشی موبایل در سال 2023, آموزش عملی معاملات فیوچرز در صرافی کوینکس Coinex برای گوشی موبایل در سال 2023, آموزش عملی معاملات فیوچرز در صرافی هیوبی Huobi برای گوشی موبایل در سال 2023, آموزش فیوچرز کوینکس coinex, فیوچرز به زبان ساده, فیوچرز بیت کوین با لوریج 125, کسب درآمد دلاری از فیوچرز بایننس
اشتراک این مطلب
  • اشتراک در Facebook
  • اشتراک در Twitter
  • اشتراک گذاری در واتس آپ
  • اشتراک در LinkedIn
  • اشتراک در Reddit
  • اشتراک با ایمیل
https://binancefa.com/wp-content/uploads/2021/11/what-is-futures.png 311 745 بایننس فارسی https://binancefa.com/wp-content/uploads/2022/09/binancefa-logo.png بایننس فارسی2021-11-25 08:00:332021-12-12 20:45:50فیوچرز چیست؟ چگونه می توانیم در بازارهای دو طرفه سود کسب کنیم؟ (1)
شاید این موارد نیز مورد علاقه شما باشد
فرق USDS-M با COIN-M در فیوچرز چیست؟ (6)فرق USDS-M با COIN-M در فیوچرز چیست؟ (6) فرق USDS-M با COIN-M در فیوچرز چیست؟ (6)
راهنمای تازه واردان برای تأمین فاندینگ ریتراهنمای تازه واردان برای تأمین فاندینگ ریت راهنمای تازه واردان برای تأمین funding rates
اضافه کردن اندیکاتور به چارت و تهیه اشتراک رایگان الگوریتم استراتژیک معاملاتیاضافه کردن اندیکاتور به چارت و تهیه اشتراک رایگان الگوریتم استراتژیک معاملاتی نحوه تهیه اشتراک رایگان الگوریتم معاملاتی و اضافه کردن آن به چارت
آموزش احراز هویت با گوشی در صرافی اِل بانک (Lbank)-آپدیت 2022آموزش احراز هویت با گوشی در صرافی اِل بانک (Lbank)-آپدیت 2022 آموزش احراز هویت با گوشی در صرافی اِل بانک (Lbank)-آپدیت 2023
نحوه معاملات لانگ و شورت در حالت Stop Market فیوچرز چگونه است؟ (11)نحوه معاملات لانگ و شورت در حالت Stop Market فیوچرز چگونه است؟ (11) نحوه معاملات لانگ و شورت در حالت Stop Market فیوچرز چگونه است؟ (11)
آموزش جامع مدیریت سرمایه و مدیریت ریسک در فیوچرز بایننسآموزش جامع مدیریت سرمایه و مدیریت ریسک در فیوچرز بایننس آموزش جامع مدیریت سرمایه و مدیریت ریسک در فیوچرز بایننس
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دوره جامع غیرحضوری 0 تا 100 ارزهای دیجیتال آقای بیت کوین

دوره جامع غیرحضوری 0 تا 100 ارزهای دیجیتال آقای بیت کوین

دوره جامع غیرحضوری 0 تا 100 ارزهای دیجیتال آقای بیت کوین

آموزش وریفای حساب کاربری بایننس (سفارش iD کارت)

خرید اکانت تریدینگ ویو (تخفیف ویژه)

آخرین مطالب آموزشی

  • دفتر سفارش (Order Book) چیست؟دفتر سفارش (Order Book) چیست؟دفتر سفارش (Order Book) چیست؟ژانویه 14, 2023 - 04:00

    دفتر سفارش (order book) مجموعه ای از سفارشات برای یک ارز دیجیتال یا دارایی خاص است که شامل پیشنهادات متعدد از سوی خریداران و فروشندگان است. درواقع دفتر سفارش یا اوردر بوک نشان دهنده عرضه و تقاضای یک دارایی است. در این مقاله به ارزش دفتر سفارش، اجزای مختلف آن و مزایای استفاده از آن […]

  • اسلیپیج (slippage) چیست؟اسلیپیج (slippage) چیست؟اسلیپیج (slippage) چیست؟ژانویه 12, 2023 - 04:00

    ضرر در دنیای ارز دیجیتال بسیار سریع رخ می دهد مانند رعد و برق. این موضوع هم می تواند خطرناک و یا حتی سودمند باشید. به عبارت ساده، اسلیپیج (slippage) زمانی اتفاق می‌افتد که تریدرها مجبور می‌شوند به دلیل تغییرات در قیمت ارزهای دیجیتال، قیمتی متفاوت از آنچه در ابتدا درخواست می‌کردند را بپذیرند. به […]

