• Twitter
  • Instagram
  • LinkedIn
  • Youtube
  • Telegram
  • Telegram
الان هستیم بزن بریم
بایننس فارسی
  • قیمت ارزهای دیجیتال
    • قیمت بیت کوین
    • نمای کلی ارزهای دیجیتال
    • صرافی‌ها
  • الگوریتم معاملاتی
    • آموزش پیشرفته فیوچرز
      • آموزش تحلیل تکنیکال پیشرفته
  • خدمات ویژه
    • خرید اکانت تریدینگ ویو
    • آموزش بایننس
      • آموزش رایگان فیوچرز
      • وبینار ارز دیجیتال
  • سیگنال ارز دیجیتال
  • آموزش ارز دیجیتال
  • شروع کن
  • جستجو
  • منو منو
  • 0سبد خرید فروشگاه
آموزش جامع اندیکاتور باند بولینگر (Bollinger Bands)آموزش جامع اندیکاتور باند بولینگر (Bollinger Bands)

آموزش جامع اندیکاتور باند بولینگر (Bollinger Bands)

جولای 21, 2021/0 نظرات/در آموزش رایگان تحلیل تکنیکال ارزهای دیجیتال /توسط بایننس فارسی
زمان مطالعه: 8 دقیقه

آموزش جامع اندیکاتور باند بولینگر (Bollinger Bands) را برای علاقه‌مندان به حوزه تحلیل تکنیکال آماده کرده‌ایم تا با نحوه تشخیص آنها آشنا شوید و یا به‌صورت کلی بدانید اندیکاتور باند بولینگر چیست و از چه اجزایی تشکیل شده است. نحوه محاسبه پارامتر های Bollinger Bands را به همراه بهترین تنظیمات آن را در مطلب گنجانده‌ایم تا نهایت استفاده را از مقاله داشته باشید.

محتوا پنهان
اندیکاتور باند بولینگر (Bollinger Bands) چیست؟
اندیکاتور باند بولینگر از چه اجزایی تشکیل شده است؟
نحوه شناسایی روند قیمت با استفاده از باند بولینگر
نحوه محاسبه پارامترهای اندیکاتور Bollinger Bands
چطور پایان روند نزولی و صعودی را تشخیص دهیم؟
بهترین تنظیمات برای اندیکاتور باند بولینگر چیست؟
استراتژی ترید (اشباع خرید و اشباع فروش) با اندیکاتور باند بولینگر
استراتژی فشردگی باند بولینگر

اندیکاتور باند بولینگر (Bollinger Bands) چیست؟

اندیکاتور باند بولینگر در سال 1980 توسط جان بولینگر ابداع شد که برای توسعه دادن یک اندیکاتور اقدام به ساخت آن کرده است. نام اندیکاتور نیز از نام خالق آن گرفته شده است. جان بولینگر به‌عنوان فردی که تجربه زیادی در طریقه محاسبه جابه‌جایی قیمت را در گذشته داشته است در دنیا می‌شناسند. 

همان‌طور که می‌دانید در بازارهایی همچون بازار ارزهای دیجیتال، نوسانات زیادی وجود دارد که در این شرایط بهترین مسیر برای تعیین زمان خروج از بازار، شناسایی کف و سقف نوسان است که بتوان آن را به‌عنوان کانالی مشخص کرد. اندیکاتور باند بولینگر بر همین اساس کار می‌کند، یعنی سقف و کف را در نظر می‌گیرد و جابه‌جایی قیمت را تعیین می‌کند. 

