• Twitter
  • Instagram
  • Youtube
  • Telegram
الان هستیم بزن بریم
بایننس فارسی
  • الگوریتم معاملاتی فیوچرز
    • آموزش بایننس اسپات
    • آموزش رایگان فیوچرز
    • وریفای بایننس
  • آموزش پیشرفته فیوچرز
    • آموزش تحلیل تکنیکال حرفه‌ای
  • خدمات ویژه
    • کسب درآمد از ایردراپ
    • وبینار ارز دیجیتال
  • سیگنال ارز دیجیتال
  • آموزش ارز دیجیتال
  • شروع کن
  • جستجو
  • منو منو
  • 0سبد خرید فروشگاه
الگوهای کلاسیک چیست؟ معرفی 9 الگوی بسیار مهمالگوهای کلاسیک چیست؟ معرفی 9 الگوی بسیار مهم

الگوهای کلاسیک چیست؟ معرفی 9 الگوی بسیار مهم

جولای 4, 2022/0 نظرات/در آموزش رایگان تحلیل تکنیکال ارزهای دیجیتال/توسط بایننس فارسی
زمان مطالعه: 9 دقیقه

الگوهای کلاسیک چیست؟ انواع الگوهای کلاسیک را در این آموزش بشناسید و با نحوه تشخیص آنها نیز آشنا شوید. چه چیزی از این بهتر که بتوانید با الگوهای کلاسیک که به شکل رایگان در دسترس همه وجود دارند، ورود و خروج خود را تشخیص دهید؟ قصد داریم آموزش الگوهای کلاسیک را با شما به اشتراک بگذاریم تا در کمترین زمان ممکن بتوانید الگوهای مختلف را روی چارت قیمت مشخص کنید و تصمیم بگیرید که ارز دیجیتال مورد نظر را در چه زمان و نقطه‌ای خریداری کنید.

اگر شما هم به الگوهای کلاسیک علاقه‌مند هستید، پیشنهاد می‌کنیم حتماً تا انتهای مقاله الگو کلاسیک همراه ما باشید چون قصد داریم 9 تا از بهترین الگوهای کلاسیک را به همراه تصویر آنها با شما به اشتراک بگذاریم و به خوبی بتوانید این الگوها را شناسایی کنید. برای اینکه بتوانید به صورت کلی الگوها را در تحلیل تکنیکال تشخیص دهید، مقاله نحوه تشخیص الگو در تحلیل تکنیکال را از قلم نیندازید.

محتوا پنهان
الگوهای کلاسیک در تحلیل تکنیکال چیست؟
چرا باید از الگوهای کلاسیک استفاده کنیم؟
معرفی مهم‌ترین الگوهای کلاسیک
جمع‌بندی الگوهای کلاسیک

الگوهای کلاسیک در تحلیل تکنیکال چیست؟

اگر اهل تحلیل تکنیکال باشید، نام الگوهای کلاسیک را شنیده‌اید و احتمالاً چند مورد از معروف‌ترین آنها را بشناسید. مانند الگوی پرچم و سقف دوقلو … اما اگر نگاهی عمیق‌تر به الگوهای کلاسیک بیندازیم، باید گفت بخش مهمی از تحلیل تکنیکال به‌واسطه وجود چنین الگوهایی است. اصلی‌ترین کار این الگوها پیش‌بینی روند بازار است که تریدر به کمک این اطلاعات تصمیم به خرید یا فروش می‌گیرد. این الگوها در تایم فریم (time frame) های مختلفی قابل استفاده هستند، اما بیشترین کاربرد و استفاده از آنها در تایم فریم روزانه است.

الگوهای کلاسیک به 2 دسته کلی تقسیم می‌شوند:

1. الگوهای بازگشتی: این الگوها زمانی دیده می‌شوند که محدوده قیمتی در آخر روند، زور فروشنده‌ها بر خریداران برتری پیدا می‌کند و قیمت توانایی عبور از محدوده را ندارد و شروع به اصلاح می‌کند که به آن اصلاح قیمت گفته می‌شود. الگوهایی مانند الگوی سر و شانه، سقف دوقلو و کف دوقلو از این نوع هستند. اگر معامله‌گر توانایی تشخیص الگوها را داشته باشد، می‌تواند فرصت خوبی برای خرید پیدا کند.

