• Twitter
  • Instagram
  • Youtube
  • Telegram
بزن بریم الان هستیم
بایننس فارسی
  • آموزش ارز دیجیتال
    • مشاوره ارز دیجیتال
  • آموزش پیشرفته فیوچرز
    • سیستم معاملاتی سود مرکب
  • الگوریتم معاملاتی فیوچرز
    • آموزش بایننس اسپات
    • آموزش رایگان فیوچرز
    • وریفای بایننس
  • آموزش پیشرفته RTM
    • دوره پراپ تریدینگ
  • کپی تریدینگ فیوچرز
    • سیگنال ارز دیجیتال
  • خدمات ویژه
  • شروع کن
  • جستجو
  • منو منو
  • 0سبد خرید فروشگاه
اوردر بلاک (Order Block) چیست؟ آموزش با وین ریت 100%اوردر بلاک (Order Block) چیست؟ آموزش با وین ریت 100%

اوردر بلاک (Order Block) چیست؟ آموزش کامل

سپتامبر 8, 2023/0 نظرات/در آموزش پرایس اکشن (0 تا 100)

اوردر بلاک (Order Block) در واقعیت 87% حجم بازار، توسط بانک‌ تریدرها و موسسات مالی کنترل می‌شود. بنابراین پیدا کردن ردپای معاملاتی آن‌ها به ما مزیت رقابتی بزرگی نسبت به سایر معامله گران می‌دهد. اوردر بلاک order block، حمایت و مقاومت بازیکنان بزرگ است. اوردر بلاک‌ها قوی‌تر و مهم‌تر از آن چیزی هستند که شما با تحلیل تکنیکال کلاسیک انتظار واکنش قیمت را دارید! معامله گرانی که از اوردر بلاک استفاده می‌کنند به دنبال مناطقی می‌گردند که در آن فعالیت‌های خرید یا فروش بزرگ موسساتی رخ داده است که می‌تواند به عنوان مناطق حمایت یا مقاومت یا محدوده های عرضه و تقاضا در آینده عمل کند.

اوردر بلاک (Order Block) چیست؟

اوردر بلاک Order Block یا بلاک سفارش، یک رفتار بازار است که انباشته شدن سفارشات توسط موسسات مالی بزرگ را آشکار می‌کند. در بازارهای مالی مانند فارکس، ارزهای دیجیتال و…، بانک‌ها یا سایر نهنگ‌های بازار از اوردر بلاک استفاده می‌کنند تا سفارش‌های بزرگ خود را به قطعات کوچک تقسیم کرده و سفارش‌های خود را با قیمت‌های بهتر و بدون برهم زدن تعادل بازار تکمیل کنند.

در تصویر بالا همانطور که مشاهده می کنید، ابتدا یک حرکت سریع اتفاق افتاده است و همین حرکت سریع یکی از دلایل وجود بانک تردیرها و موسسات مالی که سفارشاتی دارند که هنوز پر نشده و به اصطلاح یک اوردربلاک تشکیل شده و معامله گران منتظر رسیدن قیمت به این سطح را دارند. در ادامه بیشتر در این خصوص توضیح می دهیم.

چگونچی تشخیص اوردر بلاک ها

روند دوست ماست و فقط با دنبال کردن مارکت میکرها می‌توانیم در بازار سود کنید. اکثر معامله گران خرده پا، به دلیل عقب ماندن از شاخص‌های موجود در بازار، در انجام این کار شکست می‌خورند. اما جای نگرانی نیست ما اینجا هستیم تا دقیقا بتوانیم به راحتی و البته با کیفیت بالا اوردر بلاک های بکر و دست نخورده یا به اصطلاح امروزی فرش Fresh را پیدا کنیم. برای این کار کافی‌ست ویدیوی زیر را تا انتها همین حالا ببینید و نکات گفته شده را یادداشت برداری کنید:

در تحلیل تکنیکال ارزهای دیجیتال یا سایر بازارهای مالی، تمرکز ما به عنوان معامله‌گر، همیشه یافتن الگوهای تکراری بازار است. این الگوهای تکراری به ما کمک می‌کنند تا نقاط درست و سودده معاملاتی را در چارت قیمت پیدا کنیم. اوردر بلاک Order Block هم به روشی مشابه همین کار می‌کند.