اندیکاتور باند بولینگر از چه اجزایی تشکیل شده است؟

اگر از این اندیکاتور استفاده کنید، با 3 خط روبه‌رو می‌شوید که به هر یک از این خطوط، باندهای بولینگر گفته می‌شود. برای آشنایی با باندهای بولینگر به توضیحات زیر توجه کنید:

1. باند بالایی (Upper Band)

2. باند وسط (Middle Band)

3. باند پایینی (Lower Band)

  • باندهای بالا و پایین نشان‌دهنده انحراف استاندارد پایین و بالا نسبت به خط میانی هستند.
  • باند وسط نیز درواقع همان میانگین متحرک ساده (Simple Moving Average) است.
اجزا تشکیل دهنده اندیکاتور باند بولینگر

اجزا تشکیل دهنده اندیکاتور باند بولینگر

معمولاً نرم‌افزارها و سایت‌هایی که به کاربران خود ابزارهای تحلیل تکنیکال را ارائه می‌دهند، دوره زمانی این اندیکاتور را روی 20 قرار می‌دهند که مقدار مناسبی برای بیشتر معامله گران است. این به این معنا نیست که شما نمی‌توانید مقدار آن را تغییر دهید؛ شما قادر به بالابردن و پایین آوردن مقدار موردنظر هستید که تغییر آن وابسته به دانش و مهارت شما است که در تایم فریم های مختلف چه عملکردی دارید.

نحوه شناسایی روند قیمت با استفاده از باند بولینگر

اکثر معامله گران با نحوه تشخیص روند قیمت مشکل دارند؛ یعنی نمی‌توانند به‌درستی صعودی یا نزولی بودن را تشخیص دهند. اما اگر در این مورد مشکلی داشته‌اید، امروز زمان برطرف‌کردن آن است. با استفاده از اندیکاتور باند بولینگر می‌توانید روند قیمت را به طور صحیح تشخیص داده و بر اساس استراتژی که دارید عمل کنید. در ادامه مقاله آموزش اندیکاتور باند بولینگر قصد داریم نکاتی را به شما عزیزان عرض کنیم که بدون هیچ مشکلی بتوانید جهت روند را تشخیص دهید:

1. در مرحله اول باید از دو اندیکاتور بند بولینگر استفاده کنید که برای یکی از آنها «Deviation ±1» در نظر بگیرید و برای اندیکاتور دیگر «Deviation ± 2» را روی نمودار قیمت انجام دهید.

2. بهتر است رنگ هرکدام یک از باندها را تغییر دهید تا در روند تشخیص دچار اشتباه نشوید.

3. اگر حرکت قیمت بین Deviation +1 و Deviation +2 باشد، می‌توانید نتیجه بگیرید که قیمت روند صعودی را در پیش می‌گیرد.

4. اگر حرکت قیمت بین Deviation +1 و Deviation +2 باشد نیز نشان‌دهنده نزولی بودن روند حرکت قیمت است.

5. توجه کنید که اگر حرکت قیمت بین Deviation +1 و Deviation -1 نمایش داده شود، یعنی روند قیمت قصد دارد رنج بزند و تکلیف مشخصی ندارد.

اگر با دقت به نکاتی که گفته شد عمل کنید، شک نکنید دیگر دغدغه‌ای برای مشخص‌کردن روند قیمت نخواهید داشت. 

تشخیص روند قیمت

تشخیص روند قیمت

نحوه محاسبه پارامترهای اندیکاتور Bollinger Bands

برای آنکه بتوانید عملکرد خود را در نحوه استفاده از این اندیکاتور بهبود بخشید، باید نسبت به نحوه کار آن آشنا باشید. اگر از چگونگی محاسبه آن اطلاعات کافی داشته باشید، پس مشکلی در استفاده نخواهید داشت. در این قسمت نیز قصد داریم آموزش نحوه محاسبه پارامترهای اندیکاتور باند بولینگر را آموزش دهیم. همان‌طور که اشاره کردیم باند بولینگر از 3 عضو تشکیل شده است که برای محاسبه هر یک از این خطوط باید از فرمول‌های مختلفی استفاده شود.

در فرمول‌های زیر حرف «n» نشان‌دهنده روزهایی است که شما در تنظیمات اندیکاتور وارد کرده‌اید. همچنین حرف «m» نشان‌دهنده این است که مقدار Deviation چه اندازه‌ای قرار داده‌اید. 