شاید این نکته برایتان تکراری باشد، اما در تحلیل تکنیکال نمی‌توان قطعی گفت که یک اندیکاتور بدون مشکل است. برای این منظور از اندیکاتورهای دیگری استفاده می‌کنیم که درصد خطا کاهش پیدا کند. در الگوهای بازگشتی می‌توانیم از اندیکاتور مکدی و RSI کمک بگیریم که اطمینان خاطر بیشتری نسبت به تحلیل پیدا کنیم.

2. الگوهای ادامه‌دهنده: در این نوع الگوها، روند قیمت پس از افزایش رنج می‌زند (در همان محدوده نوسان می‌کند). در آخر زمانی که فروشنده و خریدار با هم توافق می‌کنند، روند به مسیر قبلی خود ادامه می‌دهد و به همین دلیل نام آن الگوهای ادامه‌دهنده است. الگوهایی مانند پرچم و الگوی مثلث از نوع الگوهای ادامه‌دهنده هستند.

بیشتر بخوانید: الگوی پین بار (Pinbar) چیست؟

چرا باید از الگوهای کلاسیک استفاده کنیم؟

شاید از خودتان بپرسید چه نیازی به یادگیری چنین الگوهایی است در صورتی که می‌توان از سایر ابزارها و اندیکاتورها استفاده کرد؟ هر ابزار و الگویی ویژگی‌های منحصر به فرد خود را دارد و زمانی بهترین نتیجه حاصل می‌شود که همه این ابزارها را با هم ترکیب کنیم. الگوهایی که به الگوی کلاسیک معروف‌اند، درواقع الگوهای تکرار شونده هستند. تکرار این الگوها به دلیل احساساتی بودن معامله گران است. احساسات نیز هرگز از بین نمی‌روند. به همین دلیل واجب است تا با چنین الگوهایی آشنا باشید.

مهم‌ترین دلیل استفاده از الگوهای کلاسیک این است که بازار آینده را برای شما نمایان می‌کند، زیرا هر چیزی روی نمودار قیمت رخ می‌دهد، حاصل احساسات و تصمیماتی است که معامله گران مختلف اتخاذ کرده‌اند. با دریافت اطلاعات از چارت قیمت شما جادوگری خواهید بود که از آینده خبردار است. بینش و درکی که شما از بازار خواهید داشت، با تریدری که در مورد این الگوها شناخت ندارد، کاملاً متفاوت است.

معرفی مهم‌ترین الگوهای کلاسیک

به اصلی‌ترین بخش مقاله یعنی معرفی مهم‌ترین الگوهای کلاسیک می‌رسیم. در این بخش به بررسی الگوهای کلاسیک برگشتی و الگوهای کلاسیک ادامه‌دهنده اشاره می‌کنیم که منظور خود را از ادامه‌دهنده و بازگشتی در ابتدا مشخص کردیم. در این قسمت 9 الگوهای فوق‌العاده مهم معرفی می‌کنیم که با کمک تصاویر می‌توانید شکل آنها را به خاطر بسپارید تا الگوها سریع‌تر قابل تشخیص باشند. 

الگوی سقف دوقلو (The Double Top)

الگوی سقف دوقلو

الگوی سقف دوقلو

الگوی سقف دوقلو از معروف‌ترین الگوهای کلاسیک است. این الگو در بازاری که روند صعودی را دنبال می‌کند، پولبک یا همان برگشت قیمت دارد و در ادامه تلاش می‌کند تا به سقف قبلی خود دست پیدا کند و از آن عبور کند. در این هنگام شکست می‌خورد و قیمت نزولی خواهد شد. سقف دوقلو به این دلیل گفته می‌شود که هر دو قله در قیمت تقریباً یکسان قرار دارند.

از این الگو نتیجه می‌گیریم که بازار توانایی و قدرت لازم برای رد شدن از سطح مقاومت اصلی را ندارد. زمانی که الگوی دوقلو را روی چارت مشاهده کردید، می‌توانید پیش‌بینی کنید که حداقل بازار گاوی به پایان رسیده که البته موقتی است؛ پس یا شاهد نوسان در محدوده‌ای خاص خواهیم بود و یا قیمت کاهش خواهد داشت.

