چگونه در معاملات ارزهای دیجیتال تارگت مشخص کنیم؟
چگونه در معاملات تارگت (هدف) مشخص کنیم؟ این سؤال خیلی از تریدرها است که برای معاملات خود هدفی مشخص نکرده و بدون هیچ برنامهای وارد خرید و فروش ارزهای دیجیتال میشوند. این مقاله مخصوص افرادی است که در این بازار بزرگ سردرگم هستند که ما 7 نوع آموزش هدفگذاری در این مقاله برای شما قرار دادهایم تا بتوانید به بهترین شکل ممکن در معاملات خود هدفگذاری کنید.
1- حد سود به ضرر
اولین روش که باید انجام دهید این است که نسبت سود به ضرر را ثابت در نظر بگیرید. این روش از سادهترین تکنیکهای تعیین هدف میباشد. برای مشخصکردن هدف خود در معامله 2 دستور زیر را انجام دهید.
1: اولین کار اندازهگیری بین نقطه ورود و حد ضرر است. در تصویر پایین این مقدار 7.25 واحد بهدستآمده است.
2: در مرحله دوم باید حد زیان را به نسبت فاصله از هدفی که مشخص کردهاید، همچنین نسبت دلخواه سود و ضرر را در اعداد 1، 2 یا 3 ضرب کنید.
این روش بسیار ساده به شما کمک میکند تا برای خود استراتژی ثابت و همیشگی داشته باشید که و هدف خود را اینگونه مشخص کنید. در نظر داشته باشید که همیشه بالاتر بودن سود نسبت به زیان، همیشه اتفاق خوبی نیست، بلکه هر چه این مقدار کمتر باشد درصد موفقیت شما نیز کمتر خواهد بود.
بنابراین برای افراد تازهکار بهتر است هدفی کوچک با نسبت سود به ضرر کمتری در نظر بگیرند تا احتمال موفقیت خود را بالا ببرند و تجربه بهتری از هدفگذاری داشته باشند.
2- سطحوح حمایت و مقاومت
یکی از راهکارهای تعیین هدف در معاملات که بسیار محبوب است، استفاده از آخرین سطحهای مقاومت و حمایت میباشد. سطوح مقاومت و حمایت از معضلاتی هستند که برای تحرکات قیمت وجود دارند. در این حال باید هدفی خود را بهگونهای مشخص کنید تا مجبور به عبور از سطحهای حمایت و مقاومت نباشید، چون این عملکرد ممکن است احتمال رسیدن قیمت به هدفی که مشخص کردهاید را کمتر کند.
معامله گران بیشتر مهمترین سطح حمایت و مقاومتی را که در طی موقعیتهای اخیر اتفاق افتاده است را پیدا کرده و هدف خود را نسبت به آن مشخص میکنند که ممکن است کمی بالاتر یا حتی پایینتر از آن سطح باشد. البته مشخصکردن این موضوع بستگی به موقعیت گیری معامله دارد.
در عکس زیر، چنانچه وارد موقعیت شورت (Short) شوید، بهتر است که هدف خود را چند نقطه بالاتر از سطح حمایت در نظر بگیرید؛ زیرا احتمال برگشت قیمت از سطح حمایت کمتر شود.
3- سطوح فیبوناچی
روش سوم در ایدههای معاملات زیادی به کار برده میشود که علاوه بر این موضوع، از سطوح اکستنشن فیبوناچی برای مشخصکردن هدف در معاملات نیز استفاده میشود.
روش کار با سطوح فیبوناچی به شرح زیر میباشد:
بعد از شکسته شدن مقاومت و شناسایی نقاط A تا C نوبت به استفاده از ابزار فیبوناچی میرسد. ابزار فیبوناچی را بر اساس موقعیت بالا یا پایین حرکتی قرار دهید که با شکست مقاومت روبرو شده است. سپس سطح فیبوناچی اصلاحی C را بیابید. بعد از شناسایی آن امکان این برای شما وجود دارد که یکی از سطوح اکستنشن فیبوناچی را برای خود بهعنوان هدفی انتخاب کنید.
در حالت کلی، سطوح اکستنشن فیبوناچی 1.38 و همچنین 1.61 از سطوحی هستند که به یکدیگر نزدیک بوده و بیشتر از سایر سطوح بهعنوان هدف انتخاب میشوند. قیمت نیز بهندرت با سطحهای 2 و 2.61 برخورد میکند و روند قدرتمندی برای رسیدن قیمت به این سطوح نیاز است.
۴- میانگین زمانی در تایم فریم بالاتر
از این روش بیشتر در بازار معاملاتی فارکس استفاده میشود که پاسخگوی خیلی خوبی خواهد بود. به این دلیل که در بازار فارکس قیمتها بیشتر اوقات با صرفنظر کردن از میزان نوسانات، همچنان در گذر زمان به میانگین نزدیک میشوند.