برای محاسبه باند اول (باند بالایی) از فرمول زیر استفاده کنید:

فرمول محاسبه باند اول

فرمول محاسبه باند اول

برای محاسبه باند پایین از فرمول زیر استفاده کنید:

فرمول محاسبه باند دوم (پایین)

فرمول محاسبه باند دوم (پایین)

برای محاسبه باند وسط که همان مووینگ اوریج ساده است و به شکل مجزا عمل می‌کند، می‌توانید مقدار آن را در زمان تنظیمات اولیه تغییر دهید.

چطور پایان روند نزولی و صعودی را تشخیص دهیم؟

اگر بتوانید به‌درستی پایان روند نزولی و یا صعودی را تشخیص دهید، برگ برنده بسیار خوبی برای شما خواهد بود؛ زیرا اگر بتوانید در زمتان مناسب پایان روند صعودی را تعیین کنید، نقطه خروج را پیدا کرده‌اید. در مقابل زمانی که انتهای روند نزولی را تشخیص دهید، نقطه ورود شما به معاملات در آن جا قرار دارد.

در ادامه نکاتی گفته می‌شود که باید هنگام خرید و فروش ارز دیجیتال به آنها توجه کنید و با خود مرور کنید. این نکات عبارت‌اند از: 

1. نقطه‌ای که در آن روند صاف شود، نشان‌دهنده پایان روند صعودی است. (زمانی که در بالای باند بالایی قرار دارد)

2. نقطه‌ای که در زیر باند پایینی باشد و صاف شود، نشان‌دهنده پایان روند نزولی است. (زمانی که پایین باند پایینی قرار دارد)

3. فاصله قیمت در پایان روند صعودی از بخش بالایی اندیکاتور باند بولینگر بیشتر شده است و باید این انتظار را داشت که به سمت بالا حرکت کند.

4. فاصله قیمت در قسمت پایانی روند نزولی از باند پایینی بیشتر می‌شود.

نحوه تشخیص انتهای روند نزولی و صعودی با اندیکاتور باند بولینگر

نحوه تشخیص انتهای روند نزولی و صعودی با اندیکاتور باند بولینگر

بهترین تنظیمات برای اندیکاتور باند بولینگر چیست؟

یکی از اصلی‌ترین مراحل برای به‌دست‌آوردن نتیجه دلخواه، تنظیمات اندیکاتور است. در این قسمت از مقاله آموزش جامع اندیکاتور باند بولینگر قصد داریم نکاتی را در رابطه با تنظیمات این ابزار تحلیل تکنیکال ارائه کنیم. در ابتدا باید تایم فریم یا همان بازه زمانی خود را مشخص کنید. یعنی در چه تایم فریمی اندیکاتور باید اعمال شود. البته بیشتر تریدرها (معامله گران) از باند بولینگر در تایم فریم‌هایی مانند یک‌ساعته و یا کمتر استفاده می‌کنند.

برخلاف بسیار از افراد آقای بولینگر توصیه می‌کنند که استفاده از این اندیکاتور در تایم فریم‌های روزانه نتیجه بهتری می‌دهد و بهتر است از بازه‌های زمانی کمتر خودداری کنید. توجه کنید که نکات گفته شده بستگی به تنظیمات باند بولینگر دارد و برای تنظیم Bollinger Bands به نکات زیر توجه کنید:

1. اگر به این نتیجه رسیده‌اید که در تایم فریم‌های کوتاه‌مدت از آن استفاده کنید، پیشنهاد می‌شود که میانگین متحرک ساده را روی 9-12 قرار داده و انحراف معیار را نیز روی عدد 2 تنظیم کنید.

2. اگر استفاده در تایم فریم‌های بیشتر (روزانه و هفتگی) را مدنظر دارید، توصیه ما این است که میانگین متحرک را روی 18-20 و انحراف معیار را روی 2 تنظیم کنید.