همانطور که می‌دانیم، منطقه اوردر بلاک Order Block محدوده قیمتی را نشان می‌دهد که در آن سفارشات بانک تریدرها و موسسات مالی بزرگ وجود دارد. بنابراین، زمانی که این سفارش‌ها پر می‌شوند، قیمت همیشه یک الگوی خاص را در نمودار قیمت قبل و بعد از تکمیل سفارش‌ها تکرار می‌کند. این به ما نشان می‌دهد که به دلیل هجوم عظیم سفارشات، روند صعودی یا نزولی جدیدی در شرف آغاز است.

ویژگی های اوردر بلاک (Order Block) خوب

بیایید با کمک هم تکه تکه پازل اوردر بلاک Order Block را در کنار هم قرار دهیم و یک بار برای همیشه این موضوع را با خود حل کنیم. یک اوردر بلاک خوب از 4 ویژگی منحصربفرد تشکیل شده که در ادامه هر 4 مورد را مورد موشکافی قرار می دهیم:

1.هانت کردن نقدینگی یا لیکوییدیتی

در این ناحیه استاپ خریداران و همچنین استاپ فروشندگان زده می شود و قیمت با مومنتوم بالا به حرکتش ادامه می دهد. در تصویر زیر بازار در دست بایرها بوده و بعد از از دست دادن محدوده عرضه و تقاضای خود معاملات سلرها را فعال کرده (در اینجا استاپ بایرها فعال شده)، اما با جمع آوری نقدینگی به حرکت خودش ادامه داده و استاپ سلرها زده شده است. در چنین حالتی نقدینگی هانت شده و یکی از ویژگی های اوردر بلاک خوب همین هانت کردن نقدینگی یا لیکوییدیتی است.

2. داشتن عدم تعادل Imbalance

بعد از اینکه استاپ بایرها و سلرها جمع آوری شد؛ قیمت به سرعت به حرکت خودش ادامه داده و باعث ایجاد یک عدم تعادل یا به اصطلاح imbalance شده است. این دومین ویژگی اوردر بلاک بکر است.

3. تشکیل یا شکست ساختار CHOCH و BOS

سومین ویژگی یک اوردر بلاک خوب تشکیل یک CHOCH و BOS است. اگر نمی دانید این موارد چگونه تشکیل می شود، جای نگرانی نیست. با مطالعه و دیدن ویدیوی “سبک پرایس اکشن ICT چیست” به سوالات ذهنی شما پاسخ داده می شود. یادتان نرود، اوردر بلاک یکی از ساختارها یا الگوهای همین سبک ICT است.

یکی از نکات کلیدی، تجزیه ساختاری است که این اوردر بلاک ارائه می‌دهد. از این طریق می‌توانیم حال و هوای بازار (ماهیت و ساختار) و هدف سرمایه‌های کلان را درک کنیم. اگر شاهد شکستی در ساختار نباشیم، این حرکت ممکن است فقط اصلاح در یک روند نزولی باشد. پس مراقب این مورد باشید.

4. ایجاد کردن نقدینگی

به تصویر زیر نگاه کنید، همانطور که می بینید قیمت بعد از یک استراحت به اوردر بلاک مربوطه نرسیده و به حرکت خودش ادامه داده در این حالت مارکت میکر نقدینگی ایجاد کرده تا یکی دیگر از ویژگی های اوردر بلاک خوب را در چارت برای ما نمایش دهد.