الگوی کف دوقلو (double bottom)

الگوی کف دوقلو

الگوی کف دوقلو

الگوی کف دوقلو نیز بیانگر تغییر روند و یا تغییر شتاب روند است. با کمک الگوی کف دوقلو نیز می‌توان پولبک (بازگشت قیمتی) را مشاهده کرد یا تغییر در شتاب روند و بازگشت را خواهیم دید. کف‌های این الگو به‌نوعی شکل می‌گیرند که کف دوم، در محدوده‌ای 3 تا 4 درصد بالاتر از کف قبلی خود ثبت می‌شود. با الگوی کف دوقلو شاهد روندی قوی و صعودی خواهیم بود که حجم معاملاتی زیادی دارد.

بهتر است از الگوی کف دوقلو در تایم فریم‌های هفتگی یا روزانه استفاده کنید. علت این پیشنهاد به این خاطر است که چنین الگویی در بازه‌های زمانی ذکر شده، اعتبار بیشتری دارند؛ چون از نوساناتی که در تایم فریم‌های کوتاه‌مدت وجود داشته، در امان بوده‌اند.

الگوی فنجان و دسته (The Cup Handle)

الگوی فنجان و دسته

الگوی فنجان و دسته

علت این نام‌گذاری به دلیل شکل ایجاد شده روی نمودار است که به شکل یک فنجان و دسته آن است. با مشاهده چنین الگویی در می‌یابیم که قیمت افزایش پیدا می‌کند. اگر می‌خواهید الگوی فنجان و دسته را مشاهده کنید باید به سراغ روندهای نزولی بلندمدت بروید.

کف فنجان به این روش قابل تشخیص است که قیمت‌ها صعود دارند و قبل از اینکه کاهش پیدا کنند، به بیشترین مقدار اولیه خود می‌رسند. سپس رشد پیدا می‌کنند و کف فنجان قابل‌مشاهده است. برای خرید این محدوده بهترین موقعیت برای معامله گران است. اما دسته فنجان زمانی دیده می‌شود که قیمت کاهش خود را آغاز کرده است و فرورفتگی قابل‌مشاهده است. قیمت نیز قبل از اینکه نزولی شود، پایین‌تر به حرکت خود ادامه می‌دهد. موقعیت مناسب خرید زمانی است که سطح مقاومت در بالای الگوی فنجان و دسته قرار بگیرد.

الگوی پرچم (Flag)

الگوی پرچم

الگوی پرچم

الگوی پرچم از جمله الگوهای ادامه‌دهنده است که معامله گران می‌توانند از آن برای همه تایم فریم‌ها استفاده کنند. این الگو دارای دو حالت است. در الگوی کلاسیک یا الگوی پرچ نزولی داریم و یا الگوی پرچم صعودی. الگوی پرچم صعودی به این شیوه مشخص می‌شود که نمودار صعودی با بیشتر شدن قیمت مشخص خواهد شد و در ادامه بازار توقف می‌کند و برگشت پیدا می‌کند. در این حین تعدادی نوسان ریز دیده می‌شود که به‌نوعی استراحت روند را بازگو می‌کند.

الگوی پرچم نزولی نیز برعکس پرچم صعودی عمل می‌کند. تحلیل گران ارزهای دیجیتال می‌توانند با رسم خط از هر نوسان بالا و پایین، به الگوی پرچم دست پیدا کنند. اگر خطوط به‌درستی رسم شده باشند، پرچمی را مشاهده می‌کنید که دلیل این نام‌گذاری هم شکل الگو است.

الگوی سر و شانه (The head and shoulders)

الگوی سر و شانه

الگوی سر و شانه

از محبوب‌ترین الگوهای کلاسیک حتماً سر و شانه به گوشتان خورده است. این الگو در تحلیل تکنیکال استفاده زیادی دارد و تقریباً همه آن را می‌شناسند. نام‌گذاری این الگو نیز به دلیل شکل قرارگرفتن آن روی چارت است. 3 قله که قله وسط بلندتر از همه بوده و به‌عنوان سر شناخته می‌شود و 2 قله دیگر شانه‌ها هستند.