استراتژی ترید (اشباع خرید و اشباع فروش) با اندیکاتور باند بولینگر

یکی از استراتژی‌های ترید پر کاربردی که با استفاده از اندیکاتور باند بولینگر انجام می‌شود، اشباع خرید و یا اشباع فروش است که در این قسمت قصد داریم به آن بپردازیم. قیمت‌ها همیشه میل به برخورد با باندهای بالا و پایین دارند. به این حرکت که مدام انجام می‌شود، حرکت پینگ پنگی بین باندها می‌گویند.

منطقه اشباع خرید یا فروش به شکل زیر تعریف می‌شود:

چطور منطقه اشباع خرید را تشخیص دهیم؟ برای این کار باید به روند تحلیل تکنیکال مراجعه کنید، اگر به موقعیتی رسیدید که قیمت از باند بالایی اندیکاتور باند بولینگر به سمت بالا بیرون زده باشد، پس احتمال آن وجود دارد که قیمت، روندی نزولی را در پیش گرفته است تا بتواند خود را به بخش داخلی اندیکاتور برساند. 

منطقه اشباع فروش زمانی رخ می‌دهد که مقدار قیمت روند، از قسمت باند پایین عبور کند و آن را پشت سر بگذارد. در چنین وضعیتی این احتمال وجود دارد که قیمت روندی صعودی داشته باشد تا بتواند روند را به بخش داخلی بازگرداند.

استراتژی اشباع خرید و اشباع فروش

استراتژی اشباع خرید و اشباع فروش

نکاتی که باید برای استراتژی اشباع خرید یا اشباع فروش به آنها توجه کنید: 

1. استفاده از اندیکاتورها در هر بازاری متفاوت عمل می‌کند، یعنی ممکن است با استفاده از اندیکاتور باند بولینگر بتوانید در بازارهای مالی مختلف، نتایج متفاوتی بگیرید. به‌عنوان مثال اگر از باند بولینگر در بازار رنج استفاده کنید، نتیجه خوبی می‌گیرید؛ اما این در حالی است که در بازاری که روند قدرتمندی دارد ممکن است باند بولینگر با مشکلاتی همراه باشد.

2. برای استفاده از بولینگر ابتدا باید روند نمودار را مشخص کنید و بعد از آن اگر روند صعودی باشد، با به‌دست‌آوردن یک سیگنال وارد معامله شوید (زمانی ورود پیدا کنید که قیمت موردنظر شما به نقطه مرتبط با اشباع فروش رسیده باشد).

3. اگر به فکر این هستید که از این اندیکاتور در روند نزولی استفاده کند، باید از سیگنال‌هایی که در جهت فروش هستند، استفاده کنید. یعنی فقط از سیگنال‌هایی برای ورود به معامله استفاده کنید که مربوط به اشباع خرید هستند.

توجه داشته باشید که نکات گفته شده در بازارهای دوطرفه کاربرد دارد.

استراتژی فشردگی باند بولینگر

یکی از استراتژی‌هایی است که کاربرد بسیار خوبی دارد و به‌وسیله آن می‌توانید حرکت بزرگی از قیمت را پیش‌بینی کنید. هنگامی که قیمت موردنظر در بازه‌ای مشخص و محدود، حالت فشردگی به خود بگیرد، نوسان کوتاهی از خود نمایش می‌دهد که بعد از آن نمودار قیمت وارد حرکتی بزرگ می‌شود. 

به نکات زیر که برای استفاده از استراتژی فشردگی است توجه کنید:

1. در اولین مرحله باید در بین باندهای اندیکاتور بولینگر، قیمت را به‌صورت مستمر پیگیری کنید.

2. باندهای بولینگر در این استراتژی به یکدیگر نزدیک می‌شوند و به‌نوعی فشرده می‌شوند.

3. زمانی می‌توانید به بازار موردنظر ورود پیدا کنید که قیمت در تایم فریم موردنظر کمی نوسان داشته باشد.