البته یکی دیگر از ویژگی های اوردر بلاک خوب داشتن گپ ارز بازار است که این ویژگی را تحت عنوان “FVG چیست” مشاهده کنید. یادتان نرود ما اینجاییم تا به صورت ویدیوی و تصویری شما را از این سبک فوق العاده آگاه کنیم، پس یادداشت برداری یادتان نرود.

نحوه ترید با اوردر بلاک (Order Block)

اوردر بلاک Orderblock یک کندل است که خرید یا فروش نهنگ های بازار مالی را نشان می‌دهد. هنگامی که یک اوردر بلاک صعودی تشکیل می‌شود، یک انباشت یا انباشت مجدد به منظور نشانه‌گذاری بیشتر آن ارز یا دارایی انجام می‌شود. هنگامی که یک اوردر بلاک نزولی تشکیل می‌شود، یک موقعیت فروش با هدف کاهش قیمت بیشتر دارایی، تشکیل شده یا دوباره جمع می‌شود. با توجه به نکانی که پیش تر یاد گرفتید، کافی ست صبر کنیم تا قیمت به محدوده اوردر بلاک برسد و معامله خود را باز کنیم.

در تصویر بالا وقتی بیت کوین به قیمت 20077.12 دلار رسید، انتظار جهش قیمت به سمت بالا را داریم. البته یک واگرایی زمانی هم در چارت مشهود است که این کار را برای ما محکم تر می کند.

تفاوت اوردر بلاک با محدوده عرضه و تقاضا

شاید کسانی که با مفهوم اسمارت مانی و نواحی عرضه و تقاضا آشنایی دارند، بخواهند تفاوت اوردر بلاک با آنها را بدانند. اوردر بلاک صرف نظر از اینکه کجا یا چه زمانی تشکیل می‌ شوند، نسبت به عرضه و تقاضا بهتر عمل می کند. اگر یک اوردر بلاک Orderblock پس از افزایش یا کاهش طولانی مدت تشکیل شود، احتمال ایجاد مناطق عادی را افزایش می ‌دهد.

ساده بگویم اوردر بلاک از یک کندل تشکیل شده و محدوده عرضه و تقاضا از نان آن مشخص است؛ محدوده. اما برای اینکه تخصصی تر بخواهید به داستان نگاه کنید؛ محدوده عرضه و تقاضا هم بالاخره یک کندل مهم دارد، شاید با سبک ICT نتوانید آن را مشخص کنید، اما سبک پرایس اکشن RTM قطعا می توانید.

سوالات متداول اوردر بلاک (Order Block) چیست

اوردر بلاک (Order Block) چیست؟

اوردر بلاک ها کندلی در معاملات هستند که در آن بانک تریدرها و مؤسسات بزرگ سفارش ‌هایخرید یا فروش خود را برای ورود به بازار یا خروج از موقعیت ‌های موجود سفارش گذاری می کنند. این تریدرها معمولاً نمی توانند کل مقدار را در یک سفارش بخرند یا بفروشند، بنابراین این کار را به صورت بلوک انجام می دهند. معامله گران خرده فروشی معمولاً از این اوردر بلاک (Order Block) برای نشان دادن جهت بعدی قیمت استفاده می کنند.

اوردر بلاک در بازارهای مالی چگونه کار می کند؟

بانک ‌تریدرها نقش مهمی در دستکاری سطح عرضه و تقاضای خود دارند. در عین حال، بانک‌ های مرکزی باید از ثبات نرخ ارز خود اطمینان حاصل کنند، به این معنی که نمی‌ توانند سفارش بزرگی در بازار ایجاد کنند. در نتیجه، آنها سفارشات را در بلوک های کوچک و یا چند مرحله انجام می دهند. بنابراین، برای مثال، اگر بانکی بخواهد 300 میلیون پوند انگلیس در مقابل دلار آمریکا بخرد، این کار را در بلوک های 20 میلیونی، 30 میلیونی و … انجام می دهد.