بیشتر بخوانید: اندیکاتورهای مهم در تحلیل تکنیکال

قله وسط یا همان سر، بیشترین ارتفاع را داشته و صعود بیشتری از سایر قله‌ها دارد. سر و شانه از الگوهای بازگشتی است که نشان‌دهنده این است که بازار دیگر روند صعودی نخواهد داشت و روند نزولی را آغاز خواهد کرد. زمان مناسبی که یک تریدر می‌تواند وارد معاملات شود، زمانی است که قیمت کاهش داشته باشد و به پایین دو سطح برود که «شکاف» نام دارد. پس از شکست گردن، نقطه مناسبی برای خرید است.

الگوی مثلث (Triangles)

الگوی مثلث

الگوی مثلث

هر زمان که الگوی مثلث در ذهنتان شکل می‌گیرد به دنبال نوسان‌های زیاد باشید. نوسانات در این الگو کوچک‌تر و کوچک‌تر می‌شوند. الگوی مثلث در الگوهای کلاسیک نیز طرف‌داران زیادی دارد. مثلث زمانی روی نمودار مشخص است که خطوطی از هر نوسان بکشیم و به یکدیگر وصل کنیم. هر زمان که الگوی مثلث را مشاهده کردید، بدانید که بین دو روند قبلی و اصلی قرار دارد و در واقع در این حین استراحت می‌کند. 3 نوع الگوی مثلثی در تحلیل تکنیکال وجود دارد:

مثلث نزولی: برای تشخیص الگوی مثلث نزولی باید به این شیوه عمل کنید. خط پایین بدون هیچ شیبی قرار دارد و خط بالایی با شیبی به سمت پایین به خط زیرین برخورد می‌کند. در روندهای نزولی شاهد چنین الگویی خواهید بود و به این معناست که فروشندگان بازار را تحت کنترل خود گرفته‌اند.

مثلث صعودی: مثلث صعودی دقیقاً برعکس مثلث نزولی است و خط بالایی آن ثابت و افقی است و خط زیرین، به سمت بالا شیب دارد. با این مثلث متوجه می‌شویم که شکست قیمت دیگری در بازار وجود دارد ولی خرید نسبت به فروش قدرت بیشتری دارد.

مثلث متقارن: خط بالایی شیبی رو به پایین دارد و خط پایین، شیبی رو به بالا دارد که متقارن نامیده می‌شوند. مثلث متقارن توقفی است که قبل از ادامه روند شکل می‌گیرد.

الگوی کنج یا گوه (Wedges)

الگوی کنج یا گوه

الگوی کنج یا گوه

الگوی کنج که آن را با نام گوه نیز می‌شناسند، قوانین مطابق با الگوی مثلث دارد و به شکل کنج دیده می‌شود. تنها تفاوت آن با الگوی مثلث، در ظاهر می‌باشد. الگوی کنج نزولی (Falling Wedge) و الگوی کنج صعودی (Rising Wedge) 2 شکل این الگو هستند. شکل‌گیری کنج به این دلیل است که شیب یکی از خطوط رسم شده، بیشتر از خط دیگری است و در محلی با یکدیگر تلاقی پیدا می‌کنند. نمودار قیمت باید حدالامکان 4 برخورد با خطوط روند داشته باشد و فضای خالی داخل را پر کند.

وقتی الگوی کنج، حکم الگوهای بازگشتی را ایفا کند، تا حدی پیش می رود که به قیمت اولیه آغاز الگو برسد. اما می تواند نقش الگوی ادامه‌دهنده را نیز داشته باشد. به این صورت که به اندازه فاصله دو خط روند در آغاز شکل گیری الگو به روند خود ادامه می‌دهد.

الگوی مستطیل (rectangle pattern)

الگوی مستطیل

الگوی مستطیل

الگوی مستطیل محدوده‌ای است که اگر قیمت از این محدوده خارج شود به‌عنوان روندی در جهت شکست در نظر گرفته خواهد شد که جهت روند ممکن هست هر جهتی باشد. قیمت با شکستن خطوط حمایت و مقاومت از محدوده الگو خارج می‌شود. فراموش نکنید که هر شکستی موفقیت آمیز نیست. ممکن است قیمت پس از خروج از الگو صعودی باشد و دوباره به سمت مستطیل بازگردد. به این حالت، نقطه شکست خورده می‌گویند.