نکاتی که میتوان از تصویر زیر برداشت کرد این است که قیمت به طور مدام به میانگین متحرک مرکزی خود برمیگردد و همیشه در حوالی این میانگین متحرک معامله صورت میگیرد. در تصویر زیر، میتوان نموداری 30 دقیقهای و میانگین متحرک 50 دورهای را از تایم فریم 4 ساعته در نظر گرفت.
5- الگوی اندازه گیری شده
روش پنجم که قصد معرفی آن را داریم، استفاده از ارتفاع الگوی اندازه گیری شده است که برای مشخصکردن مقدار رشد بعد از شکسته شدن مقاومت است. برخی از تریدرها این عملکرد را (Pattern projection) یا حرکت اندازهگیری شده (Measured moves) مینامند.
در تصویر پایین چه الگویی دیده میشود؟ درسته الگوی سر و شانه است که به شکل معکوس درآمده است و صعودی میباشد. در این قسمت ابتدا باید ارتفاع الگو ایجاد شده را از پایینترین نقطه اندازهگیری کنیم و فاصله ایجاد شده را از سطح مقاومت به بالا ادامه دهیم.
اگر قصد استفاده از این استراتژی را دارید، به این نکته توجه کنید که باید اندازهگیری بهصورت دقیق انجام شود تا فاصله درست را به دست بیاورید. برخی از تریدرها نیز بعد از محاسبه ارتفاع الگوی پروژه، آن را در 0.75، 1.25،1.5 و یا 2 ضرب میکنند. همچنان به این نکته توجه داشته باشید که هدف خود را نزدیکتر انتخاب کنید.
6- حد ضرر شناور
روش حد ضرر شناور با روش بعدی یعنی هدف زمانمند شباهت دارند که میتوان آن را با سایر روشهای تعیین هدف ادغام کرد.
معمولاً افرادی که از حد زیان شناور استفاده میکنند، قصد دارند تا حد امکان از معامله خود سود دریافت کنند. اینگونه افراد استراتژی را انتخاب میکنند که پایان نامعلوم و بازی دارد. یعنی تریدرها هدفی برای خود مشخص نمیکنند و میزان ضرر خود را نیز فقط برای تعقیب کردن حرکتهای قیمت در نظر میگیرند تا سود خود را در بازارهایی که نوسان زیادی دارند، به بالاترین میزان برسانند.
تریدرها به طور معمول از میانگینهای متحرک بهعنوان ابزاری برای به وجود آوردن حد زیان شناور استفاده میکنند. طبق عکس قرارداده شده، میانگین متحرک 50 دورهای را مشاهده میکنیم. بهطوریکه تریدر، میزان ضرر شناور خود را بر مبنای میانگین متحرک مشخص میکند.
این نکته قابلذکر است که نباید هدف خود را به طور دقیق روی میانگین متحرک قرار دهید؛ چراکه در صورت به وجود آمدن حرکت بازگشتی متداول، زود از معامله خارج میشوید.
برای استفاده از تعیین هدف به کمک روش حد ضرر شناور باید به نکات زیر توجه کنید:
1: اگر فکر میکنید که با این روش میتوانید به حداکثر میزان سود برسید، باید بگویم در اشتباه هستید. چراکه حد ضرر شناور به طور معمول کمترین قیمتها را در بازارهایی با نوسان بالا، نصیب خود میکند.
2: با این روش ممکن است زمان نگهداری معامله به مقدار زیادی افزایش داشته باشد. این عملکرد ممکن است به شکلی باشد که تمام تریدرها نتوانند در آن موفق شوند.
3: میزان ضرر شناور فقط طی برنامههای بلندمدت به شما سود حداکثر میدهد.
7- اهداف زمانمند
روش هفتم که برای مشخصکردن هدف مورد استفاده قرار میگیرد، امکان ادغام با سایر روشها و استراتژیها را دارد. برای مثال:
تریدرهایی که بهصورت روزانه فعالیت میکنند، بیشتر از استراتژی هدف در اواخر روز استفاده میکنند؛ در پایان روز معاملاتی، برای اینکه از ضرری که ممکن است در طول شب اتفاق بیفتد، از تمام موقعیتهای معاملاتی باز خود بیرون میآیند.
تریدرهایی که از نوسانات هفتگی کسب سود میکنند و معمولاً در این ایام معامله میکنند، استراتژی آخر هفته را برای ترد انتخاب میکنند تا قبل از شروع شدن تعطیلات، از معاملات باز خود خارج شده تا در ایام تعطیل متضرر نشوند.
بهترین روشهای تعیین هدف در معاملات را خدمت شما ارائه کردیم تا دیگر برای مشخصکردن هدف خود در بازار معاملاتی با مشکلی مواجه نشده و دچار سردرگمی نشوید. از نکات گفته شده نهایت استفاده را ببرید تا عملکردی بهتر در معاملات خود داشته باشید و تا حد ممکن دچار ضرر و زیان نشوید. اگر واژه بولران ارزهای دیجیتال برایتان آشناست و معنی آن را نمی دانید، حتماً مقاله بعدی ما را در بایننس فارسی دنبال کنید.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.