ترید در نواحی عرضه و تقاضا جهت پاس کردن پراپ (معرفی اندیکاتور)
اگر به چارت فارکس نگاه کنید متوجه می شوید که قیمت ها با حرکتی قوی به سمت بالا یا پایین رفته اند و با این نوسانات، تعادل خریداران و فروشندگان در بازار از بین رفته است. به این نواحی که با فراز و نشیب قیمت ها، تعداد خریدار و فروشنده کم و زیاد می شود، نواحی عرضه و تقاضا در پراپ تریدینگ می گویند. با بررسی این نواحی می توانید تحلیل بهتری از وضعیت بازار فارکس داشته باشید، چون این نقاط نشان دهنده زمان تغییرات قیمت و یا پیشروی قیمت به یک سمت هستند. برای ترید در نواحی عرضه و تقاضا جهت پاس کردن پراپ باید یک سری اصول و قواعد را بلد باشید که در این مطلب به شما آموزش خواهیم داد. همچنین می توانید از اندیکاتورها استفاده کنید که به معرفی اندیکاتور برای این کار هم خواهیم پرداخت.
نکات مهم برای ترید در نواحی عرضه و تقاضا
همانطور که گفتیم نواحی عرضه و تقاضا تاثیر زیادی در عملکرد شما به عنوان یک تریدر در پراپ تریدینگ خواهند داشت. اگر نمیدانید پراپ تریدینگ چیست؟ مقاله مربوط به آن را مطالعه کنید تا در ادامه مباحث را به خوبی درک کنید.
در ادامه 5 نکته مهم از ترید در نواحی عرضه و تقاضا برای پاس کردن پراپ به شما خواهیم گفت.
1. به موقع از معاملات خارج شوید
یکی از مهمترین نکاتی که باید برای ترید در نواحی عرضه و تقاضا جهت پاس کردن پراپ در نظر داشته باشید، خروج به موقع از معاملات است. به طور کلی در بازارهای سرمایه گذاری از جمله فارکس یا همان پراپ تریدینگ، نباید به هیچ عنوان حریص باشید و به دنبال سود بیشتر باشید، چون ممکن است در غفلت شما، تمام سرمایه از دست برود. بهتر است زمانی که قیمت به هدف مشخص شده از سمت شما رسید، معاملات خود را ببندید.
با خروج به موقع از معاملات است که می توانید سود خود را در پراپ تریدینگ تضمین کنید. به طور کلی مهمترین نکته ای که از تجربیات تریدرهای حرفه ای بدست می آید، خروج از معاملات در زمان احساس خطر و نوسانات است.
2. از نواحی جدید عرضه و تقاضا استفاده کنید
اگر به نمودار نگاه کنید متوجه می شوید که برخی از نواحی مشخص شده مربوط به مدت ها پیش هستند. معمولا توصیه می شود از این نواحی دوری کنید و به دنبال نواحی کشف نشده و دست نخورده ای باشید که به تازگی ایجاد شده اند.
شاید افراد کمی با استفاده از نواحی عرضه و تقاضای قدیمی هم در مواردی موفق عمل کنند، اما به طور کلی این کار دارای ریسک بالایی است. استفاده از نواحی جدید و تازه ریسک پایین تری دارد و شما می توانید به آنها اعتماد بیشتری داشته باشید. به هر حال ممکن است در اثر تغییر شرایط بازار، عدم تعادل بین عرضه و تقاضا و گذشت زمان، اهمیت نواحی قدیمی تر از بین رفته باشد، به همین دلیل هم قابل اتکا نیستند و سیگنال های درستی به شما نمی دهند.
3. برای اعتبارسنجی نواحی از بازه های زمانی متعدد استفاده کنید
نکته دیگری که برای ترید در نواحی عرضه و تقاضا باید به آن توجه کنید استفاده از نواحی متعدد برای اعتبارسنجی مناطق عرضه و تقاضا در نمودار است. با این اوصاف شما باید نمودارهای هفتگی، روزانه و یا 4 ساعته را در اختیار داشته باشید و تحلیل کنید تا بازه های زمانی مختلف از عرضه و تقاضا را برای شما نمایش دهند.
توصیه می شود ورودی ها و خروجی های خود را با بازه زمانی پایین تر تنظیم کنید و معاملات خود را در بازه زمانی بالاتر انجام دهید. هر چقدر که بازه های زمانی بیشتری را روی نمودار مورد بررسی قرار دهید، می توانید سیگنال های درست و غلط را پیدا کنید و دقت نواحی عرضه و تقاضا را بالاتر ببرید.
4. از عوامل تلاقی استفاده کنید
برای تقویت و پشتیبانی معاملات خود در نواحی عرضه و تقاضا جهت پاس کردن پراپ می توانید از عوامل تلاقی استفاده کنید که شامل مواردی همچون خطوط روند، سطوح فیبوناچی، نوسان گرها، الگوهای کندلی، سطوح حمایت و مقاومت و میانگین های متحرک می شوند.