  • صرافی غیرمتمرکز چیست؟ (معرفی بهترین ها)صرافی غیرمتمرکز چیست؟ (معرفی بهترین ها)صرافی غیرمتمرکز چیست؟ ( معرفی بهترین ها)ژانویه 7, 2023 - 08:00

    صرافی غیرمتمرکز (DEX) چیست؟ صرافی های غیرمتمرکز یا DEX ها برنامه های مستقل غیرمتمرکز (DApps) هستند که به خریداران یا فروشندگان ارزهای رمزپایه اجازه خرید و فروش می‌دهند، بدون اینکه قصد داشته باشند کنترل وجوه خود را به هر واسطه بدهند. این نوع از زیرساخت‌ها کاملاً متفاوت از صرافی‌های متمرکز است که در آن کاربران […]

  • آموزش ترید در معاملات دائمی پنکیک سواپآموزش ترید در معاملات دائمی پنکیک سواپآموزش ترید در معاملات دائمی پنکیک سواپ-آپدیت 2023ژانویه 1, 2023 - 08:00

    صرافی غیرمتمرکز پنکیک سواپ محبوب‌ترین دکس شبکه بایننس اسمارت چین است، که از گذشته امکانات و آپشن‌های خوبی برای کسب درآمد به کاربران ارائه می‌داد. این امکانات شامل سواپ توکن‌های Bep-20، تامین نقدینگی، ییلد فارمینگ، استیکینگ در استخرهای سیروپ، لاتاری، بازار توکن‌های بی‌همتا، کالکشن‌های NFT و عرضه اولیه فارم (IFO) هستند. چندی پیش Pancakeswap امکان سواپ توکن‌ها با سفارشات محدود (Limit) را ارائه کرد […]

  • الگوی وایکوف (Wyckoff) چیست و چه کاربردی دارد؟الگوی وایکوف (Wyckoff) چیست و چه کاربردی دارد؟الگوی وایکوف (Wyckoff) چیست و چه کاربردی دارد؟نوامبر 29, 2022 - 04:00

    امروز قرار است در مورد الگوی وایکوف صحبت کنیم و به خوبی آن را شناسایی کنیم. همانطور که در جریان هستید، چارت قیمت اطلاعات زیادی دارد و باید یادتان باشد که: “به آنچه بازار در مورد دیگران می گوید گوش دهید، نه آنچه دیگران در مورد بازار می گویند.” این نقل قول از ریچارد وایکوف […]

  • معرفی 10پروژه ارز دیجیتال در حوزه موسیقیمعرفی 10پروژه ارز دیجیتال در حوزه موسیقیمعرفی 10پروژه ارز دیجیتال در حوزه موسیقینوامبر 27, 2022 - 04:00

    صنعت موسیقی یکی از صنایعی است که وارد عرصه بلاک چین شده است که چندین مشکل مهم پیش روی فناوری بلاک چین را حل کرده است. ورود بلاک چین در این صنعت علاوه بر رفع مشکلات و محدودیت های موجود، این امکان را برای هنرمندان فراهم می کند که موسیقی و هنر خود را بدون […]

  • شورت اسکوییز (Short Squeeze) چیست؟شورت اسکوییز (Short Squeeze) چیست؟شورت اسکوییز (Short Squeeze) چیست؟نوامبر 24, 2022 - 04:00

    عبارت “شورت اسکوییز” را می توان اینگونه تفسیر کرد: در بازار ارزهای دیجیتال، زمانی که توکن تحت تاثیر افزایش شدید قیمت به دلیل ظهور یک موقعیت فروش توسط بسیاری از معامله گران قرار می گیرد، اصطلاحاً شورت اسکوییز (Short Squeeze) اتفاق افتاده است. برای ساده‌تر کردن این مشکل، ابتدا نگاهی به این می‌اندازیم که پوزیشن […]

  • انواع روش ‌های کسب درآمد بیت کوین و ارزهای دیجیتالانواع روش ‌های کسب درآمد بیت کوین و ارزهای دیجیتالانواع روش‌های کسب درآمد بیت کوین و ارزهای دیجیتالنوامبر 13, 2022 - 08:43

    انواع روش های کسب درآمد بیت کوین و ارزهای دیجیتال چیست؟ بهترین روش کسب درآمد از بیت کوین چیست؟ چگونه از طریق ارزهای دیجیتال کسب درآمد کنیم؟ در این مقاله 16 تا از بهترین روش های کسب درآمد بیت کوین و ارزهای دیجیتال را به شما معرفی می‌کنیم که بتوانید به بهترین شکل ممکن از […]