مستطیلی که در الگوی کلاسیک وجود دارد افقی بوده و دو ضلع افقی آن (طول‌ها) همان خطوط مقاومت و حمایت هستند که با یکدیگر موازی هستند. شما هم الگوی مستطیل را مشاهده کرده‌اید؟ درسته! الگوی مستطیل هنگامی ایجاد می‌شود که خریداران در مورد جهت بلندمدت مطمئن نیستند و در محدوده مستطیل بلاتکلیف است و نوسان دارد.

الگوی الماس (Diamond)

الگوی الماس

الگوی الماس

به آخرین الگو کلاسیک پرایس اکشن می‌رسیم. الگوی الماس بر روی بالاترین نقطه صعودی رنوند تشکیل می‌شود و پس از آن قیمت نزولی خواهد بود. در ادامه بازار به بالاترین نقطه صعود می‌کند که بعد از آن قیمت به کمترین مقدار نوسان قبلی می‌رسد. در این بین یک نقطه نوسان کف جدید پدید می‌آید.

پس از مدتی شاهد این خواهیم بود که قیمت دوباره بالا می‌رود و حرکت آن پایین‌تر رفته تا یک فرورفتگی ایجاد کند. اما این نوسان اندازه‌ای کوچک‌تر از قبل دارد. قیمت دوباره ادامه‌دار خواهد بود و در نقطه اوج که قبلاً ثبت کرده بود، ثابت می‌شود. سپس دوباره کاهش داشته و بالاتر از نقطه کف نوسان قبلی خود، ثابت می‌ماند.

با توجه به شکل مشاهده می‌کنید که 4 خط تقریباً به شکل لوزی با اندازه‌های نسبتاً برابر رسم می‌شوند. به شکلی که نقاط صعودی در بالای الگو و نقاط نزولی در پایین الگو قرار دارند. مهم‌ترین رکن در این الگو این است که 4 خطی که برای تشخیص الگوی الماس رسم می‌کنیم، طول‌های تقریباً یکسانی داشته باشند. الگوی الماس به 2 شکل الماس صعودی و الماس نزولی دیده می‌شود.

جمع‌بندی الگوهای کلاسیک

با الگوهای کلاسیک آشنا شدیم و به این پرسش که الگوی کلاسیک چیست پاسخ دادیم. این الگوها در تمام بازارهای مالی کاربرد داشته و هر تحلیل گری می‌تواند از آنها استفاده کند به‌شرط آن که از نحوه کار آن باخبر باشد. الگوهای کلاسیک ارز دیجیتال نیز تفاوتی با این الگوها ندارند؛ البته شاید طرز استفاده آنها با سایر بازارها کمی متفاوت باشد، اما پایه و اساس آنها فرقی ندارد.

آموزش الگوهای کلاسیک برای افرادی که سعی دارند روی چارت همه چیز را متوجه شوند اولویت بالایی دارد و باید نسبت به یادگیری آنها اقدام کنند. پیداکردن و مشاهده الگوها تمرین مهمی است که باید برای آشنایی با این الگوها انجام دهید. نحوه تشخیص هر الگو را نیز بیان کردیم که کار چندان سختی در تشخیص آنها نداشته باشید. تنها کار مهم شما، شناسایی و تصمیم صحیح در زمان مشاهده الگوهاست. برای آشنایی بیشتر با سایر الگوها، می‌توانید الگوهای هارمونیک را مطالعه کنید.

اگر جزو افرادی هستید که از این الگوها برای معاملات خود استفاده می‌کنید، تجربیات و نظرات خود را در رابطه با استفاده از این الگوها در قسمت نظرات ارسال کنید.

