• Twitter
  • Instagram
  • Youtube
  • Telegram
بزن بریم الان هستیم
بایننس فارسی
  • آموزش ارز دیجیتال
    • مشاوره ارز دیجیتال
  • آموزش پیشرفته فیوچرز
    • سیستم معاملاتی سود مرکب
    • الگوریتم معاملاتی فیوچرز
      • آموزش بایننس اسپات
      • آموزش رایگان فیوچرز
      • وریفای بایننس
      • سیگنال ارز دیجیتال
  • آموزش پیشرفته RTM
    • آموزش رایگان پرایس اکشن RTM-ICT-SMC
  • خدمات تخصصی پراپ تریدینگ
  • خدمات ویژه
  • شروع کن
  • جستجو
  • منو منو
  • 0سبد خرید فروشگاه
ژورنال معاملاتی چیست؟ روش ساخت + (مهم ترین دلیل استفاده از آن)ژورنال معاملاتی چیست؟ روش ساخت + (مهم ترین دلیل استفاده از آن)

ژورنال معاملاتی چیست؟روش ساخت+(مهم ترین دلیل استفاده از آن)

نوامبر 12, 2022/1 دیدگاه/در استراتژی معاملاتی ارزهای دیجیتال

ژورنال معاملاتی چیست؟ شاید اسم ژورنال معاملاتی یا دفتر ثبت معاملات و همچنین مجله معاملاتی به گوشتان خورده باشد که همه آنها به یک منظور استفاده می‌شوند و در این مقاله قصد داریم در مورد این فاکتور مهم صحبت کنیم. فواید ژورنال معاملاتی را به‌خاطر می‌سپاریم و با نحوه ساخت ژورنال معاملاتی آشنا می‌شویم. همچنین نحوه استفاده از آن را آموزش می‌دهیم تا به نتایج دلخواه خود برسید و معاملات را روزبه‌روز بهبود بخشید.

نمونه ژورنال معاملاتی در مقاله وجود دارد که می‌توانید از آن الگو گرفته و طبق آن دفتر ژورنال معاملاتی مخصوص به خود را تکمیل کنید. ژورنال معاملاتی (Trading Journal) یکی از بهترین موقعیت‌هایی است که می‌تواند زندگی معامله‌گری شما را دچار تحول کند تا تصمیمات بهتری در شرایط متفاوت بگیرید. همراه بایننس فارسی باشید تا مهم‌ترین دلیل استفاده از ژورنال معاملاتی را بشناسید و پس از پایان یک دفتر تریدینگ مختص به خود ایجاد کنید.

ژورنال معاملاتی چیست؟

ژورنال معاملاتی چیست؟

ژورنال معاملاتی چیست؟

در ساده‌ترین تعریف باید گفت ژورنال معاملاتی همان معاملات شما هستند که به‌صورت مرتب در دفتری یادداشت می‌شوند و تمام اطلاعات به‌صورت دقیق به ثبت می‌رسد. اما فایده این کار چیست؟ مهم‌ترین دلیل استفاده از دفتر ثبت معاملات، یافتن نقاط ضعف و قدرت، پیداکردن بهترین استراتژی و… که می‌تواند شما را به تریدری (معامله‌گر) موفق‌تری تبدیل کند.

بیشتر بخوانید: الگوریتم استراتژیک معاملاتی فیوچرز آقای بیت کوین

ژورنال معاملاتی شامل اطلاعاتی مانند، مقدار خرید و فروش، تاریخ معامله، مقدار سود یا ضرر، پیش‌بینی معامله و… است.

 چه کسی دوست دارد بهترین در نوع خود باشد؟ همه ما با طرز تفکر متفاوت اقدام به ترید می‌کنیم؛ آیا همین روش درست و کاربردی است؟ بهترین راه‌حل چیست؟ ژورنال معاملاتی پاسخ سؤالات شما است. ژورنال معاملاتی مسیر را هموارتر می‌کند تا لذت بیشتری را تجربه کنید. در ادامه مطالب به مزایای آن می‌پردازیم.