4. برای شناسایی حرکت بزرگ قیمت باید به خارج شدن قیمت در یکی از باندهای پایین یا بالای اندیکاتور توجه کنید، زیرا حرکت بزرگ از آن قسمت آغاز می‌شود.

5. شرایطی برای خرید مناسب است که قیمت از قسمت باند بالایی خارج شود.

به‌طورکلی عملکرد این استراتژی به این شکل است که قیمت موردنظر بعد از سپری کردن زمان و بعد از جمع‌کردن حجم زیاد و استراحت، در روندی جدید شروع به حرکت می‌کند.

استراتژی فشردگی با باند بولینگر

استراتژی فشردگی با باند بولینگر

آموزش جامع اندیکاتور باند بولینگر را برای دوستان خود ارسال کنید تا همه معامله گران بتوانند در استراتژی‌های خود از آن استفاده کنند. در این مقاله به چگونگی تشخیص روند نزولی و صعودی اشاره کردیم. همچنین بهترین تنظیمات برای استفاده از اندیکاتور باند بولینگر (Bollinger Bands) را به همراه اجزای آن بیان کردیم. فراموش نکنید که استفاده از یک اندیکاتور معجزه نمی‌کند، بلکه معجزه زمانی رخ می‌دهد که از چند اندیکاتور استفاده کنید. در مقاله بعدی آموزش اندیکاتور CCI را از زبان بایننس فارسی بیاموزید.

برچسب ها : آموزش اندیکاتور, تحلیل
اشتراک این مطلب
  • اشتراک در Facebook
  • اشتراک در Twitter
  • اشتراک گذاری در واتس آپ
  • اشتراک در Pinterest
  • اشتراک در LinkedIn
  • اشتراک در Tumblr
  • اشتراک در Reddit
  • اشتراک با ایمیل
https://binancefa.com/wp-content/uploads/2021/07/indicator-training-bollinger-bands.png 311 745 بایننس فارسی https://binancefa.com/wp-content/uploads/2021/01/binancefa-logo.png بایننس فارسی2021-07-21 08:00:492021-07-21 00:26:09آموزش جامع اندیکاتور باند بولینگر (Bollinger Bands)
شاید این موارد نیز مورد علاقه شما باشد
اندیکاتورهای مهم در تحلیل تکنیکالاندیکاتورهای مهم در تحلیل تکنیکال اندیکاتورهای مهم در تحلیل تکنیکال
آموزش استراتژی ترید با روند کلی مارکت به کمک اندیکاتور Market Trendsآموزش استراتژی ترید با روند کلی مارکت به کمک اندیکاتور Market Trends آموزش استراتژی ترید با روند کلی مارکت به کمک اندیکاتور Market Trends
دوره رایگان آموزش تحلیل تکنیکال ارزهای دیجیتال و بیت کویندوره رایگان آموزش تحلیل تکنیکال ارزهای دیجیتال و بیت کوین دوره رایگان آموزش تحلیل تکنیکال ارزهای دیجیتال و بیت کوین
آموزش ساخت اندیکاتور تحلیل تکنیکال در تریدینگ ویو (Tradingview)آموزش ساخت اندیکاتور تحلیل تکنیکال در تریدینگ ویو (Tradingview) آموزش ساخت اندیکاتور تحلیل تکنیکال در تریدینگ ویو (Tradingview)
تحلیل تکنیکال هفتگی ارزهای دیجیتال 12 آوریل (23 فروردین)تحلیل تکنیکال هفتگی ارزهای دیجیتال 12 آوریل (23 فروردین) تحلیل تکنیکال هفتگی ارزهای دیجیتال 12 آوریل (23 فروردین)
اندیکاتور (Indicator) چیست؟ آموزش استفاده از اندیکاتوراندیکاتور (Indicator) چیست؟ آموزش استفاده از اندیکاتور اندیکاتور (Indicator) چیست؟ آموزش استفاده از اندیکاتور
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دوره جامع غیرحضوری 0 تا 100 ارزهای دیجیتال آقای بیت کوین