چگونه اوردر بلاک ها را در بازارهای مالی شناسایی کنیم؟

قطعا داشتن یک اندیکاتور می تواند کار شما را راحت کند، اما این مهارت زمانی که برای مدت طولانی در بازارهای مالی تمرین می کنید و معامله می کنید به طور طبیعی برای شما ساده می شود. سپس می توانید مناطق بالقوه ای را که بانک تریدرها و موسسات مالی مقادیر زیادی از دارایی را انباشته یا توزیع می کنند شناسایی کنید.

منظور از عدم تعادل imbalance اوردر بلاک چیست؟

عدم تعادل اوردر بلاک به افزایش سریع یا کاهش قیمت ناشی از ورود بانک تریدرها یا موسسات از طریق سفارشات بلوکی اشاره دارد. عدم تعادل سفارش باعث افزایش یا افت و ایجاد منطقه اوردر بلاک می شود. همین امر در مورد مناطق حمایت و مقاومت معمولی یعنی فقط از طریق استفاده از سفارشات استاندارد به جای سفارشات بلوک اتفاق می افتد. این امر، عدم تعادل بین سفارشات منطقه را ایجاد می کند.

برچسب ها : آموزش رایگان پرایس اکشن ict (0 تا 100), استراتژی پرایس اکشن ict, بهترین آموزش پرایس اکشن ict, پرایس اکشن حرفه ای ict, دوره رایگان پرایس اکشن ict, سبک معاملاتی پرایس اکشن ict, یادگیری پرایس اکشن ict
https://binancefa.com/wp-content/uploads/2023/07/order-block.png 311 745 بایننس فارسی https://binancefa.com/wp-content/uploads/2023/04/logo-binancefa.png بایننس فارسی2023-09-08 00:00:132023-09-08 09:05:15اوردر بلاک (Order Block) چیست؟ آموزش کامل
شاید این موارد نیز مورد علاقه شما باشد
سبک پرایس اکشن ict چیست؟ آموزش جامع 2023سبک پرایس اکشن ict چیست؟ آموزش جامع 2023سبک پرایس اکشن ict چیست؟ آموزش جامع 2023
بهترین سبک پرایس اکشن 2023 (کلاسیک؟ RTM؟ ICT؟)بهترین سبک پرایس اکشن 2023 (کلاسیک؟ RTM؟ ICT؟)بهترین سبک پرایس اکشن 2023 (کلاسیک؟ RTM؟ ICT؟)
تفاوت سبک RTM با ICT در چیست؟ کدام بهتر است؟تفاوت سبک RTM با ICT در چیست؟ کدام بهتر است؟تفاوت سبک RTM با ICT در چیست؟ کدام بهتر است؟
6 ستاپ اصلی سبک پرایسی ICT6 ستاپ اصلی سبک پرایسی ICT6 ستاپ اصلی سبک پرایس اکشن ICT با وین ریت 90%
FVG در پرایس اکشن ict چیست؟FVG در پرایس اکشن ict چیست؟FVG در پرایس اکشن ict چیست؟
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خدمات ویژه بایننس فارسی

آموزش دوره پیشرفته پرایس اکشن RTM

کپی تریدینگ ارز دیجیتال فیوچرز

وریفای بایننس

وریفای بایننس

آموزش پیشرفته فیوچرز بایننس + استراتژی پرایس اکشن حرفه ای ارز دیجیتال آقای بیت کوین 125X

الگوریتم استراتژیک معاملاتی فیوچرز آقای بیت کوین

دوره جامع آموزش ارزهای دیجیتال آقای بیت کوین

سیستم معاملاتی سود مرکب (آموزش و الگوریتم)