فواید ژورنال معاملاتی یا برنامه معاملاتی چیست؟

پی بردیم که دفتر ثبت معاملات ارز دیجیتال چیست. البته این برنامه تنها به بازار رمزارزها مربوط نمی‌شود و مخصوص به همه بازارهای مالی می‌شود. فواید ژورنال معاملاتی ازاین‌قرار است:

  1. همان‌طور که اشاره کوچکی به آن کردیم، پی‌بردن به نقاط ضعف و اشتباهات ما از اصلی‌ترین مزایای این برنامه است. با بررسی معاملات نوشته شده از قبل می‌توانیم نقاط ضعف خود را در معاملات پیدا کرده و آن را رفع کنیم. با رفع نقاط ضعف، دیگر مشکلی در معاملات آتی وجود نخواهد داشت؛ پس سود بیشتری نصیبتان خواهد شد. نرخ برد و نرخ موفقیت هم دو عامل مهم دیگر هستند که نرخ موفقیت مهم‌تر از نرخ برد است.
  2. پیداکردن بهترین استراتژی معاملاتی نیز یکی دیگر از فواید ژورنال معاملاتی است. با آزمایش کردن راه‌های مختلف باید به نتیجه‌ای مطلوب برسید که این نتیجه همان استراتژی موردنظر شما خواهد بود. این مورد می‌تواند مسیر را برای شما واضح‌تر کرده تا به‌خوبی رو به جلو حرکت کنید.
  3. در برخی معاملات شاید به این قدرت برسید که بتوانید معامله خود را پیش‌بینی کنید و از انجام آن ترسی نداشته باشید. درواقع زمانی به این درک می‌رسید که استراتژی شما در حال استفاده باشد و از تجربیات قبلی خود درس گرفته باشید.
  4. نظم بخشیدن به معاملات و مسئولیت‌پذیری در قبال معامله‌ای که انجام می‌دهید نیز یکی از مهم‌ترین فاکتورهای برنامه تریدینگ به شما می‌آید.

روش ساخت ژورنال معاملاتی

روش ساخت ژورنال معاملاتی

روش ساخت ژورنال معاملاتی

ژورنال نویسی معاملاتی در ارز دیجیتال یا سایر بازارهای مالی از مهم‌ترین نیازهای هر تریدر است که قصد دارد هدف خود را از معاملات مشخص کند. در این قسمت به ساخت ژورنال معاملاتی اشاره می‌کنیم که بتوانید به‌راحتی یک برنامه ثبت معاملات برای خود دست و پا کنید. اگر قبل از مطالعه این مقاله از ژورنال معاملاتی استفاده نمی‌کردید، هیچ مشکلی نیست! هنوز برای پیشرفت دیر نشده!

برای ساخت یک دفتر برنامه ریزی برای معاملات کافی است تا مراحل زیر را دنبال کنید:

  1. انتخاب نوع ژورنال (کاغذی یا دیجیتالی)

برای شروع باید انتخاب کنید که دفتر ثبت اطلاعات شما باید دیجیتالی باشد یعنی از نرم‌افزار ژورنال معاملاتی استفاده کنید یا اینکه روی کاغذ یادداشت کنید و به‌صورت فیزیکی آن را جابه‌جا کنید. این موضوع بستگی به خصوصیات افراد دارد و ممکن است فردی علاقه بیشتری به یادداشت کردن داشته باشد؛ بالعکس هم امکان‌پذیر است و افرادی وجود دارند که به‌صورت دیجیتال این کار را انجام می‌دهند تا از کاغذ و خودکار خلاص شوند.

بعد از انتخاب نوع ژورنال خود، سراغ قدم دوم می‌رویم و در راستای این موضوع از روش دیجیتالی استفاده می‌کنیم.

  1. تهیه فایل ژورنال

بعد از آنکه انتخاب کردیم از نسخه‌های دیجیتالی استفاده کنیم، می‌توانیم از نرم‌افزارهای اکسل (Excel) یا ورد (Word) استفاده کنیم. علاوه بر این دو نرم‌افزار، نسخه‌های آنلاین آنها نیز وجود دارد که با نام‌های گوگل شیت (Google Sheets) و گوگل داک (Google Docs) شناخته می‌شوند. هم اکنون باید تمام آنچه نیاز است را وارد ژورنال معاملاتی خود وارد کنید. با بایننس فارسی همراه ما باشید تا به ادامه مراحل ساخت ژورنال معاملاتی بپردازیم.