دوره جامع غیرحضوری 0 تا 100 ارزهای دیجیتال آقای بیت کوین

دوره جامع غیرحضوری 0 تا 100 ارزهای دیجیتال آقای بیت کوین

 

آخرین مطالب آموزشی

  • تحلیل تکنیکال هفتگی ارزهای دیجیتال 17 می (27 اردیبهشت)تحلیل تکنیکال هفتگی ارزهای دیجیتال 17 می (27 اردیبهشت)تحلیل تکنیکال هفتگی ارزهای دیجیتال 17 می (27 اردیبهشت)می 17, 2022 - 16:52

    بازار سهام آمریکا پس از هفته‌ها فروش پی‌درپی در حال بازیابی است و تیم پلتفرم تحلیلی متریال ایندیکیتورز (Material Indicators) انتظار دارند بازار ارزهای دیجیتال هم همین روند را دنبال کند. آنها می‌گویند بیت کوین قبل از آغاز یک شکست صعودی واقعی، احتمالاً باز هم مدتی را در یک بازه نوسانی محدود می‌گذراند. میانگین متحرک حجم تراکنش‌های […]

  • الگوی پین بار (Pinbar) چیست؟الگوی پین بار (Pinbar) چیست؟الگوی پین بار (Pinbar) چیست؟می 12, 2022 - 08:00

    الگوی پین بار (Pinbar) چیست؟ چطور باید از آن استفاده کنیم؟ الگوی پین بار ادامه دهنده و برگشتی چه وظیفه ای دارند؟ بهتر است خیلی سریع به سراغ ویدیو آموزشی برویم و پاسخ سؤالات خود را با مشاهده فیلم به دست آورید.  پین بار چیست؟ الگوی پین بار یکی از کاربردی ترین الگوهای کندل استیک […]

  • الگورند (ALGO) چیست؟ + ویدیوالگورند (ALGO) چیست؟ + ویدیوالگورند (ALGO) چیست؟ + ویدیومی 11, 2022 - 08:00

    الگورند (ALGO) چیست؟ آیا پلتفرم الگورند مفید بوده و آینده ای درخشان دارد؟ چطور باید در شبکه الگورند سهام گذاری یا استیکینگ کنیم؟ برای پاسخ به این سؤالات کافی است تا ویدیوهای زیر را مشاهد کرده و با کمی تحقیق شروع به کار در شبکه الگورند کنید. الگورند مانند سایر ارزهای دیجیتال شبکه ای اختصاصی […]

  • آموزش وریفای سیف پل برای استفاده از بایننسآموزش وریفای سیف پل برای استفاده از بایننسآموزش وریفای سیف پل برای استفاده از بایننسمی 9, 2022 - 16:29

    طبق اطلاعیه رسمی تیم توسعه‌دهنده کیف پول ارز دیجیتال سیف پل (SafePal)، آن دسته از کاربرانی که پیش‌تر از طریق این کیف پول و بدون نیاز به ساخت حساب یا احراز هویت، به نسخه اپلیکیشن غیرمتمرکز (DApp) صرافی بایننس دسترسی داشتند، از روز ۱۲ مه (۲۲ اردیبهشت) ملزم به احراز هویت خواهند بود. به گزارش […]

  • کانال سیگنال پامپ (Pump) و دامپ (Dump) ارز دیجیتال چیست؟کانال سیگنال پامپ (Pump) و دامپ (Dump) ارز دیجیتال چیست؟کانال سیگنال پامپ (Pump) و دامپ (Dump) ارز دیجیتال چیست؟می 4, 2022 - 08:00