برچسب ها : آموزش اندیکاتور, تحلیل تکنیکال کریپتوکارنسی Cryptocurrency, تحلیل قیمت کریپتوکارنسی Cryptocurrency
اشتراک این مطلب
  • اشتراک در Facebook
  • اشتراک در Twitter
  • اشتراک گذاری در واتس آپ
  • اشتراک در LinkedIn
  • اشتراک در Reddit
  • اشتراک با ایمیل
https://binancefa.com/wp-content/uploads/2022/07/classic-pattern-trading.png 311 745 بایننس فارسی https://binancefa.com/wp-content/uploads/2022/09/binancefa-logo.png بایننس فارسی2022-07-04 08:00:072022-07-03 13:42:28الگوهای کلاسیک چیست؟ معرفی 9 الگوی بسیار مهم
شاید این موارد نیز مورد علاقه شما باشد
توکنومیک چیست؟توکنومیک چیست؟ توکنومیک (Tokenomic) یا اقتصاد توکنی چیست؟
شاخص ترس و طمع چیست و چه کاربردی در تحلیل قیمت دارد؟شاخص ترس و طمع چیست و چه کاربردی در تحلیل قیمت دارد؟ شاخص ترس و طمع چیست و چه کاربردی در تحلیل قیمت دارد؟
معرفی 20 کتاب برتر برای یادگیری تحلیل تکنیکالمعرفی 20 کتاب برتر برای یادگیری تحلیل تکنیکال معرفی 20 کتاب برتر برای یادگیری تحلیل تکنیکال
سایت تحلیل ارز دیجیتالسایت تحلیل ارز دیجیتال سایت تحلیل ارز دیجیتال
نحوه تشخیص الگوها در تحلیل تکنیکالنحوه تشخیص الگوها در تحلیل تکنیکال نحوه تشخیص الگو در تحلیل تکنیکال
اندیکاتور (Indicator) چیست؟ آموزش استفاده از اندیکاتوراندیکاتور (Indicator) چیست؟ آموزش استفاده از اندیکاتور اندیکاتور (Indicator) چیست؟ آموزش استفاده از اندیکاتور
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دوره جامع غیرحضوری 0 تا 100 ارزهای دیجیتال آقای بیت کوین

دوره جامع غیرحضوری 0 تا 100 ارزهای دیجیتال آقای بیت کوین

دوره جامع غیرحضوری 0 تا 100 ارزهای دیجیتال آقای بیت کوین

آموزش وریفای حساب کاربری بایننس (سفارش iD کارت)

خرید اکانت تریدینگ ویو (تخفیف ویژه)

آخرین مطالب آموزشی

  • دفتر سفارش (Order Book) چیست؟دفتر سفارش (Order Book) چیست؟دفتر سفارش (Order Book) چیست؟ژانویه 14, 2023 - 04:00

    دفتر سفارش (order book) مجموعه ای از سفارشات برای یک ارز دیجیتال یا دارایی خاص است که شامل پیشنهادات متعدد از سوی خریداران و فروشندگان است. درواقع دفتر سفارش یا اوردر بوک نشان دهنده عرضه و تقاضای یک دارایی است. در این مقاله به ارزش دفتر سفارش، اجزای مختلف آن و مزایای استفاده از آن […]

  • اسلیپیج (slippage) چیست؟اسلیپیج (slippage) چیست؟اسلیپیج (slippage) چیست؟ژانویه 12, 2023 - 04:00

    ضرر در دنیای ارز دیجیتال بسیار سریع رخ می دهد مانند رعد و برق. این موضوع هم می تواند خطرناک و یا حتی سودمند باشید. به عبارت ساده، اسلیپیج (slippage) زمانی اتفاق می‌افتد که تریدرها مجبور می‌شوند به دلیل تغییرات در قیمت ارزهای دیجیتال، قیمتی متفاوت از آنچه در ابتدا درخواست می‌کردند را بپذیرند. به […]

  • صرافی غیرمتمرکز چیست؟ (معرفی بهترین ها)صرافی غیرمتمرکز چیست؟ (معرفی بهترین ها)صرافی غیرمتمرکز چیست؟ ( معرفی بهترین ها)ژانویه 7, 2023 - 08:00

    صرافی غیرمتمرکز (DEX) چیست؟ صرافی های غیرمتمرکز یا DEX ها برنامه های مستقل غیرمتمرکز (DApps) هستند که به خریداران یا فروشندگان ارزهای رمزپایه اجازه خرید و فروش می‌دهند، بدون اینکه قصد داشته باشند کنترل وجوه خود را به هر واسطه بدهند. این نوع از زیرساخت‌ها کاملاً متفاوت از صرافی‌های متمرکز است که در آن کاربران […]