  1. تقسیم اطلاعات و طبقه‌بندی

در این مرحله باید اطلاعاتی را تعیین کنید تا ژورنال نویسی معاملاتی خود را تکمیل کنید. این اطلاعات می‌تواند شامل شاخص‌های مختلفی باشد اما در این قسمت به شماری از آنها اشاره می‌کنیم. با تکمیل این داده‌ها بعد از هر ترید، یک‌قدم رو به جلو حرکت کره‌اید.

عناوین زیر می‌تواند به عنوان معیار برای شما کاربرد داشته باشد. بر اساس نوع استراتژی خود بعضی از این موارد را حذف و یا به آنها اضافه کنید.

  • تاریخ ورود به معامله
  • تاریخ خروج از معامله
  • سمبل ارز موردنظر
  • جهت (لانگ/شورت) (این بخش برای معاملات آتی یا فیوچرز کاربرد دارد)
  • قیمت ورودی
  • پیش‌بینی موقعیت
  • اندازه موقعیت
  • ارزش تصوری
  • حد ضرر
  • حد سود
  • قیمت خروج
  • کارمزد معاملاتی
  • سود یا زیان
  • درصد سود یا زیان
  • یادداشت‌ها
  • و…
  1. تکمیل داده‌ها

پس از آنکه عناوین خود را در اکسل مشخص کردید، نوبت آن است که آنها را کامل کرده و نتیجه شگفت‌انگیز را مشاهده کنید. بعد از این بخش نمونه ژورنال معاملاتی ارز دیجیتال قرار گرفته است. در ساخت ژورنال معاملاتی نباید سخت‌گیری زیادی داشته باشید، زیرا پس از تمارین مختلف می‌توانید پیشرفت را لمس کنید و در معاملات اولیه این نتیجه حاصل نخواهد شد.

  1. نتیجه‌گیری از استراتژی‌ها

برای اینکه تلاش شما به ثمر بنشیند باید استراتژی‌های مختلفی را آزمایش کنید. استراتژی‌ها بر اساس زمینه فعالیت شما متفاوت خواهد بود. از هر استراتژی باید 100 بک تست گرفته شود؛ یعنی باید از عملکرد آن مطمئن باشید. در آزمایش‌ها باید نقاط ضعف را برطرف کرده و نقاط قوت را قدرتمندتر کنید. سرانجام نرخ موفقیت برابر است با استراتژی اصلی شما.

نمونه ژورنال معاملاتی

به نمونه ژورنال معاملاتی زیر توجه کنید:

نمونه ژورنال معاملاتی

نمونه ژورنال معاملاتی

در این ژورنال مشاهده می‌کنید که اطلاعاتی نظیر تاریخ، استراتژی تحلیلی و … قرار دارند که توسط تریدر تکمیل شده است و مقادیر و عبارت‌های مورد نظر را در آنها قرار داده است.

معرفی 7 نرم افزار ژورنال معاملاتی

در این بخش به معرفی بهترین نرم افزار ژورنال معاملاتی و مقایسه ویژگی ها و هزینه احتمالی اشتراک و دارایی های پشتیبانی شده، می پردازیم.

1. مایکروسافت اکسل

ژورنال معاملاتی با اکسل

ژورنال معاملاتی با اکسل

مایکروسافت اکسل یک ابزار ضروری برای معامله گرانی است که به دنبال ایجاد اولین ژورنال معاملاتی خود هستند.

تاریخچه تراکنش هایی که با ایجاد یک صفحه گسترده در اکسل ایجاد می کنید، مزایای زیادی به شما می دهد. همچنین، می توانید یک ژورنال معاملاتی برای ایجاد این صفحه گسترده از اینترنت دانلود کنید. اگر در اکسل مهارت دارید، می توانید ژورنال خود را راحت تر تنظیم کنید. اما اگر با عملکردها و جزئیات اکسل آشنایی ندارید، ابتدا باید نحوه برخورد با آن را به روش آزمون و خطا یاد بگیرید و روش های مختلف را بررسی کنید. در نهایت، صفحه ای که در حال آماده سازی هستید، حتما چندین بار آن را بررسی کنید. زیرا قطعاً نمی خواهید هیچ خطایی تاریخچه دقیق معاملات شما را مخدوش کند.