    کانال سیگنال پامپ (Pump) و دامپ (Dump) ارز دیجیتال چیست؟ یکی از معضلاتی که معامله گران مختلف درگیر آن هستند این است که آیا در کانال های سیگنال پامپ و دامپ ارز دیجیتال شرکت کنیم یا نه؟ آیا فعالیت آنها معتبر است یا قصد کلاهبرداری و خالی‌کردن جیب دیگران را دارند؟ بهتر است پرسش دوم […]

  • تحلیل تکنیکال هفتگی ارزهای دیجیتال 26 آوریل (6 اردیبهشت)تحلیل تکنیکال هفتگی ارزهای دیجیتال 26 آوریل (6 اردیبهشت)تحلیل تکنیکال هفتگی ارزهای دیجیتال 26 آوریل (6 اردیبهشت)آوریل 26, 2022 - 16:49

    قیمت بیت کوین به‌تازگی به بالای سطح ۴۰٬۰۰ دلار بازگشته است. با این حال، وضعیت فعلی شاخص دلار (DXY) که ارزش دلار آمریکا را با دیگر ارزهای مطرح جهان مقایسه می‌کند و معمولاً با قیمت بیت کوین رابطه عکس دارد، به نفع فروشندگان بازار این ارز دیجیتال است. از طرفی، همه عوامل در جهت کاهش قیمت بیت کوین نبوده و […]

  • بهترین برنامه های ساخت آواتار NFT بدون کدنویسیبهترین برنامه های ساخت آواتار NFT بدون کدنویسیبهترین برنامه های ساخت آواتار NFT بدون کدنویسیآوریل 24, 2022 - 08:00

    با توسعه فضای دیجیتال و گسترش پروژه‌های متاورس‌، استفاده از کاراکتر‌های مجازی در قالب آواتار‌های گوناگون نیز توسعه زیادی یافت. شیوع کرونا تاثیر زیادی در دیجیتالی شدن نشست‌ها و گردهمایی‌های از خود به جا گذاشت. اگر می‌خواهید با بهترین و مقرون به صرفه ترین برنامه های ساخت آواتار NFT آشنا شوید‌. بهترین برنامه های ساخت آواتار NFT […]

  • چطور با مارکت پلیس LooksRare کار کنیم؟چطور با مارکت پلیس LooksRare کار کنیم؟چطور با مارکت پلیس LooksRare کار کنیم؟آوریل 22, 2022 - 08:00

    پلتفرم LooksRare خود را اولین مارکت‌پلیس NFT کامیونیتی محور معرفی می‌کند که به تریدرها، کلکسیونرها و سازندگان توکن‌های بی‌همتا پاداش می‌دهد. توکن بومی این پلتفرم LOOKS نام دارد و کاربردهایی از جمله پاداش‌دهی به خریداران و فروشندگان دارد. از دیگر مزیت‌های این پلتفرم می‌توان به اختصاص ۱۰۰ درصد کارمزد معاملات به استیک‌کنندگان توکن Looks و […]

  • آموزش ترید در معاملات دائمی پنکیک سواپ-آپدیت 2022آموزش ترید در معاملات دائمی پنکیک سواپ-آپدیت 2022آموزش ترید در معاملات دائمی پنکیک سواپ-آپدیت 2022آوریل 16, 2022 - 08:00

    صرافی غیرمتمرکز پنکیک سواپ محبوب‌ترین دکس شبکه بایننس اسمارت چین است، که از گذشته امکانات و آپشن‌های خوبی برای کسب درآمد به کاربران ارائه می‌داد. این امکانات شامل سواپ توکن‌های Bep-20، تامین نقدینگی، ییلد فارمینگ، استیکینگ در استخرهای سیروپ، لاتاری، بازار توکن‌های بی‌همتا، کالکشن‌های NFT و عرضه اولیه فارم (IFO) هستند. چندی پیش Pancakeswap امکان سواپ توکن‌ها با سفارشات محدود (Limit) را ارائه کرد […]