  • معرفی بهترین اهرم (Leverage) معاملاتی در ارز دیجیتالمعرفی بهترین اهرم (Leverage) معاملاتی در ارز دیجیتالمعرفی بهترین اهرم (Leverage) معاملاتی در ارز دیجیتالنوامبر 9, 2022 - 08:00

    یکی از راه های رسیدن به استقلال مالی ورود به بازار هایی از جمله ارزهای دیجیتال است، اما شاید فکر کنید موفقیت در این بازار کار آسانی است. باید گفت که این تصور اشتباهی است، زیرا تسلط بر روان و استراتژی انسان مهم است. این نکات، توصیه ای است که در پایان دریافت خواهید کرد، […]

  • ترید چیست؟ تریدر کیست؟ سیر تا پیاز ترید (Trade)ترید چیست؟ تریدر کیست؟ سیر تا پیاز ترید (Trade)ترید چیست؟ تریدر کیست؟ سیر تا پیاز ترید (Trade)سپتامبر 5, 2022 - 08:00

    کلمه ترید به معنای خرید و فروش دارایی های مختلف در بازارهای مالی با هدف کسب سود است. ترید در بازار ارز دیجیتال به معنای معامله، خرید و فروش بیت کوین و سایر ارزهای دیجیتال است. معامله گران با استفاده از ابزارهای مختلفی مانند نمودار قیمت، تحلیل تکنیکال و تحلیل بنیادی، اخبار ضروری بازار ارز […]

  • کانال سیگنال رایگان فیوچرز روزانه (تا 100% سود)کانال سیگنال رایگان فیوچرز روزانه (تا 100% سود)کانال سیگنال رایگان فیوچرز روزانه (تا 100% سود)آگوست 25, 2022 - 17:00

    کانال سیگنال رایگان فیوچرز روزانه یکی از روش های کسب درآمد از بازار فیوچرز (Futures) است. اگر خیلی خلاصه بگوییم، بایننس فارسی کانال تلگرامی را ایجاد کرده است که به صورت رایگان و روزانه در آن تعدادی سیگنال فیوچرز قرار می گیرد. جالب بود نه؟! تیم بایننس فارسی با استفاده از الگوریتم استراتژیک معاملاتی خود […]

  • بهترین دوره ارز دیجیتال کدام است؟بهترین دوره ارز دیجیتال کدام است؟بهترین دوره ارز دیجیتال کدام است؟آگوست 1, 2022 - 08:00

    بهترین دوره ارز دیجیتال کدام است؟ آیا شرکت در دوره‌های ارز دیجیتال برای تبدیل‌شدن به یک معامله‌گر موفق، امکان‌پذیر است؟ چرا باید ارزهای دیجیتال را یاد بگیریم؟ بهترین دوره برای یادگیری کریپتوکارنسی چیست؟ اگر شما هم نمی‌دانید از کجا شروع کنید و چطور شروع کنید، این مقاله برای شماست. حتماً آن را مطالعه کنید تا […]

بایننس فارسی binancefa

درباره بایننس فارسی

تماس با بایننس فارسی

شرایط و قوانین بایننس فارسی

وبلاگ ارزهای دیجیتال

خرید و فروش ارز دیجیتال

پرداخت به حساب بایننس فارسی

آموزش ارز دیجیتال

آموزش پیشرفته فیوچرز

آموزش تحلیل تکنیکال حرفه‌ای

الگوریتم استراتژیک معاملاتی

سیگنال ارز دیجیتال

کسب درآمد دلاری از ایردراپ

پکیج تریدری

خرید دفترچه تحلیل تکنیکال تریدینگ

آموزش رایگان اپلیکیشن بایننس

آموزش رایگان فیوچرز بایننس

وریفای بایننس و سایر صرافی‌ها

خرید دفترچه الگوهای کلاسیک

خرید دفترچه الگوهای کندل استیکی

همکاری در فروش

طراحی و توسعه: بایننس فارسی

ایردراپ‌های رایگانی که زندگی مالی شما را دگرگون خواهند کرد (آپدیت 2022)...ایردراپ‌های رایگانی که زندگی مالی شما را دگرگون خواهند کرد (آپدیت 2022)ایردراپ‌های رایگانی که زندگی مالی شما را دگرگون خواهند کرد (آپدیت 2022)چگونه تنظیمات اولیه فیوچرز بایننس را انجام دهم؟ (2)چگونه تنظیمات اولیه فیوچرز بایننس را انجام دهم؟ (2)چگونه تنظیمات اولیه فیوچرز بایننس را انجام دهم؟ (2)...
رفتن به بالا