  • آموزش ترید در معاملات دائمی پنکیک سواپآموزش ترید در معاملات دائمی پنکیک سواپآموزش ترید در معاملات دائمی پنکیک سواپ-آپدیت 2023ژانویه 1, 2023 - 08:00

    صرافی غیرمتمرکز پنکیک سواپ محبوب‌ترین دکس شبکه بایننس اسمارت چین است، که از گذشته امکانات و آپشن‌های خوبی برای کسب درآمد به کاربران ارائه می‌داد. این امکانات شامل سواپ توکن‌های Bep-20، تامین نقدینگی، ییلد فارمینگ، استیکینگ در استخرهای سیروپ، لاتاری، بازار توکن‌های بی‌همتا، کالکشن‌های NFT و عرضه اولیه فارم (IFO) هستند. چندی پیش Pancakeswap امکان سواپ توکن‌ها با سفارشات محدود (Limit) را ارائه کرد […]

  • الگوی وایکوف (Wyckoff) چیست و چه کاربردی دارد؟الگوی وایکوف (Wyckoff) چیست و چه کاربردی دارد؟الگوی وایکوف (Wyckoff) چیست و چه کاربردی دارد؟نوامبر 29, 2022 - 04:00

    امروز قرار است در مورد الگوی وایکوف صحبت کنیم و به خوبی آن را شناسایی کنیم. همانطور که در جریان هستید، چارت قیمت اطلاعات زیادی دارد و باید یادتان باشد که: “به آنچه بازار در مورد دیگران می گوید گوش دهید، نه آنچه دیگران در مورد بازار می گویند.” این نقل قول از ریچارد وایکوف […]

  • معرفی 10پروژه ارز دیجیتال در حوزه موسیقیمعرفی 10پروژه ارز دیجیتال در حوزه موسیقیمعرفی 10پروژه ارز دیجیتال در حوزه موسیقینوامبر 27, 2022 - 04:00

    صنعت موسیقی یکی از صنایعی است که وارد عرصه بلاک چین شده است که چندین مشکل مهم پیش روی فناوری بلاک چین را حل کرده است. ورود بلاک چین در این صنعت علاوه بر رفع مشکلات و محدودیت های موجود، این امکان را برای هنرمندان فراهم می کند که موسیقی و هنر خود را بدون […]

  • شورت اسکوییز (Short Squeeze) چیست؟شورت اسکوییز (Short Squeeze) چیست؟شورت اسکوییز (Short Squeeze) چیست؟نوامبر 24, 2022 - 04:00

    عبارت “شورت اسکوییز” را می توان اینگونه تفسیر کرد: در بازار ارزهای دیجیتال، زمانی که توکن تحت تاثیر افزایش شدید قیمت به دلیل ظهور یک موقعیت فروش توسط بسیاری از معامله گران قرار می گیرد، اصطلاحاً شورت اسکوییز (Short Squeeze) اتفاق افتاده است. برای ساده‌تر کردن این مشکل، ابتدا نگاهی به این می‌اندازیم که پوزیشن […]

  • انواع روش ‌های کسب درآمد بیت کوین و ارزهای دیجیتالانواع روش ‌های کسب درآمد بیت کوین و ارزهای دیجیتالانواع روش‌های کسب درآمد بیت کوین و ارزهای دیجیتالنوامبر 13, 2022 - 08:43

    انواع روش های کسب درآمد بیت کوین و ارزهای دیجیتال چیست؟ بهترین روش کسب درآمد از بیت کوین چیست؟ چگونه از طریق ارزهای دیجیتال کسب درآمد کنیم؟ در این مقاله 16 تا از بهترین روش های کسب درآمد بیت کوین و ارزهای دیجیتال را به شما معرفی می‌کنیم که بتوانید به بهترین شکل ممکن از […]

  • معرفی بهترین اهرم (Leverage) معاملاتی در ارز دیجیتالمعرفی بهترین اهرم (Leverage) معاملاتی در ارز دیجیتالمعرفی بهترین اهرم (Leverage) معاملاتی در ارز دیجیتالنوامبر 9, 2022 - 08:00