  • تحلیل تکنیکال هفتگی ارزهای دیجیتال 12 آوریل (23 فروردین)تحلیل تکنیکال هفتگی ارزهای دیجیتال 12 آوریل (23 فروردین)تحلیل تکنیکال هفتگی ارزهای دیجیتال 12 آوریل (23 فروردین)آوریل 12, 2022 - 17:25

    در حال حاضر، بیت کوین و بسیاری از آلت کوین‌های بازار، حمایت‌های کلیدی خود را از دست داده‌اند. آن‌طور که پیداست، ارزهای دیجیتال از بازار سهام پیروی می‌کنند که آن هم با سقوط مواجه شده است. یکی از دلایل این سقوط این است که بسیاری از سرمایه‌گذاران به خاطر ترس از افزایش سریع‌تر نرخ بهره بانکی در […]

  • تحلیل تکنیکال هفتگی ارزهای دیجیتال 5 آوریل (16 فروردین)تحلیل تکنیکال هفتگی ارزهای دیجیتال 5 آوریل (16 فروردین)تحلیل تکنیکال هفتگی ارزهای دیجیتال 5 آوریل (16 فروردین)آوریل 5, 2022 - 19:06

    قیمت بیت کوین در طول دو روز گذشته بین ۴۵٬۵۰۰ تا ۴۷٬۵۰۰ دلار در نوسان بوده است که نشان می‌دهد میان خریداران و فروشندگان رقابت سختی وجود دارد و هر کدام از آنها برای به دست گرفتن کنترل بازار تلاش می‌کنند. داده‌های درون‌زنجیره‌ای شرکت تحلیلی گلسنود نشان می‌دهد در طول ماه مارس (اسفند) در مجموع ۱۰۰٬۰۰۰ […]

  • تحلیل تکنیکال هفتگی ارزهای دیجیتال 29 مارس (9 فروردین)تحلیل تکنیکال هفتگی ارزهای دیجیتال 29 مارس (9 فروردین)تحلیل تکنیکال هفتگی ارزهای دیجیتال 29 مارس (9 فروردین)مارس 29, 2022 - 17:06

    بیت کوین و آلت کوین‌های بازار با جهش ابتدایٔ هفته خود بسیاری از معامله‌گران را غافل‌گیر کردند. رشد روزهای اخیر بیت کوین با عبور قیمت از مقاومت ۴۵٬۹۰۰ دلاری همراه بود که طبق داده‌های گلسنود، بسیاری از معامله‌گران پس از سقوط قیمت‌ها از اوج تاریخی ماه نوامبر (آبان ۱۴۰۰)، در این سطح اقدام به خرید کرده […]

بایننس فارسی binancefa
  • ایران، تهران

  • BinanceFaCom1

  • info@BinanceFA.com

خدمات ویژه بایننس فارسی

آموزش ارز دیجیتال

آموزش پیشرفته فیوچرز

آموزش تحلیل تکنیکال حرفه‌ای

الگوریتم استراتژیک معاملاتی

سیگنال ارز دیجیتال

خرید اکانت تریدینگ ویو

خدمات عمومی بایننس فارسی

قیمت لحظه‌ای ارزهای دیجیتال

قیمت لحظه‌ای بیت کوین

صرافی‌های ارزهای دیجیتال

آموزش رایگان اپلیکیشن بایننس

آموزش رایگان فیوچرز

بایننس فارسی

وبلاگ ارزهای دیجیتال

درباره بایننس فارسی

تماس با بایننس فارسی

شرایط و قوانین بایننس فارسی

پرداخت به حساب بایننس فارسی

طراحی و توسعه: بایننس فارسی

فرق مارجین تریدینگ با فیوچرز + 2 پیشنهاد جایگزین... فرق مارجین تریدینگ با فیوچرز + 2 پیشنهاد جایگزینفرق مارجین تریدینگ با فیوچرز + 2 پیشنهاد جایگزین آموزش اندیکاتور CCIآموزش اندیکاتور CCI آموزش اندیکاتور CCI
رفتن به بالا