هزینه اشتراک در این برنامه: رایگان

دارایی های پشتیبانی شده توسط این برنامه: تمام دارایی ها و بازارهای مالی

2. سایکوئیشن (PsyQuation)

سایکوئیشن (PsyQuation)

سایکوئیشن (PsyQuation)

PsyQuation از ابزارهای مبتنی بر هوش مصنوعی برای کمک به معامله گران برای بهبود عملکرد معاملاتی خود و اتخاذ تصمیمات معاملاتی بهتر استفاده می کند. “امتیاز PsyQuation” که در تصویر بالا نشان داده شده است، ابزار ویژه این پلتفرم است که مهارت های معاملاتی شما را ردیابی می کند. با کمک این حساب می توانید عملکرد خود را با عملکرد سایر معامله گران مقایسه کنید. گزارش معاملات روانشناسی از معیارهای مهمی مانند قیمت توقف ضرر، قیمت سود برداشت، مدت زمان معامله، کمیسیون، نوع سفارش و موارد دیگر پشتیبانی می کند.

هزینه اشتراک در این برنامه: رایگان برای حساب های معمولی، طرح پریمیوم رایگان است و تنها زمانی که در وب سایت Oxy حساب باز کنید.

ویژگی های پشتیبانی شده توسط این برنامه: تمام منابع پلتفرم Metatrader4 (MT4).

3. تریدمتریا (Trademetria)

تریدمتریا (Trademetria)

تریدمتریا (Trademetria)

Trademetria همه چیزهایی را که برای بهبود عملکرد معاملاتی خود نیاز دارید در اختیار شما قرار می دهد. این ابزار به شما امکان می دهد چندین معیار را در چندین حساب ردیابی کنید. نمودار و بک تست (آزمایش مجدد نمودارهای گذشته) و امکان اتصال به بیش از 140 پلتفرم معاملاتی از دیگر ویژگی های Tridmetrica است.

هزینه اشتراک در این برنامه: رایگان (با ویژگی های محدود)، طرح پایه 29.95 دلار در ماه، طرح پیشرفته 39.95 دلار در هر ماه

دارایی های پشتیبانی شده: سهام، قراردادهای اختیار معامله، قراردادهای آتی، فارکس، ارزهای دیجیتال و CFD

4. تریدزویز (TradesViz)

تریدزویز (TradesViz)

تریدزویز (TradesViz)

TradesViz یک ابزار ایجاد ژورنال معاملاتی آنلاین است که طیف گسترده ای از ویژگی ها و فرصت ها را برای بررسی نمودارها و عملکرد معامله گران به کاربران ارائه می دهد. یکی از ویژگی های کلیدی TradeZwiz توانایی تجزیه و تحلیل و ترسیم نمودارهای پس از معامله با بیش از 70 نمودار پایه مختلف است که می تواند برای افزایش دقت و کنترل بر داده های معاملاتی استفاده شود.

هزینه اشتراک در این برنامه: رایگان (با ویژگی های محدود)، طرح اولیه 10.49 دلار، طرح حق بیمه 15.74 دلار

دارایی های پشتیبانی شده: سهام، قراردادهای اختیار معامله، قراردادهای آتی، ارزهای دیجیتال، فارکس

5. تریدرسینک (TraderSync)

تریدرسینک (TraderSync)

تریدرسینک (TraderSync)

TraderSync یک نرم افزار ژورنال معاملاتی مبتنی بر فضای ابری است. شما می توانید این نرم افزار را در نسخه های مختلف برای کامپیوترهای رومیزی و موبایل (اندروید و iOS) دانلود کنید.

TraderSync کار را برای معامله گران با هوش مصنوعی آسان کرده است. با استفاده از این ابزار، دیگر نیازی به آپدیت دستی صفحه معاملات خود هر روز ندارید. زیرا ابزار ذکر شده به صورت خودکار به روز می شود و نتیجه را در قالبی ساده ارائه می دهد.

ناگفته نماند که اگر در ایران زندگی می کنید، مشکل اصلی شما با این نرم افزار احتمالا مدت زمان رایگان آن است. از آنجایی که تنها 7 روز است، می توانید از ویژگی هایی مانند نمودار معاملات، تجزیه و تحلیل ویژه تراکنش ها، امکان اشتراک گذاری تراکنش ها و گزارش های فعالیت استفاده کنید. پس از این مدت، باید با استفاده از کارت اعتباری، اشتراک این پلتفرم را خریداری کنید.