    یکی از راه های رسیدن به استقلال مالی ورود به بازار هایی از جمله ارزهای دیجیتال است، اما شاید فکر کنید موفقیت در این بازار کار آسانی است. باید گفت که این تصور اشتباهی است، زیرا تسلط بر روان و استراتژی انسان مهم است. این نکات، توصیه ای است که در پایان دریافت خواهید کرد، […]

  • ترید چیست؟ تریدر کیست؟ سیر تا پیاز ترید (Trade)ترید چیست؟ تریدر کیست؟ سیر تا پیاز ترید (Trade)ترید چیست؟ تریدر کیست؟ سیر تا پیاز ترید (Trade)سپتامبر 5, 2022 - 08:00

    کلمه ترید به معنای خرید و فروش دارایی های مختلف در بازارهای مالی با هدف کسب سود است. ترید در بازار ارز دیجیتال به معنای معامله، خرید و فروش بیت کوین و سایر ارزهای دیجیتال است. معامله گران با استفاده از ابزارهای مختلفی مانند نمودار قیمت، تحلیل تکنیکال و تحلیل بنیادی، اخبار ضروری بازار ارز […]

  • کانال سیگنال رایگان فیوچرز روزانه (تا 100% سود)کانال سیگنال رایگان فیوچرز روزانه (تا 100% سود)کانال سیگنال رایگان فیوچرز روزانه (تا 100% سود)آگوست 25, 2022 - 17:00

    کانال سیگنال رایگان فیوچرز روزانه یکی از روش های کسب درآمد از بازار فیوچرز (Futures) است. اگر خیلی خلاصه بگوییم، بایننس فارسی کانال تلگرامی را ایجاد کرده است که به صورت رایگان و روزانه در آن تعدادی سیگنال فیوچرز قرار می گیرد. جالب بود نه؟! تیم بایننس فارسی با استفاده از الگوریتم استراتژیک معاملاتی خود […]

  • بهترین دوره ارز دیجیتال کدام است؟بهترین دوره ارز دیجیتال کدام است؟بهترین دوره ارز دیجیتال کدام است؟آگوست 1, 2022 - 08:00

    بهترین دوره ارز دیجیتال کدام است؟ آیا شرکت در دوره‌های ارز دیجیتال برای تبدیل‌شدن به یک معامله‌گر موفق، امکان‌پذیر است؟ چرا باید ارزهای دیجیتال را یاد بگیریم؟ بهترین دوره برای یادگیری کریپتوکارنسی چیست؟ اگر شما هم نمی‌دانید از کجا شروع کنید و چطور شروع کنید، این مقاله برای شماست. حتماً آن را مطالعه کنید تا […]

بایننس فارسی binancefa

درباره بایننس فارسی

تماس با بایننس فارسی

شرایط و قوانین بایننس فارسی

وبلاگ ارزهای دیجیتال

خرید و فروش ارز دیجیتال

پرداخت به حساب بایننس فارسی

آموزش ارز دیجیتال

آموزش پیشرفته فیوچرز

آموزش تحلیل تکنیکال حرفه‌ای

الگوریتم استراتژیک معاملاتی

سیگنال ارز دیجیتال

کسب درآمد دلاری از ایردراپ

پکیج تریدری

خرید دفترچه تحلیل تکنیکال تریدینگ

آموزش رایگان اپلیکیشن بایننس

آموزش رایگان فیوچرز بایننس

وریفای بایننس و سایر صرافی‌ها

خرید دفترچه الگوهای کلاسیک

خرید دفترچه الگوهای کندل استیکی

همکاری در فروش

طراحی و توسعه: بایننس فارسی

عرضه اولیه بازی (IGO) چیست؟عرضه اولیه بازی (IGO) چیست؟عرضه اولیه بازی (IGO) چیست؟اندیکاتور اتوماتیک تشخیص خطوط حمایت و مقاومتاندیکاتور اتوماتیک تشخیص خطوط حمایت و مقاومتاندیکاتور اتوماتیک تشخیص خطوط حمایت و مقاومت...
رفتن به بالا