با استفاده از عوامل تلاقی می توانید بهترین زمان ورود و خروج خود به معاملات را تشخیص دهید و نسبت ریسک به پاداش خود را مدیریت کنید.
5. بالاترین و پایین ترین نرخ نمودار را در نظر بگیرید
یکی دیگر از نکاتی که تریدرهای حرفه ای به آن توجه دارند، معامله کردن در جهت بالاترین و پایین ترین نرخ اخیر نمودار است. با توجه به این نکته باید تمام تلاش خود را برای معامله در مناطق عرضه در سقف نمودار و تقاضا در کف نمودار باشید.
یکی از اصطلاحاتی که در بین تریدرها رایج شده این است که جهت روند نمودار دوست شما و خلاف جهت دشمن شماست. به همین دلیل هم توصیه می شود که در جهت موافق روند معاملات خود را انجام دهید و به دنبال مبارزه با نیروهای بازار که افزاینده قیمت هستند نباشید.
اندیکاتور Supply & Demand indicator
قطعا ترید در نواحی عرضه و تقاضا یکی از معاملات پرسود در پراپ تریدینگ است. با این استراتژی معاملاتی شما ریسک کمتری را متحمل می شوید و می توانید با توجه به بالا و پایین شدن های شدید قیمت در نمودار که به آنها نواحی عرضه و تقاضا می گویند، معاملات خوبی را انجام دهید.
شاید درک درستی از نواحی عرضه و تقاضا داشته باشید، ولی به راحتی نمی توانید این نواحی را پیدا کنید. همانطور که پیش از این هم گفتیم باید سعی کنید نواحی جدید عرضه و تقاضا را برای ترید انتخاب کنید چون نسبت به نواحی قدیمی تر قابل اعتمادتر هستند.
برای پیدا کردن دقیت نواحی عرضه و تقاضا در پراپ تریدینگ می توانید از اندیکاتورها استفاده کنید که یکی از بهترین اندیکاتورهای عرضه و تقاضا، Auto supply and demand نام دارد. با این اندیکاتور می توانید نقاطی که پتانسیل بیشتری برای عرضه و تقاضا دارند را پیدا کنید.
آموزش اندیکاتور Supply & Demand indicator
ابتدا باید این مسئله را بگوییم که از اندیکاتورها انتظار سیگنال دهی نداشته باشید، این اندیکاتورها فقط می توانند به عنوان یک نیروی کمکی در خدمت شما باشند تا به راحتی بتوانید نواحی عرضه و تقاضا جهت پاس کردن پراپ را پیدا کنید.
قسمت هایی که توسط اندیکاتور مشخص شده اند می توانند به عنوان نواحی عرضه و تقاضا شناخته شوند و شما در این نواحی ترید کنید. هرگاه که قیمت به این نواحی برگشت، باید منتظر واکنش قیمت به نمودار باشید. اگر الگوی کلاسیک در بازه زمانی پایین تر به وسیله کندل استیک تشکیل شد، باید ریسک به ریوارد 1:3 را رعایت کرده و به معامله وارد شوید.
دانلود اندیکاتور Supply & Demand indicator
برای دانلود به پلن خودتان در پراپ فرم فانددنکست مراجعه کنید و از تب Utilities مطابق تصویر زیر اندیکاتور را دانلود و سپس نصب و فعالسازی کنید:
سوالات متداول ترید در نواحی عرضه و تقاضا جهت پاس کردن پراپ (معرفی اندیکاتور)
اندیکاتور عرضه و تقاضا چیست؟
برای موفقیت در پراپ تریدینگ و البته داشتن حساب کاربری با سرمایه واقعی، باید چالش های پراپ ها را پاس کنید. یکی از استراتژی هایی که می تواند عامل موفقیت شما باشد، استفاده از استراتژی ترید در نواحی عرضه و تقاضاست که برای پیدا کردن این نواحی می توانید از اندیکاتورها کمک بگیرید.
چرا باید از اندیکاتور عرضه و تقاضا استفاده کنیم؟
پیدا کردن نواحی درست عرضه و تقاضا تاثیر زیادی در موفقیت شما در معاملات خواهد داشت. به همین دلیل بهتر است با استفاده از اندیکاتورهایی مانند اندیکاتور supply and demand zone به صورت دقیق نواحی عرضه و تقاضا را پیدا کنید.
نواحی عرضه و تقاضا در پراپ چیست؟
نقاطی از نمودار که فروشندگان زیادی در صف انتظار عرضه هستند، به عنوان نواحی عرضه شناخته می شوند. نقاطی هم که خریداران زیادی با بررسی قیمت ها قصد خرید دارند، به عنوان نواحی تقاضا شناخته می شوند. با بررسی نوسانات این نواحی می توانید به ترید در بازارهای سرمایه بپردازید.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.