هزینه اشتراک در این برنامه: 7 روز رایگان، طرح پیشرفته 29.95 دلار در ماه، طرح Premium 49.95 دلار در ماه، طرح Elite 79.95 دلار در ماه

دارایی های پشتیبانی شده: سهام، قراردادهای اختیار معامله، قراردادهای آتی، ارزهای دیجیتال و فارکس

6. تریدرویو (Tradervue)

تریدرویو (Tradervue)

تریدرویو (Tradervue)

Tradervue یکی از اولین پلتفرم ها برای ایجاد یک ژورنال معاملاتی آنلاین است که هنوز هم در بین بسیاری از موسسات حرفه ای بسیار محبوب است. این پلتفرم بر اساس سه اصل ثبت تراکنش و ارزیابی تراکنش و به اشتراک گذاری تراکنش معاملات است.

TradeDrive در ابتدا یک طرح اشتراک رایگان با امکانات محدود و امکان ردیابی حداکثر 30 تراکنش در ماه ارائه می دهد، سپس با پرداخت هزینه می توانید از مزایای دیگر این سیستم بهره مند شوید. البته باید اشاره کنیم که اگر فقط به بازارهای رمزنگاری علاقه دارید، شاید بهتر باشد از پلتفرم های دیگر استفاده کنید. زیرا TradeDrive از تراکنش های ارز دیجیتال پشتیبانی نمی کند.

هزینه اشتراک در این برنامه: رایگان (با امکانات محدود)، طرح نقره ای 29 دلار در ماه، طرح طلایی 49 دلار در ماه

دارایی های پشتیبانی شده: سهام، قراردادهای اختیار معامله، قراردادهای آتی و فارکس

7. اج ونک (Edgewonk)

اج ونک (Edgewonk)

اج ونک (Edgewonk)

Edgewonk ابزار قدرتمند دیگری برای ایجاد یک ژورنال معاملاتی آنلاین است که به شما کمک می کند معاملات را به طور دقیق تجزیه و تحلیل کنید، ژورنال کاملا سفارشی خود را ایجاد کنید و از ویژگی های گیمیفیکیشن در تجزیه و تحلیل نمودار استفاده کنید. توجه به این نکته ضروری است که این پلتفرم از چندین دارایی پشتیبانی می کند.

EdgeWonk با استفاده از فضای ذخیره سازی ابری مبتنی بر وب و یک رابط کاربری جذاب، به کاربران خود اجازه می دهد تا از ویژگی های پیشرفته در هر کجا و با استفاده از هر دستگاهی لذت ببرند. با این حال، بعید است که این پلتفرم برای کاربران در ایران بسیار موثر باشد. از آنجایی که اشتراک رایگان آن لغو شده است و در حال حاضر کاربران این سیستم فقط می توانند از طرح حرفه ای با قیمتی در حدود 14 دلار در ماه استفاده کنند.

هزینه اشتراک در این برنامه: طرح حرفه ای 169 دلار در سال

دارایی های پشتیبانی شده: فارکس، سهام، قراردادهای آتی، CFD ها، بورس کالا و ارزهای دیجیتال

چگونه از ژورنال معاملاتی استفاده کنیم؟

اول از همه باید از این پیشرفت خوشحال باشید زیرا معامله گران زیادی از دفتر معاملاتی استفاده نمی‌کنند و هرگز به موفقیت‌های شما دست پیدا نمی‌کنند. شما این مهارت را کسب کرده‌اید که روی معاملات کنترل داشته و احساسات را مدیریت کنید. وقت آن رسیده است که استراتژی‌های مختلف را آزمایش کنید و نتایج را ثبت کنید.

چگونه از ژورنال معاملاتی استفاده کنیم؟

چگونه از ژورنال معاملاتی استفاده کنیم؟

برنامه ریزی در همه زمینه‌ها مؤثر است و سبب هدر نرفتن زمان و حفظ انرژی می‌شود. با دستیابی به عملکرد خود، پی می‌برید که کدام سیستم معاملاتی در خور شماست. ایده‌های خود را با توجه به استراتژی امتحان کنید و از ضرر کردن واهمه نداشته باشید. مواردی که برای مرحله سوم انتخاب می‌کنید، بسیار مهم بوده و ممکن است با کم و زیاد کردن یکی از آنها پیشرفت چشمگیری داشته باشید و یا بالعکس ممکن است نتیجه کاملاً بر ضد شما باشد.