خدمات بایننس فارسی چیست؟

دسته‌ مقالات پربازدید

آموزش رایگان 0 تا 100 ان اف تی NFT (13) آموزش رایگان بایننس اسپات (13) آموزش رایگان تحلیل تکنیکال ارزهای دیجیتال (36) آموزش رایگان ساخت سیستم معاملاتی (1) آموزش رایگان فارکس (4) آموزش رایگان و عملی معاملات فیوچرز صرافی بایننس گوشی موبایل در سال 2023 (26) آموزش رایگان کامل ترید در اپلیکیشن موبایل بایننس 2023 (24) آموزش رایگان کامل ترید در صرافی ال بانک Lbank در سال 2023 (1) آموزش رایگان کامل ترید در صرافی اوکی ایکس OKEx در سال 2023 (2) آموزش رایگان کامل ترید در صرافی بای بیت Bybit در سال 2023 (2) آموزش رایگان کامل ترید در صرافی بایننس 2023 (45) آموزش رایگان کامل ترید در صرافی مکسی MEXC در سال 2023 (3) آموزش رایگان کامل ترید در صرافی هات بیت Hotbit در سال 2023 (1) آموزش رایگان کامل ترید در صرافی کوکوین Kucoin در سال 2023 (2) آموزش رایگان کامل پلتفرم تریدینگ ویو 2023 (8) آموزش رایگان کپی تریدینگ ارز دیجیتال (12) آموزش پرایس اکشن (0 تا 100) (18) ابزارهای ضروری تحلیل گر ارز دیجیتال (11) اتریوم ETH (8) اخبار ارز دیجیتال (14) ارز دیجیتال (51) استخراج mining (5) استراتژی معاملاتی ارزهای دیجیتال (20) اندیکاتورهای پولساز (5) بازی ارز دیجیتال (13) بلاک چین Blockchain (14) بیت کوین BTC (38) تتر USDT (3) تحلیل تکنیکال ارزهای دیجیتال (13) تحلیل فاندامنتال ارزهای دیجیتال (7) تحلیل قیمت اتریوم (3) تحلیل قیمت بیت کوین (3) ترید در صرافی های غیرمتمرکز کریپتو (3) توکن Token (2) دوج کوین DOGE (2) ربات تریدر ارز دیجیتال (9) روان شناسی بازار ارز دیجیتال (2) ساتوشی Satoshi (1) سرمایه گذاری (45) سیگنال ارز (7) لایت کوین LTC (1) ویدیو ارز دیجیتال (37) کاردانو ADA (1) کریپتوکارنسی (6) کیف پول Wallet (11)
بایننس فارسی binancefa

درباره بایننس فارسی

تماس با بایننس فارسی

شرایط و قوانین بایننس فارسی

وبلاگ ارزهای دیجیتال

خرید و فروش ارز دیجیتال

پرداخت به حساب بایننس فارسی

محاسبه آنلاین سود مرکب

آموزش ارز دیجیتال

آموزش پیشرفته فیوچرز

آموزش دوره پیشرفته RTM

دوره پیشرفته پراپ تریدینگ

الگوریتم استراتژیک معاملاتی

سیستم معاملاتی سود مرکب

سیگنال ارز دیجیتال (اسپات و فیوچرز)

کپی تریدینگ ارز دیجیتال فیوچرز

مشاوره ارز دیجیتال و بیت‌کوین

خرید دفترچه تحلیل تکنیکال تریدینگ

آموزش رایگان اپلیکیشن بایننس

آموزش رایگان فیوچرز بایننس

وریفای بایننس و سایر صرافی‌ها

خرید دفترچه الگوهای کلاسیک

خرید دفترچه الگوهای کندل استیکی

پکیج تریدری

اکسسوری ارز دیجیتال

خرید اکانت تریدینگ ویو پریمیوم

طراحی و توسعه: بایننس فارسی

آموزش ترید فیوچرز در صرافی مکسی MEXCآموزش ترید فیوچرز در صرافی مکسی MEXCآموزش ترید فیوچرز در صرافی مکسی MEXC6 ستاپ اصلی سبک پرایسی ICT6 ستاپ اصلی سبک پرایسی ICT6 ستاپ اصلی سبک پرایس اکشن ICT با وین ریت 90%
رفتن به بالا