برای استفاده از برنامه معاملاتی باید با آزمون و خطا همراه شوید؛ زیرا در این مسیر شخص دیگری نیست که کاملاً از استراتژی شما باخبر باشد و آن را پیش‌تر امتحان کرده باشد. برای یادگیری فایل ژورنال معاملاتی و استفاده از آن به بهترین شکل ممکن، می‌توانید در دوره فیوچرز پیشرفته آقای بیت کوین شرکت کنید.

در معاملات جدید ممکن است برخی مقادیر به معاملات قدیمی نزدیک باشند و بتوانید از اطلاعات معامله قبلی در معامله جدید خود استفاده کنید. سعی کنید برای هر معامله نتیجه‌گیری خود را یادداشت کنید تا در معاملات آتی آن‌ها را از قلم نیندازید.

نتیجه‌گیری از ژورنال تریدینگ

امیدواریم در انتها پاسخ خود را نسبت به «ژورنال معاملاتی چیست؟» گرفته باشید. در این مقاله به تهیه ژورنال معاملاتی اشاره کردیم و مراحل آن را به‌دقت بررسی نمودیم. برای استفاده از این فایل دلایل مختلفی وجود داشت که مهم‌ترین آن نیز گفته شد تا از اهمیت ژورنال معاملاتی باخبر شوید. همچنین مزایای یک برنامه معاملاتی مفید را مرور کردیم.

اگر قصد دارید به‌صورت کاملاً جدید یک ژورنال مختص به خود داشته باشید، هم اکنون زمان آن فرارسیده است تا دست‌به‌کار شوید. بایننس فارسی سعی دارد تا این فرهنگ‌سازی انجام شود و معامله گران از ضررهایی که به سرمایه‌شان وارد شده جلوگیری کنند.اگر به استراتژی معاملاتی علاقه دارید، آموزش طراحی قوانین استراتژی معاملاتی را حتماً مطالعه کنید.

برچسب ها : تحلیل قیمت کریپتوکارنسی Cryptocurrency, سیگنال, کسب درآمد دلاری از فیوچرز بایننس
https://binancefa.com/wp-content/uploads/2022/02/trading-journal.png 311 745 بایننس فارسی https://binancefa.com/wp-content/uploads/2023/04/logo-binancefa.png بایننس فارسی2022-11-12 08:00:302022-12-02 17:58:03ژورنال معاملاتی چیست؟روش ساخت+(مهم ترین دلیل استفاده از آن)
شاید این موارد نیز مورد علاقه شما باشد
کانال تلگرام سیگنال ارز دیجیتال بایننس و کوینکس (رایگان)کانال تلگرام سیگنال ارز دیجیتال بایننس و کوینکس (رایگان)کانال تلگرام سیگنال ارز دیجیتال بایننس و کوینکس (رایگان)
ربات تریدر در بایننس چیست؟ربات تریدر در بایننس چیست؟ربات تریدر در بایننس چیست؟
پوزیشن سایز در معامله؛ در هر ترید چقدر سرمایه وارد کنیم؟پوزیشن سایز در معامله؛ در هر ترید چقدر سرمایه وارد کنیم؟پوزیشن سایز در معامله؛ در هر ترید چقدر سرمایه وارد کنیم؟
چگونه تنظیمات اولیه فیوچرز بایننس را انجام دهم؟ (2)چگونه تنظیمات اولیه فیوچرز بایننس را انجام دهم؟ (2)چگونه تنظیمات اولیه فیوچرز بایننس را انجام دهم؟ (2)
امواج الیوت (Elliott Wave) چیست؟ + آموزش تشخیص موج هاامواج الیوت (Elliott Wave) چیست؟ + آموزش تشخیص موج هاامواج الیوت (Elliott Wave) چیست؟ + آموزش تشخیص موج ها
تحلیل اضطراری بیت کوینتحلیل اضطراری بیت کوین تحلیل اضطراری و مخفیانه بیت کوین در 20 اردیبهشت ماه 1401
1 پاسخ
  1. علی گفته:
    آوریل 7, 2023 در 20:00

    سلام ممنون از پست مفیدتون.
    یه نرم افزار ژورنال معاملاتی ایرانی هم هست به اسم متاکوانت که به نظر خوب میاد و فعلا که رایگان هست.
    برای بورس، کریپتو و فارکس هم کار میده. اگه خواستید به پستتون اضافه کنید.

    پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خدمات ویژه بایننس فارسی

fundednext

آموزش دوره پیشرفته پرایس اکشن RTM

 

وریفای بایننس

وریفای بایننس

آموزش پیشرفته فیوچرز بایننس + استراتژی پرایس اکشن حرفه ای ارز دیجیتال آقای بیت کوین 125X

 

دوره جامع آموزش ارزهای دیجیتال آقای بیت کوین

سیستم معاملاتی سود مرکب (آموزش و الگوریتم)

دوره تخصصی آموزش پراپ تریدینگ با 15 هزار دلار سرمایه رایگان

ربات پراپ تریدینگ

خدمات بایننس فارسی چیست؟

دسته‌ مقالات پربازدید

آلت کوین ها Altcoins (1) آموزش رایگان 0 تا 100 ان اف تی NFT (13) آموزش رایگان بایننس اسپات (13) آموزش رایگان تحلیل تکنیکال ارزهای دیجیتال (36) آموزش رایگان فارکس (14) آموزش رایگان و عملی معاملات فیوچرز صرافی بایننس گوشی موبایل در سال 2023 (26) آموزش رایگان کامل ترید در اپلیکیشن موبایل بایننس 2023 (24) آموزش رایگان کامل ترید در صرافی اوکی ایکس OKEx در سال 2023 (2) آموزش رایگان کامل ترید در صرافی بای بیت Bybit در سال 2023 (2) آموزش رایگان کامل ترید در صرافی بایننس 2023 (45) آموزش رایگان کامل ترید در صرافی مکسی MEXC در سال 2023 (3) آموزش رایگان کامل ترید در صرافی کوکوین Kucoin در سال 2023 (2) آموزش رایگان کامل پلتفرم تریدینگ ویو 2023 (8) آموزش رایگان کپی تریدینگ ارز دیجیتال (12) آموزش پرایس اکشن (0 تا 100) (18) ابزارهای ضروری تحلیل گر ارز دیجیتال (11) اتریوم ETH (8) اتریوم کلاسیک ETC (1) اخبار ارز دیجیتال (14) ارز دیجیتال (51) استخراج mining (5) استراتژی معاملاتی ارزهای دیجیتال (20) اندیکاتورهای پولساز (5) بازی ارز دیجیتال (13) بلاک چین Blockchain (14) بیت کوین BTC (38) تتر USDT (3) تحلیل تکنیکال ارزهای دیجیتال (13) تحلیل فاندامنتال ارزهای دیجیتال (7) تحلیل قیمت اتریوم (3) تحلیل قیمت بیت کوین (3) ترید در صرافی های غیرمتمرکز کریپتو (3) توکن Token (2) دوج کوین DOGE (2) ربات تریدر ارز دیجیتال (9) روان شناسی بازار ارز دیجیتال (2) ریپل XRP (1) ساتوشی Satoshi (1) سرمایه گذاری (45) سیگنال ارز (7) لایت کوین LTC (1) ویدیو ارز دیجیتال (37) کاردانو ADA (1) کریپتوکارنسی (6) کیف پول Wallet (11)
بایننس فارسی binancefa

درباره بایننس فارسی

تماس با بایننس فارسی

شرایط و قوانین بایننس فارسی

وبلاگ ارزهای دیجیتال

پرداخت به حساب بایننس فارسی

محاسبه آنلاین سود مرکب

آموزش ارز دیجیتال

آموزش پیشرفته فیوچرز

آموزش دوره پیشرفته RTM

دوره پیشرفته پراپ تریدینگ

الگوریتم استراتژیک معاملاتی

سیستم معاملاتی سود مرکب

خرید دفترچه تحلیل تکنیکال تریدینگ

آموزش رایگان اپلیکیشن بایننس

آموزش رایگان فیوچرز بایننس

وریفای بایننس و سایر صرافی‌ها

خرید دفترچه الگوهای کلاسیک

خرید دفترچه الگوهای کندل استیکی

طراحی و توسعه: بایننس فارسی

آموزش ابزار اسکرینر ارز دیجیتال + انواع Screener...آموزش ابزار اسکرینر ارز دیجیتال + انواع Screenerآموزش ابزار اسکرینر ارز دیجیتال + انواع Screenerآموزش تشخیص بهترین ارزهای دیجیتال پامپیآموزش تشخیص بهترین ارزهای دیجیتال پامپیآموزش تشخیص بهترین ارزهای دیجیتال پامپی
رفتن به بالا